Daugavpils novadā un Rīgā sabraukti cilvēki 1

 
Nozare.lv | 13.septembris 2014 13:00

Vakar Daugavpils novadā un Rīgā sabraukti cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Daugavpils novadā, Kalupes pagastā uz ceļa atrasts 1956.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbības pazīmēm. Policija uzskata, ka viņu notriecis nezināms transportlīdzeklis.

Savukārt Rīgā, Jaunciema gatves un Mežvidu ielas krustojumā automašīna "Volkswagen" uzbrauca 1958.gadā dzimušam gājējam, kurš notikuma vietā gāja bojā.

Balvos, Bērzpils ielā 1976.gadā dzimušam vīrietim vadot automašīnu, sākās epilepsijas lēkme, kā rezultātā viņš iebrauca mājas sienā. Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 50 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki. Divi cilvēki gājuši bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu.

 
Visi komentāri
 
LMT 14.septembris 2014 10:49
0 0 Atbildēt

Drausmas...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti