Daugavpils novadā avārijā gājis bojā viens cilvēks un vēl četri cietuši 1

 
Nozare.lv | 6.oktobris 2014 7:33

Vakar Daugavpils novadā autoavārijā gāja bojā viens cilvēks un vēl četri cieta, trīs no tiem bērni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra LETA uzzināja, ka Silenē avarējusi automašīna "Ford Galaxy". No gūtajām traumām notikuma vietā nomira 1977.gadā dzimusi sieviete. Ar politraumu slimnīcā nogādāta 2010.gadā dzimusi meitene, ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 2012.gadā dzimis zēns un 1976.gadā dzimusi sieviete. Patlaban policijas darbinieki noskaidro personu, kura vadīja automašīnu.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka automašīna kūleņojusi un sieviete, kura gāja bojā, no mašīnas tikusi izmesta. Mediķi pieļauj, ka viņa vienīgā nav bijusi piesprādzējusies.

Mediķu rīcībā arī ir informācija, ka no četriem cietušajiem trīs ir bērni. Četrus gadus veca meitene negadījumā lauzusi abas kājas un guvusi smadzeņu satricinājumu, bet divus gadus vecs puika, kurš bijis piesprādzēts bērnu krēsliņā, guvis sejas sasitumus un smadzeņu satricinājumu. Dažādus sasitumus un smadzeņu satricinājumu guvusi arī 12 gadus veca meitene. Savukārt 38 gadus vecā sieviete nogādāta slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu un deguna kaula lūzumu.

Kā aģentūra LETA noskaidroja VP Latgales reģiona pārvaldē, ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.15 ceļa Daugavpils-Silene 20.kilometrā. Transportlīdzekļa vadītāja, 1976.gadā dzimusi sieviete, līdzenā asfaltēta ceļa posmā nav tikusi galā ar automašīnas vadību, un tā avarējusi.

Pēc sākotnējās informācijas, transportlīdzekļa vadītāja notikuma brīdī nav bijusi alkohola reibumā.

Automašīnas vadītāja un bojā gājusī pasažiere bijušas māsas, bet ceļu satiksmes negadījumā cietušie - viņu bērni.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 260.panta 2.daļas - par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi -, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Rīgā, Brīvības gatvē, 1964.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi", notrieca gājēju, 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš šķērsoja ielu neatļautā vietā. Gājējs ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brīvības gatvē, 1976.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Spyker" ietriecās stāvošā Rīgas Pašvaldības policijas motociklā "Kawasaki". Motocikla vadītājs, 1980.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 37 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši 14 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti deviņi iereibuši autovadītāji.

 
Visi komentāri
 
LMT 6.oktobris 2014 12:38
0 0 Atbildēt

Diez, kas būs jaunais satiksmes ministers un vai tam būs pa spēkam partināt liekēžu rindas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti