Nezinātnisku ideju apstrīdēšana.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Pieļauju, ka uzreiz būs klāt antikovidisti, kas ieņirgs par "zinātni". Tad nu šai apakštēmai mēģināsim uzreiz noteikt kaut kādu limitu Tātad, viss, kas ir uzskatāms par pilnīgi nezinātnisku un stulbu, pilnīgi konkrēti COVIDa sakarā ir 1.  Kovida nav vispār - stulbums. 2. Tas ir gripas paveids - stulbums. 3. Kovidu nemaz nevar pierādīt - stulbums. iris.paho.org/handle/10665.2/56809

Tepat uzreiz - visādi dabīgo veselības teoriju aizstāvji.  Te gan ir liela daudzveidība, ir arī labas teorijas.

Tad - plakanās zemes piekritēji. physicsworld.com/a/fighting-flat-earth-theory/

Tad tādi, kas domā, ka uz Mēness neviens nav bijis! Tiem gan ir vēl visādas papildu teorijas. www.iop.org/explore-physics/moon/how-do-we-know-we-went-to-the-moon

--------------

Te es izdomāju elementāru eksperimentu plakanās Zemes piekritējiem pārdomām - riņķa līnija, no centra novilkti divi radiusi netālu viens no otra. Tie radiusi turpinās vēl kādu nelielu attālumu. Ir pilnīgi skaidrs, ka tie radiusi nevar būt paralēli viens otram. Tāpēc plaknē novilkta līnija, kas sākas no viena radiusa pagarinājuma un ir tam perpendikulāra, nekādi nevar šķērsot otra radiusa pagarinājumu tādā pat attālumā no riņķa līnija centra un arī no riņķa līnijas malas.

Praktiski tā ir pludmale un 500m vai kilometra attālumā viens no otra ir 2 stabi. Vertikāli. Ar līmeņrādi. Apmēram pusmetru no zemes pirmajam stabam perpendikulāri ir piestiprināts  lāzera pointeris. Tas punkts otram stabam trāpa nevis pusmetra augstumā no zemes, bet nedaudz augstāk. 1.96 cm, ja distance ir 500 metri un 7.85 cm, ja attālums ir kilometrs.

Zemes radiuss 6371 km.

--------------------------

Uzlabotais variants. Skatās ar tālskati uz ūdenī peldošu laivu, kurai uz borta ik pa 5 mm savilktas līnijas. Dara to no dažādiem augstumiem. Vēl tai laivai piev ieno videokameru, aks no tuva attāluma uztver to laivas malu un attēlo uz monitora dabīgā 1:1 palielinājumā. Tādejādi ar tālskati var redzēt gan to laivas bortu par tik, par cik atļauj Zemes uzliekums un redz arī laivas bortu ekrānā, kā tas redzams uz vietas bez Zemes izliekuma ietekmes.

 
1 2 3 4
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja: Atradu interesantu pētījumu. Matemātiski izrēķināts, cik ilgā laikā tiktu atmaskotas dažādas sazvērestības teorijas.

Pēc iesaistīto cilvēku skaita ( Tas ko es rakstīju daudz reizes, ka vienmēr ir kāds, kurš izpļāpāsies)

Mēness nosēšanās  3,68 gadi, 

Vakcinācija - 3,15 gadi

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4728076/

Te ir viena nemaz tik maza problēma - estblišments un attiecīgie mediji nerimstošii piegādā patērētājiem konspiratīvo sūdu. Pfrizer šefs pērk jahtu, politiķi rīko ballītes l;aikā, kad paši klāsta tautai, ka jāsēž mājās, skola bullijots pāraudzis tīnis rāpuļo pa policijas uzraudzīto ēkas jumtu pirms šaušanas uz Trampu un nevainīga blakusstāvētāja nošaušanas, paresna horizontāli čalendžēta miesassardze izvelk pistoli, paskatās, ka neviens cits tā nedara un diezgan ilgi nevar to pistoli nolikt vietā, zili smurfi danco olimpiādes ceremonijā, par veceni izitaisījies vecis sasit boksā sievieti un vēl un vēl un vēl.

Tad taissnīgā sašutumā iedegas nominētie konservatīvie, kuri pie viena ir Moon Landing Hoaxeri, vakcīnu noliedzēji un cita sviesta atbalstītāji.Tipa, pastulbi sazvērnieki!

Vienu sviestu noliedz, citu sviestu atbalsta! Viss sagājis vienā sviestā! Nekā nevar saprast, kur vairāk sviesta!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Sociālisms medicīnā, tāpat , kā daudz kur citur, lāgā nestrādā. Kas pierāda, ka "ar vairāk naudas mediķiem" vien problēmas atrisināt nevar. Lielbritānijas veselības aizsardzība izdevumu ziņā no kopprodukta ir 5 vietā Pasaulē, tomēr:

"39 gadus vecā latviete Inga Rublīte bija tikai kārtējā paciente pārpildītā Lielbritānijas slimnīcā, kas gaidīja ārsta vizīti. Pēc savas nāves latviete ir kļuvusi teju par traģisku simbolu tam, cik pārslogota realitātē ir Lielbritānijas Nacionālā Veselības dienesta sistēma."

jauns.lv/raksts/par-veselibu/603647-apstakli-sokeja-latviete-inga-nomirst-uzgaidamaja-telpa-gaidot-arstu-lielbritanijas-slimnica

Tas starp citu nav sociālisma "nopelns" bet gan iedomāta kapitālisma, jeb izmaksu efektivizēšanai ( kas arī ir vairāk vai mazāk tas uz ko LV tiek "spiesta")!!!

Ja kāds paskatīsies kādas ir pasaules bankas rekomendācijas medicīnas sistēmas "optimizācijai", tad labi pamanīsit, ko tie rekomendēja piem. Vācijai, un vēl ja labi dziļi pameklēsit sapratīsit, kāpēc Vācija nekad tam nav sekojusi, un kādēļ tur veselības aprūpe ir ļoti pat pieejama, jā pat ārzemniekiem ...

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: 3 kubā ir 9, bet Kubā joprojām trīs. 

Raimonds melo, ka Bigauņciemā ir 6. stāvs. 

Tātad zeme ir plakana.

Nu kā var būt tik stulbs un "pārliecināt" kādu neticīgo, ka zeme ir apaļa, ar acīmredzamiem meliem un aprēķiniem, kuru pareizību var saprast tikai tas, kurš jau zina, ka zeme ir apaļa un spēj tavu plaknes domāšanu interpretēt telpā. Tu tak pats nejēdz paskaidrot, kā tu to savu plakanzemja Eiklīda ģeometriju, kas notiek PLAKNĒ, piemēro trīsdimensiju objekta formas pierādīšanai.

kubus tu māki rēķināt, bet kā ar varbūtības teoriju? 

Vīruss organismā vairojas 2 dienas, vai vīruss organismā vairojas 8 dienas.

Pēc varbūtibas teorijas - cik reizes lielāka varbūtība izveidoties jaunai mutācijai vakcinētam cilvēkam ( 2) vai nevakcionētam, ( 8)  kurš vīrusa vairošanos savā organismā praktiski nejūt ( slimo viegli). 

lūdzu ņemt vērā, ka vīrusi vairojas nevis 1 - 2  - 3 - 4 - 5, bet gan tā - 1 - 2 - 4 - 8 - 16 ....

p.s.

es ceru, ka bradipuss nedomā, ka vīruss mutē gaisā lidojot?

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Ja drīkst iespraukties šajā dziļi saturīgajā diskusijā - vispār jau pirms visas kovida padarīšanas zinātniskā pasaule bija secinājusi un vienojusies ka epidēmijas (pandēmijas) uzliesmojuma epicentrā vakcinēties nedrīkst. Kāpēc nedrīkst? Jo tieši "leaky vaccine" ir tas, kas vīrusam rada vēlmi mutēt. Un kovida vakcīna savā būtībā tāda jau ir pašā savā pamatā- leaky vaccine. Nevakcinētā inficētā cilvēkā vīruss var vairoties būtībā netraucēti miljardiem reižu, jauna mutācija nerodas jo nav priekšnoteikumu, kāpēc gan mutācija, ja tāda ir, būtu veiksmīgāka par bāzes vīrusu. Vakcinētā cilvēkā vīrusam tieši kā reiz ir vajadzība pielāgoties jaunajiem apstākļiem - te tieši paverās ceļš mutācijām. Kā arī pats sliktākais variants - kad vakcinē jau saslimušu cilvēku, kurš vēl nezin ka ir slims. 

Protams, šodien, šāds viedoklis vairs nav populārs. Arī vakcīnas definīcija ir pārrakstīta. Bet ja paņemam kaut studentu (drukātā formā) mācību vielu no 2018 gada, ir tieši tā kā es saku. Un banāla varbūtības teorija te tā vienkārši aritmētiski nestrādā.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

nav populārs tāds viedoklis, jo mutācijas tā nenotiek. Nav tā, ka vīruss iekļūst šūnā, sajūt pretestību un izdomā ka vajag mutēt.

Mutācija tā ir kļūda.

Piemēram, pārrakstot RNS no DNS, DNS izveidojas cilpa, bet pārrakstot tā netiek "ievērota" un pārrakstās tikai tas kas bija pirms cilpas un pēc, bet tas, kas palika cilpā nenokopējas un līdz ar to jaunajā RNS ir kaut kāds gēnu iztrūkums. 

Tās notiek nejauši. jo vairāk RNS vai DNS pārrakstās, jo lielāka varbūtība, ka kāds posms nepārrakstīsies, kaut kas sajuks vietām, utt.

Un kad gēni maisās vietām, izveidojas kaut kādas savādākas īpasības, kas ne vienmēr ir labas. Piemēram pazuda gēns, kas atbild par kaut kādu vielu sintēzi un viss, āmen!

Ja daudzšūņu organismā kādā šūnā notiek mutācija, tad tas neko nemaina, jo viena sūna neko nevar mainīt. Bet ja tā notiek dzimumšūnā, tad var piedzimt kaut kāds bradipussi, kurš tic visam, ko šim stāsta kaut kādi neizglītoti stulbeņi.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

vēzis veidojas, kad bojāts DNS, bet pēc jaunākajiem pētījumiem to ierosina VĪRUSI, kas DNS "sabojā".

Neesmu onkologs, bet mans viedoklis, ka iespējams, mutācija var izsaukt arī vēzi. Jo procesi līdzīgi. Bet tas ir tikai mans viedoklis. Es neesmu bradipussi, kurš savus pieņēmumus pauž kā vienīgo pareizo viedokli. Tāpēc šo versiju "mutāciju - vēzis " es neplānoju aizstāvēt ar putām uz lūpām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Stubeni, jau uzrakstīju - šāda veida vīrusam tieši mutācija ir glābiņš. Vīruss mutē uz vājāku un lipīgāku. Pandēmiju epidemioloģiski izbeidza Omikrons, nevis vakcīnas un politiski Putins, nevis zinātne.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

mutācija ir kļūda. 

Mutējot vīruss var palikt STIPRĀKS VAI VĀJĀKS. Mazāk lipīgs vai vairāk. Tikai ja paliek stiprāks, organisms nomirst un vīruss arī vairs neizplatās.  Bet ja vājāks, tad vīruss var aplipināt arī citus.

Dabiskā atlase. Tas pats ar lipīgumu. Ja viens vīrusa organisma mutācija būs mazāk lipīgums, tas neko neaplipinās un nomirs.  Vīrusiem nav smadzeņu! Neko tie izdomāt nevar.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

un tāpēc stiprās mutācijas ari izzūd, jo tās nav dzīvotspējīgas.

Vīruss neko neplāno nogalināt.

Vīrusa mērķis atrat šūnu, kur var vairoties. Bet šūna to negrib. Un sākas cīņa - kurš kuru

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Sūdu, tu, protams,ka lasīsi, bet nu ja nu tomēr: journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.1002198

Kā jau teicu - akadēmiskajā vidē pirms kovida naudām un "pareizajiem" pētījumiem zinātne teica tā kā iepriekšējā postā aprakstīju.

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
0 0 Atbildēt

tas tikai mums ar volx un bradipussi viss ir skaidrs no pirmās reizes. Lai tie zinātnieki tur strīdās - šitā, vai šitā... Viens kaut ko pieraksta, cits pieraksta kaut ko citu...

Klauni.

Mums, īstiem patiesības zinātājiem vienmēr ir zināma vienīgā un patiesā patiesība, ko pat nevar apstrīdēt.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Nu tev liekas ka mutācija ir kļūda un tā ir pilnībā randomizēta un tiešā korelācijā no pavairošanās reižu skaita. Patiesībā mutācijas ierosina ārēji faktori, daudzkārtīgi biežāk nekā pilnīgs dabisks randoms. Kamēr tu šo nespēsi sagremot, man nav ko piebilst.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

bet ko dara ārējie ierosinātāji?

Salauž DNS vai RNS ķēdi. Tā savienojas atpakaļ, bet ja kaut kas ir izkritis, rodas kļūda.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bet ja ārējie ierosinātāji salauž  RNS un tā nesavienojas, tad tā vairs nav mutācija - tā ir salauzta RNS.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Daudzi bradipussi tipa cilvēki apgalvo, ka nākotnē visiem cilvēkiem būs lieli pirksti ( lai spaidīt telefonus), un acu lēca noregulēta lai skatītos tuvu, nevis tālu.

Bet te jāatzīmē viens faksts - lai rastos cilvēks ar lielu pirkstu nākotnē, vajag, lai daudz vairotos ekrāna spaidītāji. Un vairotos viņu bērni, utt.

Bet vai tiesām vairāk vairojas tie, kuri daudz sēž telefonos? Līdz ar to, tāda teorija par lielpirkstainiem nākotnes cilvēkiem  teorētiski pastāvēt var, bet ne fakts, ka tā bū. Drīzāk, nē.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Daudzi bradipussi tipa cilvēki apgalvo, ka nākotnē visiem cilvēkiem būs lieli pirksti ( lai spaidīt telefonus), un acu lēca noregulēta lai skatītos tuvu, nevis tālu."

Tas atsauc atmiņā pasaku par Sarkangalvīti un pelēko vilku: vecmāmiņ, kāpēc tev tik lieli zobi ? Tā ir mana jaunā protēze, bērniņ. Lieli pirksti telefonam pavisam neder, lielus vajag darbam gaterī, par kalnraci, fūres šoferi, traktoristu utt.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tuvākajos 10K gados mēs to vēl nepiedzīvosim. Evolūcija tik ātri nedarbojas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Krievijas domes deputāts Milonovs ierosinājis ieviest kriminālatbildību astrologiem.

Mrakobesi, infociganstvo un viņus vada kāds no ārzemēm - uz cietumu!

t.me/c/2005877458/2478

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai astrologiem ? Daži Krievijas iedzīvotāji griežoties pie zīlniecēm un gaišreģiem, lai uzzinātu datumu, kad beidzot Putins nosprāgs ;)

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
2 1 Atbildēt

Žēl. astrologi, ekstrasensi, vox un bradipussi ļoti palīdz mums.

Pēc viņiem no mums daudz pērk dārgus medikamentus, lai glābtu sapisto veselību

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vēl jau ir iespēja, ka dzimumu maiņas reklāmu arī organizē big pharma. Jo visādi hormonu preparāti, pubertātes bloķētāji u.c. taču nerodas no zila gaisa. Un, ja dzimumu maiņas procesā sapiš veselību, tad medikamentus ārstēšanai atkal laipni piegādā big pharma.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Pareizi, jo nav reģistrējušies zem Krievijas Čekistu baznīcas un nav ziņotāju statusā (lai gan kas zina).

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja: bet ko dara ārējie ierosinātāji?

Salauž DNS vai RNS ķēdi. Tā savienojas atpakaļ, bet ja kaut kas ir izkritis, rodas kļūda.

"Pēc varbūtibas teorijas - cik reizes lielāka varbūtība izveidoties jaunai mutācijai vakcinētam cilvēkam ( 2) vai nevakcionētam, ( 8) kurš vīrusa vairošanos savā organismā praktiski nejūt ( slimo viegli)."

Nu tad vēlreis pie tavas varbūtības teorijas - cik reizes lielāka varbūtība izveidoties jaunai mutācijai vakcinētam cilvēkam, kur KATRAM individuālam vīrusam uzbrūk un mēģina to iznīcināt, (bet nespēj to iznīcināt jo ir leaky vaccine) ārēji ierosinātāji, vai nevakcinētam, kur vīruss vairojas netraucēti? Kur loģika, karl?

Nudien, klauns.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

kā tu labāk iemācīsies boksēties un aizstāvēties -

ja tevi 2 sekunžu laikā nokautēs olimpiskais čempions boksā, vai 5 minūtes slānīs kaut kāds boksa iesācējs?

retorisks jautājums.

p.s.

Es neesmu lasījis pētījumus par šo tēmu, tāpēc grūti spriest. Ja reiz tās "izņēma" no grāmatām, tad laikam tur kaut kas nebija līdz galam izpētīts. Es izteicu minējumus, kāpēc.

Ja tu šo jautājumu paprasītu kādam mutāciju speciālistam, vai vīrusu speciālistam, viņš varētu paskaidrot sīkāk.

p.s.s.

 Es tādu jautājumu  kaut kur biju dzirdējis ( kaut kādā raidījumā no cikla - zinātne pret mītiem)  Neatceros, kas tika atbildēts. Bet nedomāju, ka mana versija ir ļoti tālu no patiesības.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 3 Atbildēt

Par tām leaky vaccines.

www.healthline.com/health-news/leaky-vaccines-can-produce-stronger-versions-of-viruses-072715

Tur ir tādi  interesanti vārdi un vārdkopas

By s t u d y i n g   c h i c k e n s, researchers say they have proven the theory, that more virulent viruses can evolve from so-called “leaky” vaccines. 

Tātad, viņi pēta un varbūt pat ir apstiprinājuši jaunu teoriju Pētot cāļus. Dažiem vīrusiem.

Viņi to ir darījuši iekš s p e c i a l i z e d  pathogen-containment facility. Cāļiem tā var pētīt.   

S o m e    t y p e s   of vaccines could allow more virulent versions of a virus to survive, putting those, who are unvaccinated at greater risk of severe illness.

Marek’s disease, a highly contagious viral disease that affects chickens.

It’s a form of herpes that is found in chicken.

After experiments done in a   s p e c i a l i z e d  pathogen-containment facility at The Pirbright Institute, they concluded that the vaccines developed to combat Marek’s disease were imperfect or leaky.

“These vaccines also allow the virulent virus to continue evolving precisely because they allow the vaccinated individuals, and therefore themselves, to survive,” said Venugopal Nair, who led the research team. He is the head of the Avian Viral Diseases program at The Pirbright Institute.

These less-than-perfect vaccines create a “leaky” barrier against the virus. Vaccinated individuals may get sick but have less severe symptoms, but the virus survives long enough to transmit to others, which allows it to survive and spread throughout a population.

“Our research demonstrates that the use of leaky vaccines can promote the evolution of nastier ‘hot’ viral strains that put unvaccinated individuals at greater risk,” Nair said.

Marek’s disease used to be a minor ailment that did little harm to chickens in the 1950s, but the virus has grown stronger and today is capable of killing all the unvaccinated birds in poultry flocks, sometimes within 10 days.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Vēl jau ir iespēja, ka dzimumu maiņas reklāmu arī organizē big pharma. Jo visādi hormonu preparāti, pubertātes bloķētāji u.c. taču nerodas no zila gaisa. Un, ja dzimumu maiņas procesā sapiš veselību, tad medikamentus ārstēšanai atkal laipni piegādā big pharma.

Kā arī konfekšu un pārējo saldumu reklāmas īstenībā apmaksā nevis paši ražotāji, bet stomatologi, lai viņiem būtu darbs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja: kā tu labāk iemācīsies boksēties un aizstāvēties -

ja tevi 2 sekunžu laikā nokautēs olimpiskais čempions boksā, vai 5 minūtes slānīs kaut kāds boksa iesācējs?

retorisks jautājums.

p.s.

Es neesmu lasījis pētījumus par šo tēmu, tāpēc grūti spriest. Ja reiz tās "izņēma" no grāmatām, tad laikam tur kaut kas nebija līdz galam izpētīts. Es izteicu minējumus, kāpēc.

Ja tu šo jautājumu paprasītu kādam mutāciju speciālistam, vai vīrusu speciālistam, viņš varētu paskaidrot sīkāk.

p.s.s.

 Es tādu jautājumu  kaut kur biju dzirdējis ( kaut kādā raidījumā no cikla - zinātne pret mītiem)  Neatceros, kas tika atbildēts. Bet nedomāju, ka mana versija ir ļoti tālu no patiesības.

Apgriezts piemērs. Tas ir spēkā baktērijām. Par vīrusiem ir jādomā otrādi, bet tas jau trollim nepielec - tādēļ mierīgi stumj tuftu, kas apgāž paša naratīvu.

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
0 0 Atbildēt

darklight rakstīja:

imzz rakstīja: Vēl jau ir iespēja, ka dzimumu maiņas reklāmu arī organizē big pharma. Jo visādi hormonu preparāti, pubertātes bloķētāji u.c. taču nerodas no zila gaisa. Un, ja dzimumu maiņas procesā sapiš veselību, tad medikamentus ārstēšanai atkal laipni piegādā big pharma.

Kā arī konfekšu un pārējo saldumu reklāmas īstenībā apmaksā nevis paši ražotāji, bet stomatologi, lai viņiem būtu darbs.

Tas ir jāprasa Bradipussi, jo viņš ir sazvērestību teoriju speciālists.

Bet es domāju, ka viņš piekritīs. Jo piemēram mūsu BigPharm kompānijas ražo arī ādas, mutes kopšanas līdzekļus. Bet tās kompānijas ražo arī pārtiku, dzīvnieku barību un saimniecības preces. Piemēram, Procter &; Gamble izdomāja "Pringles" čipsus.

Tāpēc domāju, ka Brdipussi pateiks, ka BifPharm ražo visu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Baigais sūds

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Es negribu nevienu apvainot, bet es esmu veicis ilgu pētījumu un nonācis pie secinājuma, ka Bradypus patiesībā varētu būt sieviete:

1) Bradipussi piekopj tādu pašu taktiku kā sievietes, kad zaudē argumentus  - "es tā neteicu!", vai gluži otrādi "es teicu, bet tu neredzēji!"

Tas regulāri tiek novērots. Pat parādot acīmredzamus paša bradipussi citātu, tas tiek noliegts ar tādiem vārdiem

2) Regulāri emocionāla lamāšanās. Uz katru jautājumu, komentāru bradipussi kliedz - Tu esi melis! Tu melo!. Vienalga kāds komentārs.

"Debesis ir zilas!". - "Tu melo! Debesīs ir arī balti mākoņi!"

tā parasti rīkojas sievietes

3) Vārda "melis" dažādi atvasinājumi.

Nu es nekad neredzēju lai vīrieši šo vārdu tik bieži lietotu. Vīrieši lieto citus vārdus. Sievietēm apkārt ir vieni  meļi un krāpnieki.

" Kur tu biji pēc darba?"... " Tu melo!"

4) Visādām sazvērestības teorijām, reliģijai, vegānismam, nlo, utt sievietes tic biezāk nekā vīrieši. 

..

nekā personīga, vienkārši mani novērojumi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pirmie "trīs" jau viens un tas pats ir. Tā jau propagandoisti dara - vienu un to pašu "argumentu" izsaka trīs dažādos vārdu savirknējumos. Un kas cits atliek, kad esi pieķerts nepārtrauktos melos, jo to, ko patiešām esmu teicis, apstrīdēt nespēj. 

Un tas ceturtais... Tu jau esi tas, kas nepārtraukti mēģina ar kaut kādu sazvērestības teoriju uzbāzties. Nekā personīga - vienkārši tups trollis, kam tā szavērestības teorija ir tik dārga, ka tai pat atsevišķu profilu uztaisījis, cik zimisīgi vajag slēpt to, ko es varu atkārtot vēlreiz - "BigPharma" nav nekāda sazvērestības teorija, bet vienkārši termins ar ko apzīmē koruptīvu organizētu politisko shēmu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

bigpharma tā ir konspirācijas teorija, ka farma kompānijas speciāli taisa dārgas un nevalitatīvas žales, lai izslauktu vairāk naudas.

Organizēta politiskā shēma ir normāls process sabiedrībā, kur valda sociālisms, politiskā vara un sistēma, kas to pieļauj.  Tapat kā politiskā shēma izglītībā, sportā, biznesā, Televīzijā, utt. Visur ir politika.

Kāpēc Vācijā pērk vācu mašīnas, Itālijā - itāļu, francijā - franču? Ne politika?

To ko tu padod zem Bigfarmas karoga - internetā var atrast kaut vai šeit - en.wikipedia.org/wiki/Pharmaceutical_lobby

Bet tu tikai skandē vārdus bigfarma, pat nezinot ko tas nozīmē. Un nonāc pats sev pretrunās - te visi grib naudu nopelnī no zālēm, te vairs negrib un taisa lētas zāles.... 

Te tu neatbalsti bigpharma, te tu ej uz maksas medicīnu un maksā farmai daudz naudas...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, tava sazvērestības teorija jau tāda ir. Tikai varu atkārot vēlreiz - es tai neticu un atsakos pieņemt tavu definīciju. 

Jā, es neatbalstu BigPharma - t.i. koruptīvo organizēto noziedzību medicīnas sfērā, kuru tu aizstāvi. Jā, es atbalstu maksas medicīnu, kur man ir iespēja saņemtas augstas kvaitātes zinātnē, nevis politikā, balstītus pakalpojumus. 

Un jā - wikipēdija ir tavu kreiso portāls - tur var atrast visus tev vajadzīgos naratīvus. Tāpat kā tavā BigPghrama HQ - NIH.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Kur es aizstāvu organizēto noziedzību medicīnas sfērā? Ko tu pīpē?

Kur es to rakstīju?

Atkal teiksi, ka jau teici?

Atkal sajauci sazvērestības teorijas. Izlasi, kas ir Bigpfarma.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kur es aizstāvu organizēto noziedzību medicīnas sfērā? Ko tu pīpē? - iAuto portālā, iespējams vēl citos. Neko.

Kur es to rakstīju? - šajā forumā 

Atkal teiksi, ka jau teici? - ko tieši?

Atkal sajauci sazvērestības teorijas. Izlasi, kas ir Bigpfarma. - Atkal apzināti nepieņemu TAVU definīiju un TAVU sazvērestības teoriju un TAVU diktatūru, kādus vārdus es drīkstu lietot. Tev nākas melot par "sajaucu", jo esmu pavisam skaidri uzsvēris savu nostāju un to, ka tā ir APZINĀTA rīcība.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

5) uzdod jautājumu, saņem atbildi vai precizējošu jautājumu, ignorējot atbildi, pēc kāda laika uzdod to pašu vēlreiz. Un tā visu laiku, ar cerību saņemt atbildi, kas apmierinās

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Šis precīzi atbilst tava kolēģtroļļa Raimonda pieejai. Papildus - demonstratīvi neatbildēt ne uz vienu no pašam uzdotajiem jautājumiem.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 1 Atbildēt

Ar ko atšķiras zinātne (  Z ) no konspirāciju teorijām ( KT) ?

1)  Diskusija

Z - ir, KT - nav, 

2) Fakti

Z - visi fakti ir vērā ņemami. Jo faktu vairāk, jo labāk.

KT - vērā ņemami ir tikai fakti, kas atbilst KT. Ja tie neatbilst, tātad - tie ir meli, izdomājums, safabricējums un nav ņemami vērā.

3) Pierādījumi.

Z - teorija ir pierādīta tad, kad ir pierādījumi

KT - pierādījumu neesamība - tie ir galvenie pierādījumi.

4) Dogma , "dzelzs likumi", autoritārā patiesība

Z - nav. Jebko jebkurš var apstrīdēt, iebilst, oponēt vai piedāvāt citu versiju

KT - ir. Viss kas ir KT, tā ir patiesība, ko apstrīdēt nedrīkst.

5) korelācija

Z - tā tiek ņemta vērā

KT - tā neeksistē.

6) atsauces.

Z - izmantojot vai analizējot kādu informāciju, tiek izmantotas PĀRBAUDĀMAS atsauces, no kurienes informācija ir gūta.

KT - Atsauces pārbaudīšana nav iespējama. Vai tā var nesakrist ar pirmavotu.

7) interpretācija, konteksts.

Z - dati no pirmavoti tiek ņemti kopumā  (punkts 6) 

KT - dati tiek paņemti no atsevišķas frāzes vai teikuma.

8) datu "uzlabošana"

Z - nav iespējama

KT - dati tiek uzlaboti, lai labāk izskatās un saprotamāki parastam cilvēkam.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

9) kāda viedoklis, izteikums

Z - tas vai nu tiek ignorēts, vai var kalpot kā pētījumu tēma pārbaudei vai analīzei

KT - Tas ir  arguments un kalpo kā pierādījums teorijai.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

ps.s

zem termina -  "konspirāciju teorija", var likt vienkārši vārdu "nezinātne". Tur var būt jebkas.

Ieliekat KT vietā - reliģija, vai astroloģija. Un sanāks tas pats.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tā normālam cilvēkam saprotami paskaidrosi, kādēļ tu izmisīgi uzbāzies ar sazvērestības teorijām tieši man, nevis kādam citam, kas tām tic? Vai tur ir vēl kāds variants, izņemot tiešs apstiprinājums tam ko es saku - sazvērestības teorija ir pašu organizēto noziedznieku sacerēts vārsmojums ar ko meģināt diskreditēt tos, kas par jūsu shēmu atļaujas runāt. Un pavisam izmisīgi - tad, kad nākas oponēt tādam kā man, kas atsakās to sazvērstības teoriju pieņemt.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Ja es rakstītu kaut ko par lāzertehnoloģijām, optiku, staru laušanu un tad pa vidu pieminētu - "uz citplanētiešu kuģiem pie anunaki arī ir šī tehnoloģija..." 

Tad tieši šī frāze nonivelētu visu to, ko es iepriekš rakstīju. Un tu visu manu rakstīto par lāzeriem vairs neuztvertu nopietni.

Tieši to dari tu, kaut ko raksti, tad piemini Bigpharma - sazvērestības teoriju. Turklāt, to mini nevietā. Jo tava politmedicīna NAV bigpharma.

Politmedicīna ir politmedicīna. Un tā ior pierādīta. Tā ir.

Bet bigpharma - nav pierādīta un balstās uz 2 safalsificētiem darbiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

BigPharma IR politmedicīna. Un tādi kā tu izplata sazvērestibas teoriju ar visādiem murgiem un uzspiestām definīcijām, lai diskreditētu tos, kas atļaujas iebilst pret politmedicīnu. 

