Kārtot: Augošā secībā
1 2
vilhelms_tills 15.11.2007 17:53

batka rakstīja: Un ... ir pilnpiedziņa.

Biseksuālis tātad.

vilhelms_tills 15.11.2007 13:31

Baisulis rakstīja: Kā ātruma pārsniegšana saistās ar neķīrību??

Elementāri - jo geji steidzas izplatīt izvirtības sērgu.

vilhelms_tills 15.11.2007 13:25

Geji līmē plēves uz auto stikliem un tonēto stiklu aizsegā piekopj netiklības un izvirtības tieši uz Latvijas pilsētu ielām un ceļiem.

Tipiskas geja auto pazīmes:

1) BMW (jo PAKAĻ-piedziņa);

2) tonēti logi (lai plēvju aizsegā varētu nodarboties ar neķītrībām);

3) ātruma pārsniegšana.

Drausmīgi.

vilhelms_tills 15.11.2007 13:18

batka rakstīja: Te var palasit ka vilhelms tills atzistas ka brauc 95 km/s,tatad parkapj atrumu.Tadeļ viņš doma ka visi uzreiz ir geji www.iauto.lv/...

Kā visiem saprātīgiem cilvēkiem jau sen ir zināms (piedod, vatīte, vispār dīvains niks), auto spidometrs rāda lielāku ātrumu, nekā ir patiesībā, tātad, braucot ar ātrumu 95 km/h, vadītājs patiesībā brauc lēnāk par 90 km/h un nav gejs.

vilhelms_tills 15.11.2007 11:33

BMW328 rakstīja: Runājot par BMW vislabākais noteikti ir Latbema.Cenniks normāls, kvalitāte normāla,pilns piedāvājumu serviss.

BMW ir geju auto, jo tam ir pakaļpiedziņa. Pilnīgi pretīgi skatīties, kā tie gej-auto ielas slīpē.

vilhelms_tills 15.11.2007 11:30

Baisulis rakstīja: Pārdod iepakojuma plēvi,burbuļaino,spaidīšanai un burbuļu plēšanai . Atslodzei. Ir dažādi biezumi un laukumi.

Uz stikliem šamā labi turās? Tagad jau aplīmēt stiklus ar plēvēm skaitās elīti, man ar' vajag.

vilhelms_tills 15.11.2007 11:15

Atļauto ātrumu uz Latvijas ceļiem pārsniedz tikai geji.

vilhelms_tills 14.11.2007 13:35

Sinn rakstīja:

endr4 rakstīja: pikriitu ka pilniigi melnaas pleeves vajag aizliegt, bet k.kaadas 20% toneejumus jau var atljaut.

Pēc standarta sānu loga gaismas caurlaidībai ir jābut 70%, kas atbilst 30% tonējumam...

O, viens ir iedomājies, ka tīrs, nenotonēts stikls laiž cauri visus 100% gaismas. Te arī parādās pati galvenā Latvijas autobraucēju problēma, no kuras izriet visas citas (slepkavnieciska ātrumpārkāpšana, satiksmes drošību samazinoša tonēšana, u.c.) -- tas ir elementāras pamatskolas līmeņa izglītības trūkums.

vilhelms_tills 14.11.2007 13:31

Patvaļīga dažu aprobežotu indivīdu auto logu tonēšana ar plēvēm ir tik pat liels ļaunums, kā atļautā ātruma pārsniegšana. Uzskatu, ka tā ir dažu mazizglītotu un citus necienošu indivīdu rīcība, pret kuru noteikti jāvēršas ar vislielāko bardzību. Zinu un ceru, ka Latvijā šādus notonētus kretīnus cels nost no trases.

vilhelms_tills 09.11.2007 19:48

Interesanti.

Tiklīdz es sāku norādīt uz kļūdām tekstos, cienījamie diskusijas dalībnieki sāka darīt to pašu. Tipiska aunu bara pazīme.

Tieši tā arī tie ātruma pārkāpēji uz ceļiem rodas, jo, tāpat kā te, nevis domā ar savu galvu, bet dara kā citi.

Tātad, uz ceļiem ātrumu pārkāpj nevis saprātīgi un veselīgi domājoši cilvēki, bet citiem pakaļskrejoši pamuļķīši bez sava viedokļa. Kas arī bija jāpierāda.

vilhelms_tills 09.11.2007 19:42

batka rakstīja:

Vilhelm ko nozime aizmisāt?

Pankūka! Piegdiena klāt, stuņdeņīks roda ceturksnis pāri septiņiem vakarā, bet viens vēl skaidrā! Ātrumu pārkāpjam, piektdienās nedzeram, tā jau vispār var auzās iebraukt.

vilhelms_tills 09.11.2007 19:38

Vissvarīgākais ziemā (un arī citos gadalaikos) ir nesteigties, neraustīties, un nepārsniegt atļauto ātrumu. Tad viss būs labi.

vilhelms_tills 09.11.2007 18:49

Baisulis rakstīja:

Beigās būtu jābūt izsaukuma zīmei, bet uzrunājot kverpli,tas nav obligāti.

He he, aizmisāt atstarpi pec komata un komatu pēc "bet". Kas tikai vēl vienu reizi apstiprina manu teoriju, ka ātruma pārkāpēji ir cilvēki ar zemu izglītības līmeni.

vilhelms_tills 09.11.2007 18:34

Baisulis rakstīja:

vilhelms_tills rakstīja: Nožēlojami, cik zemu cilvēks var nolaisties savā tieksmē skriet līdzi izdzimteņu -kretīnu-ātrumpārkāpēju baram.

Pieveries,kverpli

Pēc komata jāliek atstarpe, bet beigās pieturzīme, piemēram izsaukuma zīme.

Nožēlojami, ka cilvēks ne tikai piebiedrojas kā aita stulbeņu baram, bet arī rakstīt nemāk

vilhelms_tills 09.11.2007 17:56

recluse rakstīja: Reāli apdzenot tos "godīgos" rodas tikai vēl vairāk avārijas situāciju.

Tad neapdzen, ja nemāki to darīt, neizraisot avārijas situācijas.

vilhelms_tills 09.11.2007 13:57

Archijs2 rakstīja: Par to braukšanu naktī un sliktos apstākļos. Ar gaismām man it kā ir labi, bet tajā pašā laikā, ja brauc no Lielvārdes pāri Ķeguma HES`am uz Jelgavu, tad tam ceļam nav balto līniju pa vidu, apkārt mežs, līkumi - ja līst lietus, tur ātrāk par 90km/h vienkārši nav iespējams pabraukt, ja nav vēlēšanās noskriet nedaudz no ceļa (izmantojot arī tālās gaismas). Varbūt tie, kuri tur braukā regulāri, nav problēmu, bet man pēc pirmā nobrauciena pietika. Domāju, ka tāpat ir visur citur, ka nevar redzēt, kur īsti aiziet ceļš.

Tipiska aitiņa - redz, nevarot pabraukt ātrāk par 90... Nožēlojami, cik zemu cilvēks var nolaisties savā tieksmē skriet līdzi izdzimteņu -kretīnu-ātrumpārkāpēju baram.

vilhelms_tills 09.11.2007 13:47

uculs rakstīja: vilhelms_tills, kur tu, brīnumdakteri, izrāvi, ka es pārkāpju ātrumu?

Oho, Jūs nepārkāpjat? Malacis, man liels prieks, ka Jums ir pietiekoši stingrs mugurkauls, lai nepakļautos ātrumpārkāpēju aitu baram. Tā turpināt, biedri, un mēs ieviesīsim kārtību uz Latvijas ceļiem!

vilhelms_tills 09.11.2007 12:50

batka rakstīja:

Muļķi tu nesaproti ka pamirkšķinot tu liec citam kadu bridi braukt leni.Tev jau nu to vajadzeja saprast

Jā, šī ir laba metode. Es parasti mirkšķinu ik pa 10 km kādam pretīmbraucošajam, un manu sirdi vakaros silda apziņa, ka tādējādi mūsu Tēvzemes ceļi kļūst drošāki.

vilhelms_tills 09.11.2007 12:47

uculs rakstīja: Jā, kad man uzliek sodu es parasti aizbraucu vēl agresīvāk un ātrāk.

Varbūt man ar psihi kaut kas nav kārtībā

Nevis varbūt, bet patiešām Jums ar psihi ir problēmas. Labi, ka pats apzināties savu problēmu. Ja esat samērā jauns, tad šī vaina ir ārstējama. Parasti ātrumpārkāpēji rodas no visādu psiholoģisku kompleksu nomocītiem ļaudīm, tādiem kā Jūs. Konsultējoties pie speciālistiem, Jūs varat izmainīt savu dzīvi uz pozitīvo pusi un šķirties no neapzinīgo ātrumpārkāpēju-slepkavu bara, kuri palielina bīstamību uz Latvijas ceļiem.

vilhelms_tills 05.11.2007 8:35

turbopiile rakstīja:

uzstādījums Tavos iepriekšejos komentāros pieprasa atbildet uz maniem jautājiem..

Ja Jūs atļaujaties necienīt savas Tēvzemes valodu, rakstot savus jautājumus (gramatikas, interpunkcijas kļūdas), tad es atļaujos ignorēt Jūsu tekstus un jautājumus.

Ko gan var prasīt no cilvēka, kurš pat pāris teikumus nevar sakarīgi un bez kļūdām uzrakstīt!

Secinājums ir vienkāršs — ātruma pārsniegšanas "fani" ir mazizglītoti ļautiņi.

vilhelms_tills 02.11.2007 12:25

turbopiile rakstīja: tupā ātruma ievērošanā nav nekā racionāla.. racināli ir novērtēt situāciju un braukt ar +n vai tieši otrādi -n no atļāuta atruma, ja tas ir nepieciešams..

un ko Tu, cienītais, dari, ja Tev priekšā velkas kāds uz 85 vai arī kāds smirdīgs kamazss, stājies malā?

Pajoliņš.

vilhelms_tills 02.11.2007 12:24

batka rakstīja: Un tu sevi noteikti uzskati par domajošu???....Tu tak esi memesdeliņš kam no it visa ir bail.Droši no zirnekļiem un pelem ari baidies

Histērisks melis.

vilhelms_tills 02.11.2007 11:57

Nu lūk, katrs pats var izlemt, vai pievienoties darbīgiem, saprātīgiem un racionāliem ātruma ievērotājiem (kā es), vai arī pajoliņiem un histēriskiem meļiem (ātruma pārsniegšanas atbalstītāji tieši tā arī izskatās šajā diskusijā, ikviens par to var pārliecināties, palasot viņu tekstus, kuru par domām neviens domājošs cilvēks nesauks).

vilhelms_tills 02.11.2007 11:17

Uz mūsdienu Latvijas ceļiem braukt ar atļauto ātrumu prasa lielāku drosmi un stingru mugurkaulu, nekā auniska pakļaušanās bara vēlmei braukt ātrāk. Bieži vien visādi neadekvāti dīvaiņi-apdaudzīti-ātrumpārkāpēji mēģina apdzīt.

Bet mani tas "nekrata", mana pašapziņa sver 16 tonnas, un es zinu, ka man ir taisnība. Es nekad netraucēju apdzīt—ļauju katram pašam izlemt savu likteni.

Es izmainu Latvijas satiksmi ar savu pozitīvo piemēru, un neatkāpjos kā ņuņņa grūtību priekšā, bet cīnos un uzvaru.

Tikai idioti un kompleksu mocīti gara nabadziņi pārsniedz ātrumu, un tieši par tādiem es tos arī uzskatu, un piedodu tiem, kā nesaprātīgiem gara invalīdiem. Godīgi sakot, pēdējā laikā īpaši tos pat neievēroju—man ir svarīgākas un interesantākas lietas, ko darīt.

vilhelms_tills 02.11.2007 10:57

subaru rakstīja: jo man nemaz nav automašīnas

Tas daudz ko izskaidro

Negribu nevilšus apvainot, bet vai autovadītāja apliecība Jums ir?

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti