Šodien no Čehijas atbrauca ilgi gaidītā mašīnīte. Šajā tēmā Es parādīšu kā Mēs dodam tai otro elpu visos sīkumos ,tiks veikta pilna tehnoskā apkope ar uzlabojumiem un šis auto būss kā Show Car ,budžets neierobežots.
Auto nostāvējis gandrīz 10 gadus ,bet pieleca uzreiz bez problēmām.Tagat tiks veikta pilna apkope un modernizācija.Budžets nav ierobežots.Daudzi teiks ka nevar bojāt auto , jābut orģinālam , bet ir arī tāds bet šis tieši ir paredzēts kā Show Car un tiks papildināts ar gadžetiem un lietajiem diskiem , jaudigu audio sistēmu un daudz ko citu un to visu procesu šeit parādīšu , varbūt auditorijai būss interesanti , tomēr ļoti daudzi ir saskārušies ar tādu aitomašīnu. Tai noskrējiens ir drusku pāri 90 000km , bet ideāla virsbūve un salons , nav braukta ziemā arī nekad.
Zini ja periodam korekti pēc izskata tā modernizācija notiksies - tad cepuri nost, bet ja tur būs pēc skata pamatīgs mikslis ( ala kakafonija) nu tad būs kā būs ar to vērtējumu ;)
Ieprieksējā modernizācija nostājās ar 2106 13 000eur apmēram .Plus pats auto vel 6 000 eur.Galvenais process un kādas no tā visa emocijas un rezultāts.
Jā , arī Man bērnība ar šo auto asociējas ,tad gan atceros nopirku pirmo žiguli par 50 Ls un nebija ne jāapdrošina ne tehniskā apskate 🤣, uz ezeru vasarā peldēt braukt bija pa pirmo un vaitad tad vel baigi kāds tehniski skatījās , eļļas filtri un t.t -brauca , bremzēja un bija pa pirmo.
Nu jā Es aizmirsu vienu 1 nieku🤣 .Paldies par labojumu 21011 modelis ,Man nebija iespēja vairs izlabot tēmas sākuma , Ceru galvenais redaktors varēs vel to izdarīt , steiga .Paldies ka Pamanīji.
Kvalitātes un komforta un arī pat izskata ziņā 2103 protams ka ir stipri labāks un arī dzinējs pats par sevi saprotams stipriii labāks bet te bija tada iespēja un nebija variantu izvēlēties
Komforts …par ko tu? Visiem 1:1. Man vnk patīk panelis 03.
Vēl interesanti , ka krēslos nav caurumu pagalvjiem. Bet tā krēsli 03.
P.S. tēvs pirka jaunu 01, pa 5500+100 par radioatvedot mājās tika konstatēts, ka krēsli no 011??? Jo priekšas beņķjos bija caurumi pagalvjiem. Konsīlījs nolema , ka exporta- brāķēts. Bet bremžu pastiprinātāja nebija.
P.S. spama. 2106 1976 bija vēbers( bez atveres ar atmosfēru, pirmajiem bija). Gāja - lopā- bet 11/100. Bet tads 06 man nebūs vairs nekad. Nopirku ar 27.500 noskrejienu. Un pārdevu savu 2101 1970 gada, ar zināmo 660.000km pirms remonta.
Senčiem tieši šāds korrida krāsā tika. Jo transportējot uz aismugures spārna 1cm švīka mikro, izbrāķēja exportam. Un kad pie stahnčika uz srvisa apkopi aizbrauca, mehi plijās virsū kā melnais mākonis. Atsperes, amortus, sadalītāju, ka nomainīs pa velti uz parastajiem un vēl rubuļus došost 🤑
Žiguļa otrā elpa - "VAZ-21011" jeb "LADA 1300", 1979. gada modernizācijas projekts
Šodien no Čehijas atbrauca ilgi gaidītā mašīnīte. Šajā tēmā Es parādīšu kā Mēs dodam tai otro elpu visos sīkumos ,tiks veikta pilna tehnoskā apkope ar uzlabojumiem un šis auto būss kā Show Car ,budžets neierobežots.