Kārtot: Augošā secībā
Chriss 20.09.2007 21:24

x_rays rakstīja: Nav ne vainas, kamer pats sameklesi rezultataa var nakties dargak samaksat. Vienigi numuri tam busam drizak izskataas peec Chehu. Holandes tie nav 100%.

Man liekas, ka par to arii ir shis topiks, taa ka nav ko te bljaut un reekjinaat...

Chriss 20.09.2007 17:21

vienīgais, tas "tikko no Holandes" nav īsti korekti...

Chriss 20.09.2007 17:07

Graberis rakstīja: Oi, sorry, bišku pārlasīju vēsturi, uzbrauciens nuhajam neparko.

Viņš tak nesaka, ka nevar dabūt numurus - reds te nomoderējis visu. Tas tak kasinsh79, kas te gaisu sāka jaukt, tālāk nuhajs izteicās par bolndīnismu un tad jau aizgāja beztēmā. Atvaino, zbiedri.

Rezumē sekojošs:

- Itālijā reģistrētam auto, kas nav noņemts no uzskaites, tranzīta numurus Vācijā dabūt nevar.

- No reģistrācijas noņemtam auto numurus var dabūt jebkurā valstī, kurā tas ir ievests, ja ir attiecīgi pirkšanas/pārdošanas dokumenti.

Viss, tēma izsmelta.

Tieši tā, auto, protams jābūt noņemtam no uzskaites, taču tam tik un tā saglabājas attiecīgās valsts dokumenti.

Chriss 20.09.2007 17:05

nuhajs rakstīja: Klau, kriss, pastāsti, kas bija ar tehnisko apskati tām itāļu mašīnām, kurām tu vācu 'csdd' dabūji numurus?

Elementāri, Vatson,

Lai šis kalpo arī kā neliela pamācība, kas ir izdomājuši paši dzīt auto no Vācijas:

Nopērkot auto Vācijā, vienalga ar kādas valsts papīriem, lai šo auto dabūtu līdz LV man ir trīs izvēles:

1) Uzlikt auto uz traļa, pašam braukt mājās un gaidīt, kad auto atnāks līdz LV

2) Uzlikt t.s. "Ausfuhrkennzeichen" (eksporta nr. ar sarkanu maliņu) un vienalga kādā veidā pamest Vāciju, jo ar šiem sarkanajiem nr. bez problēmām var šķērsot sauszemes robežu. Lai šos nr. dabūtu, galvenā prasība ir iziets TUV (teh. apskate) un nereti, auto ar Itālijas dokumentiem ir izieta ES atzīta un derīga tehniskā apskate, līdz ar to nav problēmu 10 minūšu laikā Zullassungstellē (laikam tā rakstās) uztaisīt vācu brīfu un uzlikt sarkanos nr. Sarkanos nr. iespējams noformēt, ja nemaldos uz 15 dienām, 1 mēnesi un 3 mēnešiem, maksā tas attiecīgi apm. 140 EUR, 200 EUR un 300 EUR, bet varu arī kļūdīties, jo šajā cenā ietilpst arī auto apdrošināšana, kas dažādās Vācijas vietās var stipri atšķirties.

3) Ja auto nav iespējams uzlikt sarkanos nr. tad atliek vēl t.s. "Kurzzeit-Kennzeichen", jeb nr. ar dzeltenu maliņu, kurus izsniedz arī bez izietas tehniskās apskates, jo šo nr. derīgumu termiņš ir tikai 5 dienas. Šie nr. maksā apmēram 100 EUR. Nianse ir tāda, ka ar šiem nr. teorētiski nevar šķersot sauszemes robežu. Ir dzirdēts, ka poļi to dara nepārtraukti, par kukuļiem, taču pats neesmu mēģinājis. Vispareizākā rīcība ar šiem nr. ir doties uz Latviju ar prāmi (vai nu Rostoka- Ventspils, vai Lībeka- Rīga), tad vispār nav problēmu nekādu. maksā tas apmēram no 150 EUR - 250 EUR, atkarībā no tūrisma sezonām un izvēlētā komforta līmeņa.

apmēram tā

Chriss 20.09.2007 15:54

nuhaj, es taa paarreecos par visiem taviem komentaariem...tu tak esi taads cirvis ))))))))

autinjus no Vaacijas dzenu jau paaris gadu un ne reizi vien autinjsh ir bijis no Itaalijas ar Itaalju papiiriem, un mieriigi bez probleemaam esmu dabuujis tranziitniekus, lai autinju atdziitu uz LV, kur to bez probleemaam var pieregjistreet.

nuhaj- re ku tev padoms- dziivee noderees- ja nejeedz pa teemu neko pateikt, tad labaak aizej stuuriitii un paklusee, nevis gudri tirs. Tieshaam- smiekliigi izskataas. Aaaa un veel- apaarstee savus slimos nervus, tas tak nav normaali, kaa tu reagjee uz to ko tev saka.

Chriss 12.08.2007 16:02

Uzliec 1300 Euro pa virsu cenai mobile.de un autiņš piektdien būs Rīgā jau ar izietu tehnisko un LV numuriem.

Rīt no rīta izlidoju uz Vāciju. Kāreiz derētu vēlvienu autiņu atdzīšanai dabūt. Ja ir interese, tad padod e-pasta adresi.

Chriss 27.05.2007 3:51

Neko nevajag. Aizvakar braucu uz Lietuvu ar masiinu, kas nepider man un kurai ir dafiga nenomaksaati sodi. Bez problemam tiku pari.

Chriss 16.03.2007 1:14

Mosh pa taam 5 minuuteem noskaidroja, ka tu Jaundzeikaram esi kaads attaals radinieks? Tad nu lai atkal ljembasts nesanaak palaida valjaa?

Chriss 08.03.2007 23:57

Gribeeju tikai paskaidrot- es- topika autors NEDOMAAJU, ka VISI BMW brauceeji ir atsaldenji. Tachu uzskaitiisu paaris piemeerus:

1) urlas, kas sakraajusi 250 latus, nopeerk sev kautkaadu miskasti bez tehniskaas, ielej benzhu pa 1.98 Ls un mauc nereekjinoties ar nevienu,

2) tad veel ir taadi, kam tikko tik pubertitaates uusinjas ir saakushas augt, tad nu mammai izluugusies E36 brauc kaa pilniigi atsaldenji, ne vinji var savaakt to autinju, ne uztureet normaalaa tehniskaa kaartiibaa.,

3) tad ir turiigi slaavu izcelsmes tipi, kam vispaar viss ir poxuj, visji savu septiito BMW nejeedz noparkot taa lai tas neaiznjem 3 vietas,

4) Un tad naak edzulis & co, tie ir viskrutaakie, vinjus taa ir ietekmeejusi filma BUMER, ka vinji ir gatavi visu savu briivo laiku veltiit lai plosiitos pa forumiem un savu miiljoto marku aizstaaveetu, vinji ir tik smiekliigi, ka pat gatavi savas fotograafijas publiceet, un saliidzinaaties, kursh krutaaks, lai tikai pieraadiitu, ka vinju miiljotaa automarka rulz...

Chriss 08.03.2007 14:57

SteelRat rakstīja: da katram sita vareja gadities kas pali brauc, gan ar bmw, gan ar GAZ...

var, var katram gadiities, bet kautkaa baigi biezhi gadaas BMW.

Sonedeelj jau vairaakas reizes portaalos paraadaas zinjas par vairaak vai mazaak smagaam avaarijaam, un verot zinju valjaa jau esmu paarliecinaats, ka vainiigais buus BMW, sonedeelj no 4 reizeem kljuudijies esmu tikai vienu

Chriss 08.03.2007 14:51

Pirmdienis rakstīja: eu klau, neza*******a jau par tiem BMW tirst

it ka citu marku ipashnieki ir Drostalinjas

Man jau arii agraak taa likaas: ko visi tirsh uz BMW, bet tad skatos, nu nav tak normaali, ka katraa otrajaa celju satiksmes negadiijumaa ir iesaistiits shis vaacu autobuuves briinums.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti