Kārtot: Augošā secībā
1 2
Aigarcix 11.12.2015 23:32

aizmirsi ,strebt kafiju,un netirgot ari :0

Aigarcix 19.11.2015 19:34

It kā kriev jau esot sabumbojuši kādu no ISIS pāraudzības naftas rūpnīcām,tas tā,bet daudzviet uzdodot jautājumu nafig šitos naudas pumpjus neviens nemočī? Parasti atbilde ,putina bla,bla,bet reāli,āmurikāņi neko nedara,uzbrauc tik krieviem utt,a ISIS notirgo to pāšu naftu vēl zem tirgus cenas jankijiem uc,bet šis variants nav populārs,jo mēs tak laizam šamiem pakaļu.Apkopojot visādu informāciju ir secinājums,kādam tas ļoti palīdz celt ekonomiku,citam iziet no situācijas utt.Secinājumus var katrs sev izdarīt,bet domāju mēs te esam tikai maiņas nauda(nu no ru valodas tulkojot} un vajag bīdīt savas intereses ne citu,kas nu īsti šobrīd ar nav iespējams Pārējais viss ir iršana un sīku grupiņu biznesa intereses.

Aigarcix 03.09.2015 21:17

Paņem cilpu,cilpo uz šloseru veikalu vai Latgalīti un meklē vītņu griezi,un pagarinātāju.Ja to negribas mauc uz servisu,kaktu,jo tur ,atšķirībā no dīleriem,var šo to palīdzēt.var ari mēģināt jaunu komplektu piemetināt,domā radoši.

Aigarcix 26.07.2015 17:30

Sākumā tik jaapmet līkums lai uzrādītu,ka šamie ir,un ,liekas,ka ar vienu dzēsēju ne vienmēr pietiek.Bet no drošības viedokļa ir labāk nedzēst,jo tad sāc sabremzēties.

Aigarcix 07.07.2015 21:00

Jautrākais šjā ir tas,ka 100%,ka visiem ir krutie telefoni,bet pat ar vienkāršu Waze nemāk apieties,jo tad vismaz varētu pasekot, kaut vai,cik ir spidometra ātrums un gps ,parasti starpība ir pietiekama lai varētu visādiem mentiem uc gudrīšiem iet garām.Bet vispār šamie jaunie traktējumi par ātrumi tikai rada vairāk stresainu situāciju.

Aigarcix 27.06.2015 21:45

Vispār man tas pārāk nesatrauc,kamēr nesāks profilaktiski stādināt galīgi neadekvāti lēnos uc brīnumdarus,tikmēr nekas nemainīsies.Jaatbild ir galīgi fiksajiem un galīgi bremzētajiem.

Aigarcix 24.06.2015 18:44

Izbraucot no Valmieras,Rīgas virzienā,lika malā no abām pusēm,šodien ,tā ap 16.00.Citur ,izņemot štoperi dēļ sabučātiem autiņiem uz remontējamās šosejas,nevienu mentu neredzēju.

Aigarcix 29.04.2015 21:05

Sākumā iegādājies manuāli,paskaties vai var pats nomāinīt,jeb reāli cik daudz vajag lai tiktu kāt,tad brauc uz šrotu utt vietu un sameklē ko vajag.Nedomāju ,ka tā ir baigā problēma.Un kas i,veikalā tādu daļu nevar dabūt?

Aigarcix 24.04.2015 20:31

To Tu vari kontrolēt ja noziedznieks ir zināms.Latvāņu variants būs,uz aizdomu vai drošības dēļ,drāzīsim visus.

Aigarcix 24.04.2015 20:27

Nu vispār ,ja kādam palīdzu tad autiņu pieslēdzu,bet nu melnajiem purniem vienkārši nestājos.Nav problēmu aizvielkt utt,tāpat kā izvilkt no sūdiem ,ja iestrēdzis.Vienkāši,nekad nevar zināt kad vajadzēs pašam palīdzību.Bet tie čavas ar savu zeltu var nosprāgt,manispēc.

Aigarcix 22.04.2015 20:05

Skaidrs,narkotikas var ar suni uziet,bet tā vienkārši kratīt autiņu uz aizdomu pamata ... .Un kā ar cilvēk utt tiesībām.Nu un kur protokola sastādīšana un apraksts?Gribēt var tik nez vai tā varēs darīt.Un blakus dūcim varu ari desu nolikt bardačokā,pierādi,ka tas ir duršanai ne griešanai uc piknika vajadzībām.Pietiekami jau ir peredzēts no tiem ībļiem,bet kārtības tāpat nav.

Aigarcix 29.03.2015 17:38

Kaut vai rakstot paskaidrojumu,tiem ākstiem viņš ir jaizskata,kas un kāpēc.Laikā kad sodi bija no .. līdz,tad ar paskaidrojuma klātbūtni dabūji vienmēr minimālo,pluss kā man viens čoms teica,tad šad tad šamie par tiem paskaidrojumiem ar noraujas,jo neviens nezin kas var sekot tālāk.Kā saka labāk ātrāk un nedaudz.Bet vispār pēdējos gados nav bijis ,ka būtu nepieklājīgi utt policisti(domāju CP),citi gan PP un DP ieskaitot.

Aigarcix 28.03.2015 19:30

Ja sastāda protokolu,tad ir tāda iespēja kā ierakstīt savu paskaidrojumu,un ja ir vēlme e-pastu uz kurieni lai nosūta jautājuma atbildi,un tad ja nekas nav vari sākt čakarēt citiem smadzenes,t.i mentiem.Menti ari ir cilvēki,ja esi vainīgs nelec augumā,jo stipri apšaubu vai secība bija tieši kā apraksti,ne otrādi.

Aigarcix 19.03.2015 21:10

Liekas gan ,ka normāls ir 14.3,bet nu tas tā,drīzāk diožu bloks sāk gļučīt,k-kur sāk k-kas atvienotiesNormāli ir ja viss strādā ok,bet ja gaišāks tumšājks ir jasāk čekot,tas no pieredzes.

Aigarcix 19.03.2015 20:11

Ka tik ne tā,sevišķi paslapjajā laikā.Otrs ,ja zini,ka tur nav krūmi utt,netraucē,bet pie mūsu nejēdzīgā apgaismojuma naktīs nevar dažŗeiz saprast brauc aiz sētas vai citām redelēm ,vai pa ceļu,jo pašu jau tik mani kad skrieni virsū.Tamdēļ labāk patstāvīgs apgaismojums.

Aigarcix 19.03.2015 20:11

Ka tik ne tā,sevišķi paslapjajā laikā.Otrs ,ja zini,ka tur nav krūmi utt,netraucē,bet pie mūsu nejēdzīgā apgaismojuma naktīs nevar dažŗeiz saprast brauc aiz sētas vai citām redelēm ,vai pa ceļu,jo pašu jau tik mani kad skrieni virsū.Tamdēļ labāk patstāvīgs apgaismojums.

Aigarcix 07.03.2015 21:26

Čakarēs tāpat to gultni,sevišķi laba slodze uz pagriezieniem,bet tas nav tik būtiski.Cik tad problema to nomainīt?Nu izņēmums ,ja jamaina ar pusi no piekares.

Aigarcix 21.02.2015 17:06

Un no tiem 200 vismaz 25% ir LOHI,kas uzskata ,ka ir vienīgie pareizie,pat ja rupji pārkāpj noteikumus,un tavu pieminēto punktu par distanci.

Aigarcix 21.02.2015 17:02

Un kas liek braukt pie sarkanā?Bet vispār tam ir ari sadaļa protokolā,tipa paskaidrojums.Saraksti visu ko domā,piesauc lieciniekus(kurus vari vēlāk sameklēt )uttJautājums kādā attālumā no krustojuma aptur.Ja ar daudz neko tas nedos,būsi vismaz riktīgi šamiem pačakarējis laiku,bet citādi,vispār pārāk menti ne pa tēmu nav stādinājuši.

Aigarcix 12.01.2015 22:27

Vispār ar antīku Patroli var mierīgi virs 100 maukt.Un pa lielam svarīgi ir ar ko autiņš ir apauts,pārējais jau pakārtots,priekš vai pakaļ dziņa,vienlīdz labi jūtos ar abiem.Un ja ir kaut neliela bezceļa pieredze,pietiek ,lai izbrauktu ar jebkuras piedziņas vāģi pa diezgan skarbām vietām,atbilstoši attiecīgā modeļa klīrensam utt.

Aigarcix 20.10.2014 20:43

A kur var dabūt,nu tā lai ilgi nav jagaida?

Aigarcix 20.10.2014 19:26

Nu normāla prakse.Man tā ir reizes trīs bijis,viena aš ar spec brigādi ,kas pie 120 nespēja līdzi tikt ar Land roveru,bet neko palaida,nebija tak radara mērījums.Nu vēl piektdien bija par lietu,pie 135 uz šosejas paņēma(90 atļautais),papļāpājām un ... palaida,bez sankcijām un kukuļiem.Joprojam liekas neticami,bet uz laiku varbūt braukšu lēnāk,nu k-kā nav labi visu laiku likt mīksto.Nu tā.Nav pretenziju pret poli'viem,ir tikai spēle,kaķis un pele,kurš kuru.

Aigarcix 05.10.2014 10:22

K-kā nesapratu,jo ja gaisma laužas X lenķī,bet kļūstot spilgtākai,jau xy leņķī.Iespējams nedaudz,bet ne tik.Būtībā ir tā,ka lēca fokusē staru,bet parastam reflektoram to dara ārejais stikls ,nu tur pareizi lauž tos starus kūlī.Un ja te ieliec lampu(ksenju)bez atstarotāja(kāda ir parastām halogēnām,tipa tuvās/tālās),tad stari atstarojās gan no augšas,gan apakšas un rodas tā žilbināšana.Tamdēļ ir Ksenjas tieši parastā tipa lākturiem,lai jau pamatā sāktu atstarotieskā halogēnās.Tas tā ļoti vienkārši skaidrojot.Un ja lākturi ir pareizi noregulēti,tad nevajag nekādus augstuma regulātorus.Problēma ir ja ne tās spuldzītes ne tajos lākturos ieliek,kā jau teicu,dzirdējuši ir,bet nezinot kas un kā liek.

Aigarcix 04.10.2014 18:37

Nobalsoju ar par NA,žēl ka parādnieks Rīgas sarakstā nebija,būtu pastrīpojis.Vispār jau ņem kuru grib,visi tukš muldētāji,pacelš šo,iedos to,bet neviens nestāsta kur reāli raus to piķi.Budžeta pārdale te neskaitās.Nu kur?Būtu to pabalstu vietā veicinājuši darba tirgu,gan paši nopelnītu,tagad tik gaida kurš lielāku pabalstu iedos.Aizgāju tikai tamdēļ,ka nu necēlas roka neko nedarīt,bet tādā stilā vadot valsti var ari tāda reize pienākt.

Aigarcix 02.10.2014 21:16

Nu problēmas varētu sākties ar to,ka džoriks kas liek ksenjus nezin par to ,ka ir speciālas spuldzītes, tieši tipa halogēnu vietā,kur star tā ari tiek lauzsts kā halogeniem,un nebūtu baigām problēmām jabūt.Bet ja ieliek cita veida un rodas kaudze parazīt staru,tad ir pipec.Reiz vienā žurnālā tika šitas apspriests,un vislabākie rezultāti ar nepareizo ksenju bija tipa nindzju acu lampām,vai ari tisnstūra formas lākturiem,jo tie vispareizāk lauza starus.Pārējie vienkārši spīdēja kur pagadās,bet kad sāka ražot tipa H4 vkt sauc to standartu,tad problēmām bija japazūd.Nu tā k-kā.Nez cik tauta ir izglītota,no tā ar atkarīgs ar ko brauc.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti