ibio rakstīja: bladj kārtējais tidiots.
Vai poličiem ir tiesības mani apturēt ja vini nesoda.
protams, ka drīkst.
a apdzīt var tikai 1 auto, nevis kolonnu. pie tam pirms manevra ir jāpārliecinās vai to varēs pabeigt, jo pretēj;ā gadījumā tā ir agresīva braukšana, par ko var piespriest lielāku sodu par 40Ls+4pti
m? kur tas rakstīts?
apturēja par pārkāpumu un nesodīja
Vakar uzvārīju 40Ls
Pa Krustbaznīcas ielu apbraucu 100 mašīnas un apstājos pirms pārbrauktuves, par to CP mani apturēja, paņēma manus doķus un piecas minūtes sēdēja savā autiņā.
Pēc tam pienāca pie manis, atdeva doķus un teica, ka viņiem esot jāsteidzās un ka protokolu šoreiz nerakstīšot.
Ja drīkst palūgt, tad nerunāsm ārāk par to, ka ir slikti pārkāpt noteikumus, ka besī ārā šitie priekšā līdēji utt.. jaaa pie tam es braucu ar BMW ))
Runa ir par to, ka es tagad uzzināju, ka par apdzīšanu pirms dzelzceļa pārbrauktuves 100metru robežās ir sods 40Ls un 4punkti! To gan gribētos pārbaudīt vai tā vispār ir!
Un reku šeku jautājumi (ar ironiju un pa jokam):
1. vai poličiem ir tiesības mani apturēt par pārkāpumu un nesodīt? par šādu pārkāpumu likums neparedz brīdinājuma izteikšanu!
2. vai tad ir aizliegts apdzīt stāvošu auto kolonu? ko darīt tad, ja esi uzsācis apdzīt stāvošu kolonu, bet apdzīšanas laikā ieraugi zīmi, ka tālāk apdzīt nevar? ko darīt šajā situācijā, ja nav iespējas iebraukt starp stāvošajām mašīnām? palikt pretējā joslā?
ok ok u veelreiz ok, es pilniibaa atzistu savu agresivo braukshanu, bet ja var paluugt, tad nesitiet mani par to, runa ir par to, ka garigais uzlabojaas necilveeciigi, es btw steidzos uz Ogri, uz hokeju