nomas merivai palidoja baakas vaacinsh uz vaanja, pats attaisijas laikam, apstajos un piefiskeju ka vairak nav, tas opelis ir su.u.u.ds.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nomas merivai palidoja baakas vaacinsh uz vaanja, pats attaisijas laikam, apstajos un piefiskeju ka vairak nav, tas opelis ir su.u.u.ds.
Cartman_626 rakstīja:
VWfans rakstīja: Vakar manai Merivai atzīmēju gada jubileju. Nobraukums 16946 km, pirmajā gadā bijuši divi garantijas remonti.
Lielisks rezultāts. Vai padalīsies ar mums, kas pa 15K notiek Merivai, ja to ekspluatē maksimāli saudzīgi?
Pirmais remonts augustā - signalizācijas pārprogrammēšana, samazinot tās jūtīgumu.
Otrais remonts martā - EGR vārsta pārprogrammēšana, lai novērstu atsevišķos brīžos tukšgaitā novēroto dzinēja apgriezienu svārstīšanos.
deksters rakstīja:
TDI rakstīja: vakar manai hondai bija 3meeneshu jubileja , nobraukti 9878,6 kilometri , garantijas remontu naw nu un xy lji man tagad iesaakt , apraudaaties aiz laimes waj
Pārguli ar kaimiņieni.
neder , manas kaiminjienes atdodas minimums par CLS350 ,X5,RX400 utml cenu kat. autoo , leetaak nau noveeroc
veel kaadi priekshlikumi
TDI rakstīja:
deksters rakstīja:
TDI rakstīja: vakar manai hondai bija 3meeneshu jubileja , nobraukti 9878,6 kilometri , garantijas remontu naw nu un xy lji man tagad iesaakt , apraudaaties aiz laimes waj
Pārguli ar kaimiņieni.
neder , manas kaiminjienes atdodas minimums par CLS350 ,X5,RX400 utml cenu kat. autoo , leetaak nau noveeroc
veel kaadi priekshlikumi
Pārvācies uz piem. maskačķu
jurijs_g rakstīja: nomas merivai palidoja baakas vaacinsh uz vaanja, pats attaisijas laikam, apstajos un piefiskeju ka vairak nav, tas opelis ir su.u.u.ds.
Rokas kluinas, ne Opels vainīgs.
TDI rakstīja:
deksters rakstīja:
Pārguli ar kaimiņieni.
veel kaadi priekshlikumi
Pārguli ar kaimiņu.
Tā arī nesaprotu nakuj ar tādu nobraukumu jāņem bija biidelis. Ja plānots braukt septiņus gadus, tad nobraukums buus 120 000km. Šitā pārmaksāt???
viagris rakstīja: Tā arī nesaprotu nakuj ar tādu nobraukumu jāņem bija biidelis. Ja plānots braukt septiņus gadus, tad nobraukums buus 120 000km. Šitā pārmaksāt???
Vēlāk gaidāms lielāks nobraukums. Rudenī sieviņa sāks strādāt un darbdienās braukt ar auto. Pašlaik darbdienās tikpat kā nebraucam, rullējam pa brīvdienām.
Bez tam tad, kad pirku auto, cenas starpība starp 1,4 benzīnnieku un 1,3 CDTI bija 840 lati. Pagājušā gada vidū Merivām cenas paaugstināja, taču dīzeļiem pieaugums bija lielāks. Tādējādi tagad cenas starpība starp 1,4 benzīnnieku un 1,3 CDTI ir palielinājusies līdz 1140 latiem, un dīzeļa atmaksāšanās periods ir kļuvis garāks.
Ja saglabāsies šībrīža benzīna un dīzeļdegvielas cenu attiecība (benzīns 0,587/ dīzelis 0,597), tad 1,3 CDTI iegāde atmaksāsies pēc 109 tūkstošu km nobraukuma.
Uggga rakstīja:
TDI rakstīja:
deksters rakstīja:
Pārguli ar kaimiņieni.
veel kaadi priekshlikumi
Pārvācies uz piem. maskačķu
zini es no turienes izvaacos veel 79' ajaa un kautkaa nevelk atpakalj , lai arii bija jautri -sex,drug & rock'n'roll
deksters rakstīja:
TDI rakstīja:
deksters rakstīja:
Pārguli ar kaimiņieni.
veel kaadi priekshlikumi
Pārguli ar kaimiņu.
tur spiid veel mazaak - sexkajoni , maijabahi , feriji ( nejaukt ar tr.mazg. liidz.) , lamboo ( ne taac kaa teu )
veel
Man Jettai arī gads, tikai nobraukti gandrīz 60 tk km, arī divi garantijas remonti- radio viena poga iestrēga un kaut kādi pajoliņi mēģinot atlauzt bākas vāciņu sačakarēja tā mehānismu.
A vot nesaprotu, kaa taa var izreekjinaat to izdeviigumu. Ok, njemu teiksim diizelja videejo pateerinju un reizinu ar savu nobraukumu meenesii un diizelja cenu. Taapat daru arii ar benziinnieku, t.i. videejais pateerinhs + nobraukums meenesii + benziina cena.
Bljee, bet nu benziinniekiem parasti reaalais pateerinsh ir vismaz + 1l/100km...
Kaa gudrinieki iesaka reekjinaat to izdeviigumu?
P.S. un kaa ir ar iiespeejamaam diizelja remontizmaxaam? Taas tachu noteiki buus augstaakas, nekaa benziinniekiem (sevishkji jau norulleejos 109k km).
vo, vo. Piekrītu Jaunulim.
Ieguvumu prēķinot, ir jāņem vērā arī apkopju izmaksas, kas dīzelim ir mazliet augstākas, tā kā var gadīties, ka dīzelis atmaksāsies nevis pēc 109 kkm, bet pēc 113 kkm.
Lai gan, zinot VWfanu, iespējams, ka arī šis aspekts jau tika ņemts vērā, rēķinot izdevīgumu!
Nu nez - man ar diezelpowwā rullējot sanāk 30% ietaupījums!
Kad braucu ar 1.7 pencīnu Mēnesī bākā ielēju 100 latus
Tagad ar 2.4 dīzeli - 2x mēnesī pilna bāka un tikai 60-70 lati
turklāt 2.4 JTD iet kudi labāk
cirvis aut min. 11l/100km , cirvis diiz.min 7l/100km . un iet kudii jestraak remontos poxy , abi jauni
Merivai diez vai starpība patēriņā būs tik liela kā cirvim, tomēr savi 2-2,5 litri uz 100 km laikam salasās.
Arī mans Picasso, kas ir gandrīz divreiz smagāks un pusotru reizi lielāks nekā C3, dīzeli vidēji patērē par kādiem 2 litriem/100km mazāk nekā benzīnC3.
Un nevis atmaksaasies, bet buus pa nulleem, peec 120000 saaks atmaksaaties.
Bt nu kaa man patiik tie klienti. Iebrien salonaa, a Primera diizelis ir? Es? A nakuj diizeli, cik nobrauc gadaa? Nu 10-15 tk km. Es saku, ka nemuuzham neatmaksaasies, a cilvis nesaprot, ka grib paarmaksaat 2000 euro plus bankas procenti no 2000 euro, a redz meenesi 10 lati mazaak baakaa ielies.
viagris rakstīja: Un nevis atmaksaasies, bet buus pa nulleem, peec 120000 saaks atmaksaaties.
Bt nu kaa man patiik tie klienti. Iebrien salonaa, a Primera diizelis ir? Es? A nakuj diizeli, cik nobrauc gadaa? Nu 10-15 tk km. Es saku, ka nemuuzham neatmaksaasies, a cilvis nesaprot, ka grib paarmaksaat 2000 euro plus bankas procenti no 2000 euro, a redz meenesi 10 lati mazaak baakaa ielies.
varbuut vnk piipls grib diizeli, a tu vinjam smadzeni cakaree ar savi idiotisko politiku- atmaksaasies, neatmaksaasies, nobraukums xujobraukums....
viagris rakstīja: Un nevis atmaksaasies, bet buus pa nulleem, peec 120000 saaks atmaksaaties.
Dīzeļa priekšrocība ir tā, ka tas labi velk pie maziem un vidējiem apgriezieniem. Vakar braucu no tehniskās apskates un pa ceļam bija dafiga mācībnieku. Tos ar dīzelīti bija ērti tā žiperīgi apdzīt.
shmurger rakstīja:
varbuut vnk piipls grib diizeli,
Nu nav man taa diizelja, taatad jaaiesmeeree benziinnieks
VWfans rakstīja:
Dīzeļa priekšrocība ir tā, ka tas labi velk pie maziem un vidējiem apgriezieniem. Vakar braucu no tehniskās apskates un pa ceļam bija dafiga mācībnieku. Tos ar dīzelīti bija ērti tā žiperīgi apdzīt.
jaa jaa, maaciibnieki kaa radiiti , lai ar tukshgaitas apgriezieniem shos apdziitu...
viagris rakstīja:
shmurger rakstīja:
varbuut vnk piipls grib diizeli,
Nu nav man taa diizelja, taatad jaaiesmeeree benziinnieks
ā, nu tā ir cita lieta
ir , ir ideāla mašīna , vari būt mierīgs....
VWfans rakstīja:
Es tiešām vēljoprojām ceru, ka vwfans mūs visus nes cauri.
Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?
Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....
Ko Juus sakaat?[addsig]