Kārtot: Augošā secībā
Praatveeders 12.02.2013 22:48

gumtree.com iespējams nav labākā vieta kur meklēt.

man sanāk ietaupīt tādēļ, ka no Anglijas tāpat ar kko mājās būs jābrauc, dzīvojam divi cilvēki ar savām sezonā ievāktajām paunām, tādēļ tāpat būtu jāņem buss, kas ar bagāžu paprasītu ~120 par cilvēku, tādēļ benzīns pats par sevi +/- jau atkrīt. Atliek tie citi izdevumi.

Seaman, es nesen lasīju kkādu diskusiju un tur tieši gāja runa par tiem numuriem, ka ir tas likums un tieši tādēļ, ka tā ir tava mašīna, Tu ar viņu braukt nedrīksti, jo tā ir citur reģistrēta un tu esi LV pilsonis un LV tev ar viņu braukt nebūs! Tas lai apkarotu visus tos laikam, kas grib uz lētajiem Igaunijas nodokļiem un reto skati dzīvoties. Tādēļ jau arī , man šķiet, visi kas brauc no Vācijas un Holandes pērk tos tranzīta numurus.. tāpat jau arī ir ar to apdrošināšanu neskaidrība.. vai der jebkāda apdrošināšana jeb no uzskaites noņemtām tranzīta mašīnām ir vajadzīga kkāda cita..

Praatveeders 11.02.2013 23:42

paldies, smaidiigais.

Ir daži jautājumi tomēr:

1) kāda tieši veida apdrošināšana jāpērk un cik ilgam laikam tās ir derīgas/kāda ir aptuvenā cena, ja varbūt zini?

2) Bet vai tad es LV varēšu kaut līdz CSDD mašīnu ar angļu numuriem aizdzīt? Man liekās, ka bija kaut kāds tur noteikums, ka neviens Latvijas pilsonis nedrīkst vadīt ārzemēs reģistrētu auto vai kaut kas uz to pusi, tādēļ arī visi pērkot tos tranzīta numurus.

Praatveeders 11.02.2013 15:52

Mīļie cilvēki, kuri jau aizdegās par pārbūvēšanu - par to jau vispār negāja pat runa.. Mani visvairāk uztrauc pats atdzīšanas process, jo nu pārbūvēšanu es neplānoju.. Es zinu, ka it kā pastāvot īpaši modeļi, kuriem tas laikam esot vienkārši, jo ražotājs jau tādu variantu ir paredzējis un jau laikam esot uztaisīti caurumi un kas tur, lai varētu pārbūvēt, bet nu es netiecos uz šo variantu kā arī nezinu, kas tieši tie par modeļiem..

Vairāk es lūdzu palīdzību tieši par pašu atdzīšanas procesu, tranzīta numuriem, apdrošināšanām u.t.t. Bet paldies visiem entuziastiem!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti