Kārtot: Augošā secībā
MistersRu 08.07.2010 16:35

Sretsked rakstīja:

jugasvilli rakstīja:

Sretsked rakstīja:

Auzinjsh rakstīja:

Sretsked rakstīja: Nu ja, Sviestiņ, ko darīt,ka te tādi sakoncentrējušies

Tu ko, visiem dzīvē klanies un piekrīti ?

Klanīšanās visiem un takta izjūta diskusijās un sadzīvē ir divas dažādas lietas....

un nevaig to jaukt vienā putrā.....

Takta izjūta diskusijās ar tirgus bābām ? Kurām katrā 3. postā kāds cits pie visa vainīgs ? Yetijs,Centis, Ozz,Tedis... Agrāk runāja citādi,tagad pie visa vainīgs Dombrovskis un SVF

Nu, uz to mazliet arī paškritiski jāpaskatās. Tu atkal brauc citā galējībā - pie visām pasaules nelaimēm AŠ kvadrātā vainīgi. Nedod dies, kaut ko pozitīvu par šamiem pateikt, uzreiz sūdu čupa galvā būs.

P.S. Te neiet runa par to, vai viņi (vienalga, Dombrovskis, SVF, AŠ2 vai citi zvēri) ir gaišie vai tumšie spēki.

Ne vieni, ne otri nav vainīgi pie visa. Pie visa neviens vainīgs būt nevar. Bet to,ka līdzvainīgi esam visi, to šie biedri nez kāpēc noliedz. Visi kopā savārījuši putru, kāds ar savu gļēvumu,kāds ar neizdarību,kāds ar megaizdarību...kāds ar zagšanu,kāds ar tamborēšanu.

Nav balts tikai ne JL, ne TP....

Ozz, paraudi vēl par kaimiņa blozgu,kas, maita tāda, uzņemās un sadalīja SAVU zemi,pārdeva un nopelnīja... neesi bišķi skaudīgs,ko? Un kurš te nolika tev pateicību devējus,ka zb ar visām konfekškastēm un puķēm... atradies baigais bruņinieks.

Skats no malas.

Bija interesanti palasīt šo topiku, bet rodas jautājums, kā citi var paciest Sretsked personu?

Šis kungs visus uztver kā tautas ienaidniekus un ja viņi tādi nav, tad pieliks pūles lai par tādiem tie kļūtu. Viņš neraksta savu labo darbu sarakstu un konkrētus ierosinājumus, bet tie kas nav vienisprātis ar viņu viņš gāž mēslu uz galvas . Interesanti, vai tas ir tīkla sindroms ,vai dzīvē viņš ir tik pat kategorisks?

Tas nav par tēmu, bet gribējās uzrakstīt.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti