Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

Cartman_626 Reģ.: 14.07.2002
0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja: Intereses pēc paskatieties cik mēnešus jums, vai ģimenei jāstrādā lai samaksātu par iegādāto auto.

T.i. ja es, piemēram, saņemtu 1,000 latu (netto) algu un gribētu pirkt jaunu Merivu pa 10k latu, man tikai mašīnas labā būtu jāstrādā 10 mēneši. Daudz? Maz? Manuprāt daudz, par mašīnu neesmu ar mieru maksāt vairāk par trīs mēnešu, nu vēl pusgada ienākumiem.

Pasaulē pieņemts, ka auto vērtībai aptuveni jāsakrīt ar gada ienākumiem.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Cartman_626 rakstīja:

Sunis rakstīja: Intereses pēc paskatieties cik mēnešus jums, vai ģimenei jāstrādā lai samaksātu par iegādāto auto.

T.i. ja es, piemēram, saņemtu 1,000 latu (netto) algu un gribētu pirkt jaunu Merivu pa 10k latu, man tikai mašīnas labā būtu jāstrādā 10 mēneši. Daudz? Maz? Manuprāt daudz, par mašīnu neesmu ar mieru maksāt vairāk par trīs mēnešu, nu vēl pusgada ienākumiem.

mājsaimniecības vai vienas personas?

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

kolumbs rakstīja:

Magistrs rakstīja: Ja notiks tas pat aprakstītais variants ar A6 variatoru. Nomainīsi karobkas eļļu un pēc tam saplīsīs variators. Ko dīleris pateiks? Protams, pašo nak, kreisā eļļa, mainot iekritis uzgrieznis kārbā. Pa garantiju neremontēsim.

Var sataisīt citur, uztaisīt ekspertīzi vai apkopei ir cēloņsakarība ar bojājumu un piedzīt no dīlera izdevumus, tai skaitā ekspertīzes izdevumus...

Kur tu Latvijā uztaisīsi ekpertīzi?

Piemēram Valsts tiesu ekspertīžu birojā (nejaukt ar Tiesu medicīnisko ekspertu kantori Hipokrāta ielā),

gan jau ekspertus var atrast arī Rīgas Tehniskajā universitātē un Latvijas Lauksaimniecības universitātē

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

kolumbs rakstīja:

Magistrs rakstīja: Ja notiks tas pat aprakstītais variants ar A6 variatoru. Nomainīsi karobkas eļļu un pēc tam saplīsīs variators. Ko dīleris pateiks? Protams, pašo nak, kreisā eļļa, mainot iekritis uzgrieznis kārbā. Pa garantiju neremontēsim.

Var sataisīt citur, uztaisīt ekspertīzi vai apkopei ir cēloņsakarība ar bojājumu un piedzīt no dīlera izdevumus, tai skaitā ekspertīzes izdevumus...

Spriežot pēc tavas galerijas, tu ar to vien nodarbojies ,kā taisi ekspertīzes.

Galerijā redzamais auto nav mans vienīgais auto. Otrs ir 13 gadus jaunāks, kuram vēl ir garantija. Ekspertīzi nav bijusi nepieciešamība ne vienam ne otram...

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Cartman_626 rakstīja:

mājsaimniecības vai vienas personas?

Var jau būt arī vienas personas mājsaimniecība.

Gada ienākumiem ... tas drīzāk tad, kad tev jau viss ir, t.i. izmaksāti (mantoti) nekustamie īpašumi, bērni izauguši un patstāvīgi utml.

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Dzonijs_007

CR-V ir baudāmāks par Audi-A6, jo ir ar plašāku un ērtāku salonu. Katrā ziņā maksāt 26150 latus, cik maksā lētākais Audi-A6 Avant ar automātisko ātrumkārbu, nav vērts. Labāk par 17550 latiem nopirkt Honda-CR-V ar automātisko ātrumkārbu.

Zini izskatās, ka ar Audi nekad neesi braucis. Pie tam kā var salīdzināt kaut kādu parketnieku, kas jaunajā izpildījumā izskatās vienkārši pēc korejiešu mēsla ar vācu lielās klases mašīnu... Pie tam es nekad neesmu teicis ka jāpērk jauns A6. Es jau gadiem braucu ar Audi, un man nekad nav parādījusies vēlēšanās pārkāpt japānī, pie tam vēl CRV. Vienīgais ir tad kad gribas patrakot. Man priekš tam ir pilnpiedziņas celica.

Labāk atzīsti to, ka esi vinekārši kapeiku pi***s un viss.

Ak jā un par to 900 Ls ekonomiju uz merivu Saprastu ja Tev to naudu noliktu priekšā kā reālu atlaidi, bet ja tas savācas 8 gados. Zini nedomāju, ka sajutīsi.

0 0 Atbildēt

Pareizi - ne jau velti, lai iegūtu jauno CR-V, ir jāgaida pusgadu ilgā rindā...

Kas par murgu... lai brauktu ar crv vēl rindā jāgaida? Galīgi saspiedušies. Kas tur tāds ir, ka tā jāgaida?

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Uggga

Nu labi, ar A6 es neesmu braucis, neņemšos apgalvot. Bet jaunākā modeļa BMW-320d ar 163 zirgspēku dzinēju, ar kuru esmu pie stūres braucis, nu gan man nelikās pārāk baudāms - nu tā, nekas sevišķs. Dīzelim tukšgaitā bija paliela vibrācija - ne mazāka kā manai Merivai 1,3 CDTI. Bet maksā gan tāds BMW universāls ar automātu gandrīz 35 tūkstošus eiro (nedaudz virs 24 tūkstošiem latu). Manuprāt, nav vērts tādu BMW pirkt - nu nekā sevišķa tur nav... Noteikti labāk Hondu-CR-V...

Pilnīgi noteikti ir skaidrs, ka Tu neko nesaproti no mašīnu klasēm... BMW nav slikta mašīna, bet Tu atkal salīdzini nhesalīdzināmas lietas. Varbūt vēl varētu uzrakstīt kādu salīdzinošu aprakstu, kur kā vienādas mašīnas ir ņemtas Skoda Fabia un teiksim Audi A6...

0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Kas par murgu... lai brauktu ar crv vēl rindā jāgaida? Galīgi saspiedušies. Kas tur tāds ir, ka tā jāgaida?

Tas tikai nozīmē to, ka pēc šāda auto ir ļoti liels pieprasījums ne tikai Latvijā.

Honda salonā man teica, ka, ja pasūta tagad, tad uz jūnija sākumu var cerēt, bet reāli gan jau, ka atnāktu tikai vasaras beigās.

Nez vai "saspiedušies" ir liela daļa eiropiešu! Skaidrs ir tas, ka savā klasē CRV ir labākais piedāvājums, pie tam tā cena atbilst arī vidējās klases laba auto cenai. Tādēļ arī tāds pieprasījums!

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

A6 rakstīja:

Tas tikai nozīmē to, ka pēc šāda auto ir ļoti liels pieprasījums ne tikai Latvijā.

Honda salonā man teica, ka, ja pasūta tagad, tad uz jūnija sākumu var cerēt, bet reāli gan jau, ka atnāktu tikai vasaras beigās.

Nez vai "saspiedušies" ir liela daļa eiropiešu! Skaidrs ir tas, ka savā klasē CRV ir labākais piedāvājums, pie tam tā cena atbilst arī vidējās klases laba auto cenai. Tādēļ arī tāds pieprasījums!

Es spēju saprast, ka visāda juridiskas personas sapērk jaunus auto, bet privāti iepirkt CRV... tas nav man. Toč nesaprotu kas tajā jaunajā auto ir tik foršs, pie tam jaunam auto vērtība uzreiz krīt par 30%.... un japāņiem vispār tā atlikuma vērtība ir zema. Žēl man tos līzinga un dīleru barotājus.

0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Es spēju saprast, ka visāda juridiskas personas sapērk jaunus auto, bet privāti iepirkt CRV... tas nav man. Toč nesaprotu kas tajā jaunajā auto ir tik foršs, pie tam jaunam auto vērtība uzreiz krīt par 30%.... un japāņiem vispār tā atlikuma vērtība ir zema. Žēl man tos līzinga un dīleru barotājus.

Tas, ka nav domāts tev, nenozīmē, ka nav domāts nevienam!

Man tomēr šķiet, ka tādai Honda CRV atlikusī vērtība pēc 5 gadiem būs vismaz tāda pati, ja ne vēl augstāka nekā piecgadīgam A6 (runāju par % nevis naudas izteiksmi). Vispār, ja piecgadīgu A6 var dabūt elementāri, tad piecgadīgu CRV nemaz tik viegli ieģādāties nevar!

0 0 Atbildēt

Kur Latvijā rodas lietotās mašīnas?

Pareizi!

Tās pārsvarā tiek ievestas no Vācijas un citām Eiropas valstīm.

Tas nozīmē, ka citās valstīs cilvēki pērk jaunus auto.

Es neesmu rūpīgi sekojis statistikai, bet ja pareizi atceros Meriva Vācijā ir ļoti pieprasīta...tāpat nupat bija raksts, ka Meriva ir labi izturējusi kvalitātes pārbaudi....

Kāpēc gan Latvijā latviešiem nepirkt jaunu auto piemēram Merivu?

Tas, ka ir vērtības kritums - auto tiek pirkts lietošanai, vismaz es auto saskatu lietošanas vērtību, nevis tirgus cena. Kāda man daļa cik viņš maksā pēc tam, kad esmu nopircis? Ja labi ripo, var braukt kaut vai līdz galam....

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja: Kur Latvijā rodas lietotās mašīnas?

Pareizi!

Es neesmu rūpīgi sekojis statistikai, bet ja pareizi atceros Meriva Vācijā ir ļoti pieprasīta...tāpat nupat bija raksts, ka Meriva ir labi izturējusi kvalitātes pārbaudi....

Tas, ka ir vērtības kritums - auto tiek pirkts lietošanai, vismaz es auto saskatu lietošanas vērtību, nevis tirgus cena. Kāda man daļa cik viņš maksā pēc tam, kad esmu nopircis? Ja labi ripo, var braukt kaut vai līdz galam....

100% piekrītu!!!!!!!!!!!!

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

nomiks rakstīja:

A6 rakstīja:

padod shurp to 'pa vaartiem' izbraukusho , jauno auto , ar miinus 30 % paskaties , shrotu operator , cik maksaa 5gadiigs CR-V %pret vinja jaunveertiibu un cik maksaa kaku maiss A6 . man vini abi ir/ir bijushi , atshkjiriibaa no Tewis , papa maka paargudriit .

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Patīk man tie -30% stāstītāji. Ja kāds parādītu kaut vienu tādu..... (sistos neskaitam)

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Patīk man tie -30% stāstītāji. Ja kāds parādītu kaut vienu tādu..... (sistos neskaitam)

Piekrītu. Varbūt uz kādu neejošu auto, kā fiat, tie 30% darbojas, bet uz jaunajiem auto uz kuriem ir rinda 6 ... 8 mēnešu garumā, ne.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

kolumbs rakstīja: Kur Latvijā rodas lietotās mašīnas?

Pareizi!

100% piekrītu!!!!!!!!!!!!

visi ta baigi gudri ņaud par vērtības kritumu utttt..

es jau sen prasu, lai man parāda ar pirkstu to vietu, kur var nopirkt tikko no salona izdzītus auto par 30% lētāk kā salonā

tāpat ja skatamies absolūtos ciparos, tad "biezajiem" autiņiem cena krīt straujāk kā bezmotora mikromašīnām....

p.n.

cik maksā 500tais mersis vai kautvai kaukāc 330tais bēmēvē jauns un 3gadīgs

p.p.n.

lai bāleliņš varētu šite iegādāties 6gadīgu a6, kādam loham fāterlandē tā miskste pirms 6 gadiem bija jānopērk jauna, jāaplaužās un tagad atbilstoši jauns gecs vai meriva jāpaņem vietā

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

nupat prikola peec ieluureeju www.a2.lv tur iespeejams apcholeet auto tagadeejo cenu + jauna auto cenu

2002 gada auto saliidzinaaju

Toyota RAV4 tagad 13940 / jauns 20050 EUR

Audi A6 tagad 13990 / jauns 36772 EUR

no comments

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja:

A6 rakstīja:

nomiks rakstīja:

A6 rakstīja:

padod shurp to 'pa vaartiem' izbraukusho , jauno auto , ar miinus 30 % paskaties , shrotu operator , cik maksaa 5gadiigs CR-V %pret vinja jaunveertiibu un cik maksaa kaku maiss A6 . man vini abi ir/ir bijushi , atshkjiriibaa no Tewis , papa maka paargudriit .

Nezinu ko tev tur tas papa pērk. man neko. pats varu visu ko vajag. tu pats esi kaku maiss. paskaties pats.... a6 2002. gada ar quattro un labā izpildījumā maksā šeit 13-15 teur, bet crv ap 12... un nevajag tagad sākt meklēt frīku piedāvājumus ar vecu veco crv pa 10. un vēl paskaties kāds izskatās viegli uzsists crv pret audi. domāju, ka komentārti lieki.

0 0 Atbildēt

i nevaig arī komentēt

tie 6gadīgi a6 braucēji būs tikmēr, kamēr vien būs kāds fricis, kurš atceras cik labs bija viņa vecais audī pirms 20 gadiem, kad kaimiņa opelis rūsējot traucēja gulēt un kas pirms sešiem gadiem ir noticējis reklāmas bukletam

0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Nezinu ko tev tur tas papa pērk. man neko. pats varu visu ko vajag. tu pats esi kaku maiss. paskaties pats.... a6 2002. gada ar quattro un labā izpildījumā maksā šeit 13-15 teur, bet crv ap 12... un nevajag tagad sākt meklēt frīku piedāvājumus ar vecu veco crv pa 10. un vēl paskaties kāds izskatās viegli uzsists crv pret audi. domāju, ka komentārti lieki.

Bet cik maksāja jauns A6 un cik - CRV???

Tavs posts vēlreiz tikai apliecina,ka lielāks vērtības kritums ir tieši A6!

0 0 Atbildēt

eu, palietoto aužu fan

te tak runa ir par JAUNA auto iegādi un tā vērtības kritumu

ja jauns audis maksā 36 eirikus, bet atbilstoši aprīkota honda - 24

un ja pēc 3 gadiem audis maksā 16, bet honda 13 - tik un tā salīdzinājums sanāk manāmi pa labu hondai

nevajag pukstēt, ka aužiem vērtība nesamazinās

p.n.

un tas "maksā" arī ir stiepjams jēdziens

davaj paprovē tagad pārdot uz sitiena 3gadīgu crv un a6...

piemēram par 60% no jaunvērtības.... paskaties uz šitā eksperimenta rezultātu un tad tev nebūs jālasa reklāmas bukleti, pats spēsi izdarīt secināujumus

p.n.

neesmu nekāds audī naidnieks - man pašam nu jau ir 3 dienu mans otrais audī mūžā

0 0 Atbildēt

nomiks, nu bet braucot ar A6, kuram bijis lielaaks veertiibas kritums, kraans chumi garaaks stiepjaas, jo kaadreiz auto maksaajis vairaak, apdare daargaaka, kozja, rozja, quattro, utt

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

TDIOTS rakstīja:

A6 rakstīja:

nomiks rakstīja:

A6 rakstīja:

padod shurp to ''pa vaartiem'' izbraukusho , jauno auto , ar miinus 30 % paskaties , shrotu operator , cik maksaa 5gadiigs CR-V %pret vinja jaunveertiibu un cik maksaa kaku maiss A6 . man vini abi ir/ir bijushi , atshkjiriibaa no Tewis , papa maka paargudriit .

atljaavies GEmoneyaa panjemt 02' A6 un tagad juuties kompetenc maaciit dziivi ?? ej nopeerc jaunu A6 vaj un tad parunaa .

0 0 Atbildēt

btw, kas noticies inservisam, ka GPL nometis no 48% uz 14..28%!?!?! galiigi aptrakushi vai?!?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti