Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja: nomiks, nu bet braucot ar A6, kuram bijis lielaaks veertiibas kritums, kraans chumi garaaks stiepjaas, jo kaadreiz auto maksaajis vairaak, apdare daargaaka, kozja, rozja, quattro, utt

īsību ar auto izvēli neizārstēsi. Tur vajadzīgs ķirurgs!

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

nu ar 6gadigu a6 vismaz nav kauns braukt.jaunu crv gan nekad nekaptu iekša....Ka var patikt mašinas kas iekša ir trokšņainas.15 gadigs audi ir klusaks neka jauns japanis.Moins cilveki laikam doma ka jauns gads tas ir kruta,kvalitate ir kruta kad muļķa latviešu tauta to sapratis.Un vacija tads crv un tamlidzigie ir ka otri ģimenes auto lielakoties lai smirdigu suni varetu aizvest pie vetarsta...

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

nu nez es smirdiigo suni vedu ar 5gadiigo A6 'full option ', jo jauno CR-V , negribaas piesmirdinaat ar suni , atshkjiriibaa no taa vecaa suuda ( bracka(nejaukt ar mudaku 'bratka')ar vinju tagad brauc) bet ,diemzjeel , pienaaks laiks un naaksies suni vest ar CR-V , jo A6 buus sadalijies reizinaataajos

0 0 Atbildēt

Nu var redzet ka dzekam patik palielities ar mašinas gadu nevis ar auto

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

dziivojot trokshnjainaa paneljmaajaa var arii prasiities reizeem peec klusuma tad nu katrs to klusumu guust kaa nu maak, cits ieksh auto, cits veel kur citur

p.n. nakui vaidziigs klusums salonaa, ja ierubii muzonu?

0 0 Atbildēt

nezinu ka ir tava paneļmaja jo dzivoju privatmaja,bet nu vari ari sava paneļmaja ierubit muzonu...

0 0 Atbildēt

klau , 3,14mpiiti , waj tu neiebrauci , ka man ir gan A6 gan CR-V gan veel daudz kas un es ar to neplaatos , atshkjiriiba no tava texta par sunjiem .

0 0 Atbildēt

un ar ko es platos???Palasi textu ibli...

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: un ar ko es platos???Palasi textu ibli...

ar savu mazo kraaninju plaaties .....cik ishjaku , visvienalga pietruukst.... dodiet veeel ...es kings . 3,14...

0 0 Atbildēt

a tev skauz...man zel ka tev nav karaniņa....Tupus droši ka čura ar...nabadziņš

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

un beidzot ir sākušās sarunas Saknīša stilā...

0 0 Atbildēt

un kas galvenais, par teemu - MERIVA

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: un beidzot ir sākušās sarunas Saknīša stilā...

taa vajag , tas piederaas pie lietas .

0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja: un kas galvenais, par teemu - MERIVA

waj tad mees novirziijaamies ??5gadiigs A6=jauna MERIVA

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

TDI rakstīja:

Kamikadze rakstīja: un kas galvenais, par teemu - MERIVA

waj tad mees novirziijaamies ??5gadiigs A6=jauna MERIVA

Paklau, TDI, ja sanāk, uzsit man, lūdzu, savu meilu uz nomiks@inbox.lv !

DM Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Kad pats vari izbraukt no salona ar JAUNU auto (kas nav pirkts par mammas, tēta, pārdota mantotā meža, darba devēja utt līdzvērtīgiem līdzekļiem) tad arī sliktāka skaņas izolācija un mazāk "navarotu", ka kaimiņa 5gadīgajam A6, liekas tik nenozīmīgi

Un vēl ir viena patīkama apziņa, ka ir pilnīgi vienalga, cik sarūsējusi, nobraukta vai citādi "slikta" tā nonāks pie tās nākošā mazlietoto auto pircēja, pēc garantijas beigām vai 3 vai 5 gadiem un cik daudz viņam, tam pircējam būs jāiegulda remontos utt.

Reģ.: 27.11.2024
0 0 Atbildēt

Tad,kad šitie vwfani,gomiki,kolumbi un pirmie varēs atļauties no salona izbraukt ar A6...BMW5...vai ko dārgāku,tad dziedās citas dziesmas.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Tad,kad šitie vwfani,gomiki,kolumbi un pirmie varēs atļauties no salona izbraukt ar A6...BMW5...vai ko dārgāku,tad dziedās citas dziesmas.

nebrauc citā cenu kategorijā, te runa iet par cenām līdz 20keur

Reģ.: 27.11.2024
0 0 Atbildēt

DM rakstīja:

deksters rakstīja: Tad,kad šitie vwfani,gomiki,kolumbi un pirmie varēs atļauties no salona izbraukt ar A6...BMW5...vai ko dārgāku,tad dziedās citas dziesmas.

Nebija runa par cenu kategoriju. Neticu,ka,ja vwfanam būtu 100 000 gada ienākumi,viņš pirktu merivu...A tagad ir tā- kāda ola izdējusies,tāda ir jāliela.

0 0 Atbildēt

es gan domaaju, ka ja vwfanam buutu 100k gada ienaakumi shis pirktu to pashu merivu ok, mosh labaakaa komplektaacijaa vieniigais

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

DM rakstīja:

Nebija runa par cenu kategoriju. Neticu,ka,ja vwfanam būtu 100 000 gada ienākumi,viņš pirktu merivu...A tagad ir tā- kāda ola izdējusies,tāda ir jāliela.

Katrs notrmāli domājošs cilvēks auto pērk atbilstošu ienākumu līmenim (parasti gan LV pērk mašīnu 2x dārgāku, kā var atļauties un tad benzīntankā pa 5cīti lej beņu un ziemu mēģina nobraukt ar tām pašām M+S, kas bija virsū auto pērkot )

Katrs pats savas laimes kalējs

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

DM rakstīja:

Vai nu esmu paaudzies, vai dekters prātīgāks, bet pēdējā laikā arvien biežāk varu piekrist viņa viedoklim

Bet pareizās atsauksmes var dzirdēt tikai pēc mašīnas pārdošanas!

0 0 Atbildēt

vai arii izmisuma pilnos topicos ieksh iauto

bez tam, atljauties izbraukt no salona ar kaadu auto ir viena djeela, bet peec tam to suudu labot veelaak - pavisam kas cits

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

A6 rakstīja:

Nezinu ko tev tur tas papa pērk. man neko. pats varu visu ko vajag. tu pats esi kaku maiss. paskaties pats.... a6 2002. gada ar quattro un labā izpildījumā maksā šeit 13-15 teur, bet crv ap 12... un nevajag tagad sākt meklēt frīku piedāvājumus ar vecu veco crv pa 10. un vēl paskaties kāds izskatās viegli uzsists crv pret audi. domāju, ka komentārti lieki.

Bet cik maksāja jauns A6 un cik - CRV???

Tavs posts vēlreiz tikai apliecina,ka lielāks vērtības kritums ir tieši A6!

Paklau gudriniek es nesalīdzināju jaunu A6 ar jaunu CRV. Pirmkārt tas nav salīdzināms, bet izskatās, ka veselam baram tas nav saprotams, bet nu lai jau dzīvojiet ar apziņu ka tā ir. Otrkārt es salīdzināju divus gadus vecu A6 ar jaunu CRV cenas un kvalitātes attiecības ziņā. Tā ka nevajag man te braukt par šo tēmu. Pats zinu, ka jauns A6 protams savā vērtībā krīt stipri, bet līdz 2 gadiem, pēc tam tas ir līdzīgi kā ar citiem auto. Tāpēc arī es piemēram neplānoju pirkt jaunu A6, bet pāris gadus vecu par CRV cenu.

6ec Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

DM rakstīja:

deksters rakstīja:

DM rakstīja:

Katrs notrmāli domājošs cilvēks auto pērk atbilstošu ienākumu līmenim (parasti gan LV pērk mašīnu 2x dārgāku, kā var atļauties un tad benzīntankā pa 5cīti lej beņu un ziemu mēģina nobraukt ar tām pašām M+S, kas bija virsū auto pērkot )

Katrs pats savas laimes kalējs

Cik tad % no gada ienākumiem tavuprāt tam auto ir jāmaksā?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti