Loms...
A Tu novelc! Es jau pusgadu lietoju. Laba lieta. Ar visu pasauli uz sharu Reku saite
Loms...
A Tu novelc! Es jau pusgadu lietoju. Laba lieta. Ar visu pasauli uz sharu Reku saite
un ja nu tur kāds bacilis?
lai nebuutu bacilji jaaielito autorizeetu diileru produkti - MICROSOFT.
ps. es tur nestraadaaju
kā filmā par rembo ar karstu dzelzi..
varbuut kaadam ir paardodami elektrisko logu pacelsanas mehaanismi, labpraat ieliktu savai piilei elektriskos logus ...
kaa arii aizmugures vaaka spoileriitis vecajam 900, veel labaak whale tale, bet tas jau laikam baigais retums ...
es ar tiku pie skypa.. nebij bacilis
.. jau kādu laiku, atverot iauto, nerāda vārda dienu gaviļniekus (nu kreisā augšējā stūrī).. vai kādam vēl tā
tobiš vārdus.. kā lai zin, ko sveikt..
šie vārdi nenāk no tā paša avota no kura eiras un atsvīdinātāji?
Demakova labi teikusi;
http://www.delfi.lv/archive/article.php?id=9176195&ndate=1096318800&categoryID=193
kas tad īsti būs rakstīts uz naudas zīmēm, kuras lietos Latvijā? naudas nosaukums n valodās vai tikai viens - euro? vai kultuuras atšķirību dēļ vajadzēs pārdrukāt visu ES naudu? vai arī - uz naudaszīmēm būs kā regulā, bet mēs savos rakstudarbos par naudu lietosim eiro (vai eira vai eiris vai da jebkas) ?
klau, vai ir kas mainījies šogad par ziemas riepām...
gribu tuvākajā laika mainīt, bet man ir ar radzēm.. tagad vispār drīkst braukt ar tādām???????
paldies, jau atradu 182.punkts no 1.oktobra var braukt ar "šipenēm"...
vai sviestam var pasūtīt ar piegādi kādus 4 aliņus ja komplektā nāk kāds gultnis!? ir klients! 4 stāvs....
ja summa par T pārsniedz Ls 10 ....
ar radžotām var braukt līdz 2008....
a uz estiņiem... ???
tobiš kaste! vienam slabo....
nu Tu kā tāds negausis.... vai nav patīkami pamosties rītā ar apzinu, ka ledusskapī ir palikuši pāris T
ar tādu apziņu ir arī prieks nepamosties!@ kad mani vecos laikos pāraudzināja studentu celtnieku vienībā (ķīmijas studenti) mēs vienu svētdienu nedzērām vispār jo neviens nepamodās. pat bābas..
labi, ka vispār pirmdien pamodāties...
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]