Nu jau esi konkrēti izgāzies... izrādās visa tava melošana un ad hominemi ir TIKAI par to, ka lietoju vienu vārdu ne tā kā tu uzstāj.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kur es aizstāvu organizēto noziedzību medicīnas sfērā? Ko tu pīpē? - iAuto portālā, iespējams vēl citos. Neko.

Kur es to rakstīju? - šajā forumā 

Atkal teiksi, ka jau teici? - ko tieši?

Atkal sajauci sazvērestības teorijas. Izlasi, kas ir Bigpfarma. - Atkal apzināti nepieņemu TAVU definīiju un TAVU sazvērestības teoriju un TAVU diktatūru, kādus vārdus es drīkstu lietot. Tev nākas melot par "sajaucu", jo esmu pavisam skaidri uzsvēris savu nostāju un to, ka tā ir APZINĀTA rīcība.

Parādi man manu citātu, kur es to aizstāvēju.

Es esmu gandrīz vienīgais, kurš politiķus ( šajā forumā) saucu par idiotiem un komunistiem. Latviju par Latvijas sociālistisko republiku.

Es visu laiku rakstīju, ka kovida laikos politiķi rīkojās debili, populistiski, kāsa sev naudu un izmantoja kovidu lai parādītu ka viņi ir pasaules glābēji.

Bet tu raksti, ka es kaut kur aizstāvu politmedicīnu?

Vakcinācija - medicīnisks process. Es potējos, jo es iepazinos at zinātnisku literatūru. Man tas bija interesanti un gribēju lai manu dzīvi tas maz ietekmētu ( es tad daudz braukāju pa ārzemēm)

Tu arī esi potēts pret visādiem stingumkrampjiem, garo klepu, tuberkulozi... - tad jau tu arī atbalsti politmedicīnu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Es tev pat pateikšu vairāk. Es pat nezinu kas ir Pavļuts un Vinķele, ko visu laiku piemini.

Man pie dirsas tie pamuļķi un es nesekoju tam, ko viņi raksta.

Ja reiz tu viņiem seko, taisi skatījumus viņu postiem un palīdzi viņiem gūt popularitāti ( arī negatīva reklāma ir reklāma) tad tu vairāk atbalsti politiku nekā es.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

"Es pat nezinu kas ir Pavļuts un Vinķele, ko visu laiku piemini.'

Nez vai ir kaut viens cilvēks, kas noticēs, ka šie nav klaji meli

Vēl jo vairāk, tev nu tā ka nekādi nesanāks nocitēt, kur tieši tad es to Viņķeli esmu "visu laiku pieminējis". Vienā teikumā esi iekļāvis DUBULTUS melus!

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Es zinu, ka tie ir politiķi. Bet kas viņi bija, ko viņi darīja es izlasīju tikai 5 minūtes atpakaļ, jo palika interesanti.

 Man neinteresanti, ko kāds pamuļķa komunists raksta un runā. Tā partija - AT/par ir debīlo savienība, kurus vajag sodīt un izraidīt no valsts. Es pat tagad, tik toka dažreiz redzu kādas šī partija gvelž stulbības ( ne viņķele un pavļuts, jo tad es viņus ievērotu).

 Bet ja redzētu, ka viņi stāsta, ka vajag noslaucīt dibenu pēc diršanas, es to darītu, jo tā ir pareizi, nevis to nedarītu, jo pateica AT/par.

Tavā gadījumā - tu domā, ka potes ir sliktas, JO AT/Par pateica, ka tās ir labas.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

pat šeit tu rīkojies kā sieviete. 6,punkts.

Vai kaut kāds pusaudzis maksimālismā. Kad dara pretēji savu vecāku / skolotāja teiktajam, tikai tāpēc, lai izdarītu pretēji.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu turpini melot. Es neskaitāmas reizes esmu atkartojis, kāda ir "pošu" specifika un kādēļ veids, kā tās pielietoja minētie politiķi ir noziedzīgs. 

Es NEKAD neesmu teicis, ka potes ir sliktas, bet tev nākas melot, ka esmu to darījis, jo to, ko teicu patiesībā, apstrīdēt nespēj.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Big Pharma, saprotams, ir mītiska būtne. Vajag atgāzt galvu augstāk, tad ieraudzīsiet Lielo Lariju Finku, kurš pārstāv ne tikai bigpharma, bet ir arī big arms, big cinema, big media, big banking ( tas bija jāliek priekšā visiem citiem ) un daudz kas cits ( big woke, dei, esg utt )   Par Bigpharma:

pfizer largest shareholders

Largest shareholders include Vanguard Group Inc, BlackRock Inc., State Street Corp,

johnson and johnson largest shareholders

Largest shareholders include Vanguard Group Inc, BlackRock Inc., State Street Corp,

abbvie largest shareholders

Largest shareholders include Vanguard Group Inc, BlackRock Inc., State Street Corp,

merck largest shareholders

Largest shareholders include Vanguard Group Inc, BlackRock Inc., State Street Corp

roche largest shareholders

Largest shareholders include VGTSX - Vanguard Total International Stock Index Fund Investor Shares, VTMGX - Vanguard Developed Markets Index Fund Admiral Shares

Shareholders: AstraZeneca PLC

BlackRock Investment Management (UK) Ltd., Wellington Management Co. LLP, The Vanguard Group, Inc.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tam vanguardam pārvaldītie aktīvi 9.3 triljoni usd.

Vairāk, kā divu Vāciju IKP.

Protams, priekš sazvērestības teorijas sākuma ir labs materiāls.

Bet tad mēs sākam skatīties papildus informāciju redzam.

Vanguarda daļa Pfizerā - 15%-20%

www.tipranks.com/stocks/pfe/ownership

Diez vai ar tādu daudzumu kaut ko var lemt.

Bet pats Vanguard visvairāk ir investējis Invidia, Apple un  IT jomā - Microsoft, Meta, utt

Palasot, ko pārvalda Vanguard ( hedgefollow.com/funds/Vanguard+Group+Inc) 

tur ir visas sfēras, pat BigCola un BigPepsi

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pirmkārt, viņi darbojas unisonā BlackRock, Vanguard group, State Street corporation. Būtībā jāskaita kopā.  Ideoloģiskais līderis ir no BlackRock, Finks.

Tad daži procenti tik milzīgās firmās nozīmē daudz, apskaties vispirms, cik citiem ir.  Otrkārt, procenti nav galvenais, galvenais ir akcionāru balstiesības un tā naudas masa, kas aiz tām stāv. Ja tev teiksim ir 1% akciju, un vairāk nekā, tu būsi daudz mazāk ietekmīgs nekā tas, kuram arī ir 1% bet iespēja vēl investēt vēl 200 miljonu, ja tiks pieņemti tādi lēmumi, kā viņam patīk. Un tiem fondiem ir gali visās galvenajās firmās un iespēja balansēt tirgu pēc saviem ieskatiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šis ir tā, sakot, panaivs video bet sākuma priekšstatam labs apkopojums: 

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šis labāks: The Sinister Reason Companies Are Going Woke (It’s Not What You Think!)

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kaut kur te tika stāstīts, ka Baltkrievija neeksistē. Rekur tāda pati teorija par Somiju 😎 www.facebook.com/reel/1801409177010187/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Precīzi - un tu esi klasisks sazvērestības teoriju veidotājs un izplatītājs. Interesanti, kā norādi uz saviem kolēģiem. 

Tiem, kas vēl nezin, pastāstīšu kā tas strādā.

Tavi saimnieki ir kaut kādu neērtu faktu noslēpuši. Dabiski, ka naratīvā tur veidojas iztrūkums un interesenti sāk radīt teorijas, kāds šis fakts varētu būt. Un tad sākas tava uzdevuma daļa - slēpt pareizā fakta atklāšanu to mērķtiecīgi apaudzējot ar izvērstu sazvērestības teorijas naratīvu tiktāl, lai tas slēpjamais fakts pazustu zem murgiem, kas ap to ir savīti un parastais džo tam nespētu noticēt.

youtu.be/XVYlxHteUMs?t=1814

apturi video pie 30:24 

😂

jesus as the little black bambino

jesus as the  lumb

Tur vispār labi palasīt. 

Litle old jesus in the catacombs (30:23)

the sisters of jesus

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kas tas ir? Atkal uzbāzies ar savām sazvērestības teorijām?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Mēģinājums noliegt reliģiju ( sazvērestības teoriju) ar citu sazvērestības teoriju.

Zeitgeist filmas veidotāji, kas nodarbojas ar ST, mēģina parādīt, ka reliģija patiesībā ir astroloģija vai astronomija... 

Vienkārši šis video daudziem ST piekritējiem ir bez maz vai bībele.

Bet tur meli ir uz katra stūra. Konkrētais fragments parāda, kā darbojas jebkura ST - meli un manipulācijas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Sapratu. Tu esi sapinies sazvērestības teorijās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Reliģijas ir atsevišķa tēma. Es regulāri klausos Ņevzorovu, jo viņa pastāstiem ir izklaidējoši ņirdzīgs stils. Un Ņevzorovs, kurš ir pietiekams speciālists reliģijās, stāstīja, ka visas galvenās Jēzus izdarības aprakstītas senākās reliģijās, ne tikai ēgiptiešu bet arī babiloniešu. Tas ir, dieva iemiesošanās cilvēkā, upurēšanās un augšāmcelšanās.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

www.facebook.com/groups/1027452384823701

NASA Apollo Moon Landing Hoax

 bet pārlieku daudz gan nelasiet, tā, ieskatam

www.facebook.com/groups/1767298886868994

Flat Earth vs. Globe Earth

 kas interesanti - reālas informācijas lapa - last active 10 hours ago

www.facebook.com/groups/nasanationalaeronauticsandspace

NASA  National Aeronautics and Space Administration

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kas tur ir? Bez FB konta nerāda.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Reliģijas ir atsevišķa tēma. Es regulāri klausos Ņevzorovu, jo viņa pastāstiem ir izklaidējoši ņirdzīgs stils. Un Ņevzorovs, kurš ir pietiekams speciālists reliģijās, stāstīja, ka visas galvenās Jēzus izdarības aprakstītas senākās reliģijās, ne tikai ēgiptiešu bet arī babiloniešu. Tas ir, dieva iemiesošanās cilvēkā, upurēšanās un augšāmcelšanās.

Tāpat rodas iespaids, ka daudzi kristieši arī nezin par veco derību.

Kas tur pierakstīts.

nosist tos, kuri tic citiem dieviem, upurēt, daudzsievība, utt.

viss tas pats, kas sliktajiem musulmaņiem un pagāniem.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti