Par kasko

koolmans Reģ.: 26.03.2019

Labdien, pirmo reizi ir saskarsme ar kasko, ir iegādāts auto no salona, kuram attiecīgi ir kasko.

Esmu pamanījis mašīnai nelielu skrāpējumu uz priekšēja bampera, protams neatceros, kur un kad, kāds to varēja man izdarīt.

Jautājums, kā man labāk darīt, vērsties kasko, lai pārkrāso bamperu ( vai tas ir izdevīgi? man nebūs nākam gad dārgāks kasko? )

Vai arī mēģināt pašam kautkur servisā aizmālēt ciet, izpulēt to skrāpējumu??

 
Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 0 Atbildēt

Tu paskaties video, kā Parīzē auto pārkojas, un aizmirsīsi par niecīgu skrāpējumu priekšējā bamperī! Sagaidi pavasari visa priekšā būs sīkos punktiņos, šis aizmirsīsies.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Gribas labot mēģini atrast speciālu zīmuli konkrētai krāsai, vai piebrauc pie kāda pulētaju kantora, lai pasaka vai šamie var /nevar palīdzēt ... Bet mērkaķotiez ar pārkrāsošanu ... nez, dārgam un retam auto var krāsot, bet ikdienišķam pat jaunam ... nē nu ir pedanti sastapti protams ...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 1 Atbildēt

Man viens draugs savu Qaudi pat nemazgā..Kad es viņam jautāju ko tā, viņš saka, ka lietus pats nomazgās Un zināma loģika ir, jo tas auto nav tik pievilcīgs citiem. Ja pašam ar ego ir ok, tad nerodas nevajadzīgaS problēmas.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Nez vai sīkuma dēļ ir vērts griezties pie apdrošinātājiem, jo:

1) pašrisks. To vajag aizmaksāt. Ja polise bez pašriska, tad jau parasti nākošajam gadījumam ir un ja nu tomēr tas gadījums notiek?

2) nākošajā gadā noteikti sanāks maksāt vairāk par apdrošināšanu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Jautājums - cik ļoti traucē skrāpējums un vai polisē ir pašrisks? Ja pašrisks ir, nu, rēķini, jaunam auto dīlera servisā bampera krāsošana maksās 250-300 euro, pie nedīlera - 150 līdz 200 euro.

Ja pašriska nav, iesaku nogaidīt līdz polises termiņa beigām, lai neiztērētu to nulli. Attiecīgi, ja nekas cits nenotiks, vari taisīt kādu mēnesi pirms polises beigām.

Viena bampera krāsošana, ja par KASKO esi maksājis ne stipri mazāk par 350-400 euro, diži cenu neietekmēs. Varbūt par kādiem 10-20 euro pieaugs, varbūt pat nepieaugs, varbūt pat lētāk būs...

Tā ka, izejas datus tev pateicu, lēmums up to you...

BTW, kāda kompānija?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti