Kias EV baterijas aizsargplāksne ir plāna

www.youtube.com/shorts/F1Ip-AiWRQU

Vajadzēja bruņuplāksni? 99% gadījumu nevajadzīgi smaga un lieka. Auto ir jāizmanto ar prātu, un ar visu to auto apakša ir pakļauta bojājumiem. Katram auto veidam savas stiprās un vājās puses….

Varēja stiprākus stūrus un stiprības ribas. nevajadzīgi smaga un lieka ? Kādā sakarībā ? Šajā gadījumā tiek norakstīts 50k izmaksājis 2025.gada Kia EV6. Šo es ievietoju tāpēc, ka vienmēr ir tikai diskusijas par to, cik ilgi EV baterija kalpos, izlaižot situācijas iespēju, kurā auto apakša satiekas ar cietu priekšmetu.

imzz ja gribi ar ielas auto taranēt aku vākus, apmaļu betonu uc utt, uzliac bruņu alumīnija, aizsarplāksni!!! Bet tā jā, brauc brauc droši max ātri pēc gps uc bezceļos, neceļos…un tag nāc pasties, pasties kāDs tas braucējs ne, mākulis?

Apmales ? Kāpēc akurāt taranēt ;) Bet pat pilsētas auto vajag tādu, ar kuru var uz apmalēm uzbraukt. Piem. Zaķusalā pie TV parkošanās vietā jābrauc uz apmales, tā apmale izskatās zema, tomēr es kādreiz, kad bija darīšanas TV, ejot gar šo vietu, pamanīju mētājoties dažādus nelielus fragmentus no bamperu stiprinājumiem.

Ņemot vērā ka man Audi E-trons iestūma “pakaļā” Subaru, jo sajauca pedāļus - es teiktu ka “nejaušības” pie lielāka BEV skaita kļūs par “ikdienu”… un dārga auto norakstīšana ir apdrošināšanas un finansiāla problēma, bet sūdīgāk ja tā kļust par “degošu problēmu” … 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti