llxx atkal domaa savaadaak, man jau arii liekas, ka gaismaam starteejot butu jaatsleedzas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
llxx atkal domaa savaadaak, man jau arii liekas, ka gaismaam starteejot butu jaatsleedzas.
nekam nav jaanodziest!!!Manam 900 arii off reziimaa deg gabariiti pie pagrieztas aizdedzes un iesleegta motora.Par to off reziimu var buut kaadam tirgum autinjsh komplekteets,bet par gaismu izsleegshanos starteeshanas briidii saabam 900og nekas nav dzirdeets.
99jam ar kuru tagad paarvietojos visos reziimos deg tuvaas gaismas un gabariiti,varbuut tur kaut kas ir sakuljibinots, varbuut Somijas tirgus.BET JA IR NORMAALS AKUMULATORS,tad nu iesleegtaam tuvajaam gaismaam nevajadzeetu trauceet.
A kapēc man izslēdzas, tā takš nebūs kaut kādas masa uz īso????
turbopiile Tavs auto ir kas iipashs
88gadniekam bija tieši tāpat... veļeras OG arī..???
protams, ka īpašs, un ar katru dienu kļūst vēl vairāk..
NU nezinu,bet vai tas ir svariigi???
vatever... bet elektriiba ietaupās
visi mes esam iipasi,
bet vai jums panelii deg zala lampinja ar gabariitugunju attelojumu, tipa gabariitu signallampa. Man nedega nekas, nemu paneli, lai atjaunotu taa apgaismojumu un ieraudziju, ka tur taada ir. Tad domajot par to uvo gaismu izslegsanos pie starteesanas atrdau pie gaismu sleedza taadu stekeriti, kas bija tukss, nekas tajj nebija iesprausts, ponta peec savienoju kontaktus tajaa stekerii un man paradiijas zalaa lmpnja panelii, kas noraada uz gabariitiem, vinja man deg arii kad iesleegti tuvie ugunji.
Kas tas par stekeri, kam tur jaabut un kapec manam nav,varbut tas atkal kaads iespejams citiem tirgiem domaatu autinju elektroinstalaacijas brinums, kas musejiem ir palicis neizmantots.
Vel panelii ir lampinjas, kam butu jasignalizee par neaizspradzetam jostam un otra par to, ka japarsleedzas uz augstaaku robu (shift up) - nu taas manam ar nedeg, drosi vien USai paredzetajam masiinam deg ...?
hmmm... par tādām "fīčām" gan pirmo reizi dzirdu... fasten belts gan ir klasika.. kurš Tev gads? 89?
fastenbelts deg tur pie gaisa padeves klokjiem, bet panelii arii ir lampinja, tikai man vinja nedeg, nav pievienota kaa izpeetiiju, shift up ar nav pievienots, a zjal, jo tur tads skaists atrumklokjis attelotas ar tekstu SHIFT UP
PAR TO STEKERI ARII NETIEKU GUDRS, KAM TUR JAABUUT.
Par bemķiem runajot, tie jau naf jaņem visa komplektā no 9K.., Japlēš nost ir ādas parvalks un jamauc virsū savam 900 sēdēklim, ja runa ir tikai par prieksējiem, bet arī pakaļējos itka var , ja tam parvalkam izjauc oderes, nogriez īsākus un sasuj atpakaļj......Pats darījis neesmu, bet esu runajis ar cilveku, kurš ta izdarīja, un naf ne vainas...bet 9K ādas salons nav nekads retums un ir pieejams arī laba stavoklī...a par to, ka Tev ,Turbo, nebūs tagad uz Ziemeļpolu pec ādas sēdekļiem jabrauc.... no Tevis 2T.........
Kurbad Tev kaut kāds amerikānu variants? Kas Tev īsti ir 2.0i-16?
Svies2Ta risinājums/ideja izklausās laba...
varbūt kāds var kaut ko piedāvāt..???
gr - nekaa nebija, man ir (nu man liekas) Eiropas auto, jo: 1.auto ir parasts ar 2,0i 8V motoru, 2.tas ir Belgijas tirgum domats, jo jauns pirkts un cik spriezu arii servisots Belgijaa, kaa arii paslaik braucu pa Belgiju ar vinju. `89.g. 900i, komplekteets FIN rupniicaa NYSTAD.
Nezinu, vai tad man vieniigam sitadi te stekeriisi un nedegosas kontrollampas (jostas; shift up un gabariiti) panelii?
Neizskataa pec US masiinas ...
taa lampu dzisana pie startesanas ir ari SAAbiem. Man 900 NG tuvas gaismas deg visos sledza rezimos, gan izslegta gan pa vidu, gan ieslegta. Izslegta skaitas Day Light, ir ari tads drosinatajs, ja to iznem, tad tuvie deg tikai ieslegta pozicija.
A startejot tuvie dziest tikai tad, ja ir taja dienas rezima, (taja ari talos nevar ieslegt), normala rezima nedzies startejot.
Baigi zarezgiti sanaca
Kas tas ir,kad viss saak ZB??Arii personiigie SAABi???
...mani gan rudens iedvesmo... arī uz saabu ...
Man arii rudens iedvesmo,bet paareejais viss gan ZB
a saabs ir E&S un mani nekaitina...
akuršodien LIELDIENAS? dikti gribas dienas
vai kads nezin cik liela vertiba var sutit preces privatpersonai lai par to nebutu jamaksa nodoklus?Resp lidz kadai summai nav jamaksa nodoklis?
precīzu summu neatceros, bet bij kādi 500 EUR, bet prātīgāk protams ir piezvanīt kaut vai uz muitu....
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]