Kārtot: Augošā secībā
evertfpv 27.11.2023 13:09

Ja tiktu veidota jaunā TAXI filma, tad noteikti tiktu izmantota šī auto versija. Iekšā sajūties kā kosmosa kuģī, man gan ar garajām kājām likās pārrāk kompakti un pašauri, bet neteikšu neērti. 

Bet arī auto dizains neatpaliek. Dizains samērā agresīvs, sportisks un tai pat laikā elegants, kas iet līdz laikam.  

evertfpv 27.11.2023 12:56

Auto nav ne vainas. Jauks ģimenes auto, dizains iet līdz laikam un patīkami bija, ka stūres dizains  no sportiskāka auto 508 modeļa, kas kā ģimenes cilvēkam braucot ar šo auto liek sajusties, vismaz nedaudz ātrāk. 

Motors gan nav liels, bet savu darbu paveiks. 

evertfpv 07.11.2023 10:50

Katram savi + un -

evertfpv 07.11.2023 10:42

Jā jā tā jau domā Visi BMW wadītāji, ka viņu radiators tas svarīgākais. 

 

evertfpv 07.11.2023 9:28

Nu, šis jau forums, neesmu pārdevējs, tiem kam intresē gan jau cenu paši atradīs. Pa īso laiku, ko pabraukāju daudz jau neko nevaru uzrakstī, kā arī esmu tikai džeks kam patīk auto patīk braukt, bet nu neesmu auto žurnālists.  Būtu jāraksta apraksts speciāli  slejai gan jau testētu ilgāk un kārtīgāk.

evertfpv 07.11.2023 0:48

Biju braucis ar pirmo e-tron un nekādi nevarēju pierast pie digitālajiem spogulīšiem un likās tas nu gan ir neērti, tad šeit, ar šo viss bija kartībā atpakaļ parastie spoguļi, bet pati mašīna ar lielisku jaudu uzrāvienu un visu ierasto Audi kvalitāti. Jaunajam modelim ne tikai ir mainījies izskats, bet arī nosaukums, nav vairs tikai e-tron, bet Audi Q8 e-tron. Jaunajam modelim ir uzlabota baterija, kas nodrošina gan garāku distanci, gan lādēšanas ātrumu.

Tehnoloģijas ziņā nācis klāt ir papildus sensori braucēja asistēšanai, uzlabota digitālā LED matrica lampās, kā arī audi spēs noparkoties pats, nospiežot podziņu.

     

evertfpv 05.11.2023 22:45

Man kā pelēkajam latvietim izbraucot ar luksusa SUV Porsche Cayenne, iespaidi tie paši labākie. Porsche ir auto, kas apvieno gan stilu gan sniegumu gan komfortu.

Apskatot Cayenne iepriekšējos un tagadējo modeli redzu, ka auto ir ar ievērojamu digitālo tehnoloģiju klātbūtni, tai skaitā jauno vadības paneļa dizainu ar plašu ekrāna displeju un uzlabotu stūres vadīšanas dizainu.

Testa braucienā izbaudīju Cayenne izcilās braukšanas īpašības, kas raksturīgs Porsche zīmolam. Automašīnai bija lieliska vadāmība, un par jaudu es nevarēju sūdzēties, kā arī plašs klāsts ar drošības un komforta funkcijām, kras īsajā laikā visas nemaz nevarēju iztestēt. 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti