Vaiņodē automašīna notriec gājēju bez atstarojošiem elementiem 1

 
Nozare.lv | 19.novembris 2014 7:25

Vakar Vaiņodē ar vieglo automašīnu traumēts 56 gadus vecs vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Tirgoņu ielā automašīna "Audi 80" notrieca gājēju - 1958.gadā dzimušu vīrieti, kurš diennakts tumšajā laikā gāja pa ielas braucamo daļu bez atstarojošiem elementiem uz apģērba. Cietušais gājējs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Gogoļa un Puškina ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnu VW un automašīnu "Ford". Ar dažādām traumām no avārijas vietas slimnīcā nogādāta 1955.gadā dzimusi sieviete, 1953.gadā dzimis vīrietis un 2013.gadā dzimusi meitene. Avārijā cieta arī 1961.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 38 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši 15 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti seši iereibuši autovadītāji.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 19.novembris 2014 13:03
2 0 Atbildēt

CSN 10. punkts paredz katram rīkoties TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju! CSN 113. punkts paredz apbraukt šķērsli, kuru TU spēji pamanīt! CSN 19. punkts paredz būt uz ceļa redzamam, un ne viss kaut kādu atstarotāju, bet gan tādu, kāds paredzēts CSN 254. punktā minētam!

Uz jautājumu kad ieraudzīji gājēju vai velosipēdistu pareizā atbilde šādā situācijā ir - kad atsitās tad arī ieraudzīju!

Pamatojoties uz Kriminālprocesa 377. panta 2. punktu, ir jāpieņem lēmums par kriminālprocesa Nr. *******

izbeigšanu. Jo nava Krimināllikuma 260. panta 2. daļā paredzētā noziedzīgā nodarījuma sastāva.

Varbūt ciniski, bet tīšu prāt radīt bīstamu situāciju nava ciniski.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti