Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

...llxx, ko pats saspringsti?? es vakar Tavējo 900 E&S redzēju...

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Hello !!! Nupat ieguvu T.A. uz gadu.........Tagad jagāž tālāk, notirgot jau varetu , bet atkal esu cenu uz 2000 EUR pacelis! Kurējais ta pirks?????

0 0 Atbildēt

Kur ir tās Valtera un Rapas grāmatnīcas???

0 0 Atbildēt

Un vispār, llxx ir labais! !!! Kad raudaju topikā "Saab ir paguris", tad šis metas mani mierinat..." tavs vell labs..." bet kad par nieka kaiti 5Ls apmerā intresejos, tad sāk mani kūdīt auto nomainīt!

0 0 Atbildēt

...valters un rapa ir uz tās ielas kur centrālais unītis, ieeja kur viesnīca Rīga....

0 0 Atbildēt

Paldies! A mošs kur i-netā ir pieejamas tās shēmas?

0 0 Atbildēt

...man ir manuālis tikai angliski... mājās apskatišu, ja tur varēs ko saprast, noskenēšu...

llxx Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

he,he....vajag tak bishku gaisu pajaukt

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

hallo - vai tas Valtera un Rapas manualis ir kaut kas liidziigs Haynes vai Bentley, tipa vai ir verts pirkt so krievu variantu vai pratiigak par kau kadaam 25 marcinjam pasutit no Haynes. Un ko visi tie amiisi slavee to Bentley manuaali, tas esot daudz labaaks par Haynes? tas maksaa ari ap 50 USD. Kurs manualis labakais un kur ir dabunams?

Paldies!

0 0 Atbildēt

Ja esi noleemis maajaas VISU taisiit pats,tad peerc to daargaako un labaako un arii paceelaaju nopeerc ,buus eertaak

Bet ja nopietni,tad krievu manuaalis ir pietiekoshi labs ,lai elementaaras lietas salabotu pats,.Haynes jau ir veel labaaks un smalkaaks,bet nu,buus Tev laiks ,lai nopietni remonteetu saabu??

Ir lietas ,ko citi pa naudu izdara labaak un aatraak.

0 0 Atbildēt

llxx - paldies par ironiju, tas tiesa, ka visu nekad pats netaisiisi un principaa jau vinju vajag vairaak, lai pirmkaart iepaziitu savu auto, kas kur un kaapec, un tad pie nepieciesamiibas un iespeejamiibas pasa rokam veikt neleilos remontdarbus, kas neprasa speciaalas zinaasanas. Un uz kaadas baazes tas krievu manualis ir taisiiits, nav kaut kaads Haynes liidzinieks?

Un - vai internetaa kaads nav uzgaajis 900 OG rokasgraamatu elektroniskas versijas, liekas, ka 9000 taadas ir kaut kur .ru lapaas?

Paldies!

0 0 Atbildēt

krievu manuaalis ir uz Haynes baazes,bet nu daudzkaa pietruukst no origjinaala,pat buutiski siikumi.

0 0 Atbildēt

plānojot saaba restaurāciju ir iecerēti ādas beņķi... ideja ir meklēt tos skandināvija?? jo līdz Latvijai nonākušie donori ir "mazliet" saplaisājuši uttutjp... kādi ieteikumi (neieskaiet tikai pāršūt.... )

0 0 Atbildēt

nu i pajautaaji,ko te var ieteikt,brauc uz skandinaavijas shrotiem un meklee,Latvijaa shrotos buus pagruuti atrast.

0 0 Atbildēt

jautaajums nr.1 - vai kaadam nav pardodami kaadi aero tipa lietie diski, kas dereetu `89.g. 900 tajam SaaB?

jautaajums nr.2 - cik saprotu, tad vecajam saabam ir tada ficha kaa pastavigi ieslegtas tuvas gaismas un pie starteesanas (bridii, kad griezas starteris) tam gaismaam vajadzeetu nodzist ... BET manam taa nav, taas deg arii taas sekundes, kad starteris tiek griezts, kas manuprat ir aplami, jo pie suudigaakas leksanas un svaka akumulatora tas ir papildus straavas paterinjs.

Paldies!

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

->KurBads

man bija 86.g 900tais un tagad ir 91.g 900tais abiem gaisma dega visu laiku To gaismas izrubīšanos uz startēšanas brīdi esmu redzējis mūsu brāļiem VOLVO.

0 0 Atbildēt

Turbo....ādas benķus priekšejos var parmontet no 9k, bet tie ir pieejami daudzos šrotos Rīga par humaniem cipariem!

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Sviest, vai esi 100% parliecinats ka 89.g. 900 naca jau ar 9K benkiem ? Man atmina stav kaut kads 91.g.

Bet sis butu risinajums tikai prieksejiem benkiem, jo 900 pakala 9K benki neieliksi, pa sauru.

0 0 Atbildēt

gr - kamon, kaut kur aarzemju topikos (liekas, ka US) tadas runas esmu dzirdeejis ... BET tu saki, ka gaismas nesleedzas vismaz Tavam un arii manam un drosi vien visiem citiem Eiropas saabiem?

Paldies!

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

->Kurbads īsti nesapratu to kamon...

Runājot par Aero diskiem es arī baigi viņus meklēju gan vecajam gan arī pašreizējam sābam. Esmu atmetis visas cerības, tapēc likšu "dzenskrūvi" R15 no 9k. saab 900 88.-93.g. der diski no SAAB 9000 vienīgi tie riteņi būs nedaudz platāki (līdīs ārā no arkām).

0 0 Atbildēt

Tuvaas taalas gaismas var izsleegt,bet gabariiti ir iedegti vienmeer kaa pagriez aizdedzi.Ja taa nav tad kaut kas ir kuljibinots.

0 0 Atbildēt

gr - nekas svariigs, tuvak isteniibai ir comon angliskaa izrunaa

Tad ar aero diskiem Tu saki ir svaki, ja?

0 0 Atbildēt

man gan 88gadniekam, gan šim 84gadniekam, startējot visi elektroprībõri atslēdzas....

no 9k beņķus paņemt nesanāks, ja nu vienīgi pārvalkus... jo man taču durvis tikai 2....

pie kam man nedarbojas apsilde un vadītāja beņķis tāds paizsēdēts (tas tīkls)

0 0 Atbildēt

llxx - man ir taa: sledzis off rezimaa - nedeg nekas arii pie iesleegtas aizdedzes un ruucosa motora; sleedzis pa vidu, t.i., uz gabariitiem - deg gabariiti gan pie neiesleegtas aizdedzes, gan arii pie ieslegtas; sleedzis uz treso poziiciju, t.i., uz tuvajiem ugunjiem - gabariiti un tuvie deg tad, kad atslegu pagriez liidz starteesanas vietai, deg arii, kad griezas starteris un kad ieruucas motors.

Tas ir normaali?

0 0 Atbildēt

normāli nav tikai trešajā pozīcijā, kad būtu jānodziest uguņiem, manuprāt...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti