Policija rīkos atgāžu pārbaudes reidos kopā ar CSDD un kūpekļiem anulēs TA? - Forums - iAuto

Policija rīkos atgāžu pārbaudes reidos kopā ar CSDD un kūpekļiem anulēs TA?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002

Līdz ar jauno dīzeļu atgāžu pārbaudes iekārtu ieviešanu un jau izplatītajām idejām internetā kā to apiet uz tehnisko apskati, šādi reidi būtu ļoti logiski. Neretas ir situācijas, kad normāli autovadītāji spiesti ieturēt milzu distances vai strauji bremzēt, kad no priekšā braucošā izplūst milzīgs dūmu un indīgu daļiņu mākonis. Blakus esošajiem kājāmgājējiem vispār nav kur glābties. 

Reidos vietas pārbaudes efektīvāk kā TA noņemtu šos sabiedrības veselību apdraudošos lūžņus no ceļa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 4 Atbildēt

Tā ir vienīgā/lielākā problema valstī, kas nav atrisināta?

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 1 Atbildēt

Nē, ir vēl viena. Ir tāds personāžs Otto Ozols. Kādreiz bija diezgan zināms publicists, tagad galīgi sagājis progresīvajā. Tad nu viņš ir uzsācis cīņu pret transporta līdzekļiem ar modificētu izplūdi, kas pārsniedz pieļaujamos decibelus. Ar tādiem esot pilna Rīga un Latvija, vispār neesot iespējams gulēt, visi pilsoņi šausmīgi cieš. Tagad ar to esot īpaši jācīnās.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Man liekas, ka Tu jauc. Ir publicists/rakstnieks, bet ir arī otrs - jocīga paskata jaunietis, kam ir visas šīs problēmas.

La iarī ir iespējams, ka arī publicists ir aizgājis sviestā, tomēr visdrīzāk nezini, ka tie visticamāk ir divi dažādi cilvēki ar visai neierastu vārda & uzvārda kombināciju (viens gan laikam ir Oto).

Viens ir šis:

https://lv.wikipedia.org/wiki/Otto_Ozols

Otrs ir šis:

https://x.com/otucis?lang=en

Citādi piekrītu tam, ka ir cilvēki AR PROBLĒMU. Visur saskata melnus dūmu mākoņus un nekur nevar elpot, jo ir slikts gaiss un nelabas smakas. Tos melnos un kūpošos pat meklēdams nemaz tik bieži neredz un par gaisu nesūdzos.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Jau sabijos, ka esmu lohs, pārbaudīju, un nē - nejaucu viss! Tas pats rakstnieks ar diviem T, ar kura žēlabām pilns feisbūks. Tas Oto arī interesants kadrs, tas vēl nebija manā burbulī iespraucies 😁

0 0 Atbildēt

Nu tad ko lai saka - skumji. Ja cilvēks kļūst par tādu sociālā taisnīguma cīnītāju, tad zudis viņš ir.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Paldies par info. Par tā otra ar vienu "t" un acīmredzamu stabiņspraudēja sindromu apveltīta kadra eksistenci nezināju.

0 0 Atbildēt

Ja nu kas, kādu brītiņu šis jau ir Rīgas domē.

www.riga.lv/lv/strukturvieniba/veloinfrastrukturas-nodala

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

nĒ EV ķers velobraucējus, kas uzdrošinās ies ātrāk ka 39kmh…B.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Ļoti labi, tas ir pareizi 👍 .

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
1 0 Atbildēt

Laikam tas būtu ok ,jonu ir ļotiii daudzi indivīdi kuri pārvietojas ar tādiemmm mangāļiem pa ielu ,labi ziemā bet nu vasarā un ja vel sanāk aiz tāda pa pilsētu braukt

0 1 Atbildēt

Tā tā, lēnām sākās jautrība ar dūmiņiem 

taaneko Reģ.: 30.07.2008
9 3 Atbildēt

Man liekas ka topika autoram, kurš jau sen sevi ir parādijis, kā persona ar izcili zemu iq, bērnībā ir bijusi negatīva(iespējams seksuāla) pieredze ar kādu kūpoša dīzeļa īpašnieku. Viņš tos ap sevi redz visur un jau labu laiku.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Droši vien bērnībā mocīts

2 1 Atbildēt

Stāsts jau par tiem, kam no pakaļass kūp! Vai dēļ nekoptas, sliktas degvielas, varbūt sadilis un eļļa nanno tiek jums padota uz iekšām ietikt? Kāpēc tā tačka tā jāmoca, neko jūs neredzat? 

Novērojums, vakars. Kluss rajončiks, jūtu dīzeļa smārdu. Tuvumā nav nekas kur varētu būt kāds dzelzis. Neteiktu, ka esmu kaut kāds olfaktometrs. Paejot jau 100m +! stāv klusu auto un gaida saimnieku, ar ieslēgtu autonomo. Diezgan neticams stāsts, ne. Ko teiksi? 

0 0 Atbildēt

Tev reti laba oža

1 0 Atbildēt

1984 rakstīja:

Tev reti laba oža

Tā arī man mēģināja iegalvot viena ļoti liela lauksaimniecības konglomerāta runasvīrs, kad viņu 180zs traktors ar 24m platu ventilācijas tipa miglotāju visu pamali un sētu piepūta ar savu ,,nekaitīgo,, smlkpiliena miglas herbicīdu. Kad es tomēr iebildu, ka man ir diskomforts no tās viņa smaržas, tad sekoja atbilde, kā tā, ir parbaudīts, navA kaitīgs!? Ko teiksi!??

0 0 Atbildēt

Viņš arī savā sētā sev to nekaitīgo herbicīdu smidzina? 

Par to 100m un autonomo krāsni - es neesmu spējīgs neko tādu tādā attālumā saost. Ņemot vērā arī to, ka autonomās apsildes iekārtas degvielas patēriņš ir apmēram 330g/h

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ko teikšu? To, ka tu nenovērtē darbu, kas tev nodrošina pārtiku un nekad neesi redzējis un sapratis, kā mūsdienās aug magones un rudzupuķes.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti