Velosipēdisti "uzbrūk" (+ VIDEO) 19

 
iAuto | 2.augusts 2019 17:34

Divas epizodes ar velosipēdistiem, kas absolūti neskatās, kur brauc.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 3.augusts 2019 14:41
4 1 Atbildēt

Bez videoreģistratora ej nu pierādi.

Vernons 3.augusts 2019 15:59
0 5 Atbildēt

Velosipēdists "gājēja ātrumā", no šķēršļa, bez pārliecināšanās par savu drošību, izbrauca auto priekšā!

Liekulīgi skan apgalvojums, ka auto vadītājam jārūpējas par "vismazāk aizsargāto"!

Tukumā uzlika sētu un pārcēla gājēju pāreju 5 metrus uz slimnīcas pusi. Un to izdarīja tikai pēc tam, kad viens izskrēja no mājas stūra auto priekšā un gāja bojā!

Jāliek zīme gājējam, velosipēdistam, bez apstāšanās tālāk iet aizliegts.

Kanibaals 3.augusts 2019 21:05
6 1 Atbildēt

Un distance jāievēro pirms citiem nāvsodus piespried.

Vernons 3.augusts 2019 22:19
3 9 Atbildēt

Jāizvēlas! Kas nodrošina kustības drošību, bet ko darīt ar "Distances" zagli, kurš vēl strauji bremzē un veic manevru bez virziena ieslēgšanas!

Izskatās ka arī Tu atbalsti CSN, kuri sastāv no viena vienīga vārda: "distance".

Katram auto aizmugurē tādu uzrakstu un ar to gana. Viss vienos vārtos.

Kanibaals 4.augusts 2019 13:45
11 2 Atbildēt

Strauji bremzējošs nekādi nevar tev traucēt, jo tas nozīmē ka neesi atjaunojis distanci bet gan dēļ nekauņas vēl pielīdis tam tuvāk pāraudzināt. Izlasi vienreiz CSN kāda ir jāievēro distance un kas jādara ja to "nozog".

Jā vispirms ievēro distanci un tad vari sākt pārmest pārējiem, kamēr neesi izpildījis pašu minimumu tu nevari prasīt lai citi tevi sargātu.

Vernons 5.augusts 2019 8:23
3 11 Atbildēt

Paklau, "Distances zagli"! Man pilsētā autobusam jābūt 15 metru distancei priekšā! Bet ko dari Tu? To lielo spraugu uzskati par savu un bez virzienrādītāja, pat bez skatīšanās spogulī tur ielien. Dažreiz Tev nepaveicas, jo Tu vienkārši aizķeries aiz priekšējā bufera un Tevi sagriež šķērsām priekšā! Un vienmēr vainīgs esmu es, jo neesmu laikā atmeties, laikā piebremzējis! Kad sapņo, aizver acis!

Nokritis pasažieris autobusā un salauzis mugurkaulu ir uz Tavas birkas! Tā nav arī pasažiera vaina, ka nespēja noturēties!

uupis 3.augusts 2019 23:38
2 2 Atbildēt

Ja jau liekulīgi skan apgalvojums ka jārūpējas par vismazāk aizsargāto, tad tik pat liekulīgi ir - tev nebūs nogalināt, sakropļot mazus bērnus un vecus cilvēkus. Tad liekulība ir prasība DOT CEĻU gājējam uz pārejas, prasība samazināt ātrumu pirms gājēju pārejas. Tas nav jādara šoferim. Šoferis var iebraukt smilšu kastē un saplacināt bērnus, to Vernons attaisnos.

Vernons 3.augusts 2019 16:03
0 0 Atbildēt

Ceļu ar sadološo joslu šķērsot aizliegts! Iestājas Nāves sods! Kuram tas tiks uzticēts? Vai kurš uzrausies?

uupis 3.augusts 2019 23:39
14 3 Atbildēt

Vernons reklamē slepkavības!

Vai šim cilvēkam ar morāli viss ir ok?

Vernons 4.augusts 2019 9:06
1 8 Atbildēt

Tu izlasI CSN 18. punktu! Aiz katra aizliegts iestājas kādam Nāve.

Vai Tev pašam ar morāli vis ir kārtībā, ja katru dienu notiek vairāk kā piecdesmit avāriju ar kaudzi cietušiem? Kaut kas nav kārtībā ar kustības drošības ideoloģiju, kuras nav un apmācības sistēmu! Kā var iemācīt "Garantēt drošību", ja CSN neatbilst Vīnes Konvencijai, fizikas Likumiem un loģikai!

CSL 19. panta 3. punkts! Sāc strādāt!

uupis 4.augusts 2019 23:37
9 1 Atbildēt

Tātad ja es pieprasu rūpēties par cilvēku dzīvībām, tad man ar morāli nav ok, bet tu, kurš liek bleķus, kravu un grafiku augstāk par cilvēku dzīvībām, tev ar morāli viss ir ok. Es pareizi sapratu tavu dubultmorāli?

solaris 5.augusts 2019 1:06
0 0 Atbildēt

Ko tu te pieprasi, muldoņa?!

Sāc varbūt ar latviešu tautas mīklu minēšanu, pirms izsakies par loģiku! Klišejiska kasīšanās internetā nav nekāda pieprasīšana. Kasīties prātu nevajag; pietiek ar reibumu un interneta pieslēgumu. Cik tev gadu?

Kanibaals 4.augusts 2019 13:41
7 1 Atbildēt

Vernona fizikas likumi ir tādi ka auto var nobremzēt pie sarkanās gaismas kaut nezini kurā brīdī pārslēgsies bet fiziski neiespējami apstāties pie gājēju "pārbrauktuves" kaut gājējs jau sen pie tās atrodas.

Vernons 4.augusts 2019 15:07
2 14 Atbildēt

Protams visu var izdarīt.

Būtu izcili, ja kāds autobusa vadītājs no Rīgas satiksmes uzrakstītu komentāru no savas ikdienas. Ta teik, nekā personīga.

uupis 4.augusts 2019 23:34
4 0 Atbildēt

Aga un galvenais RS šofera arguments būs: Ja gājējs nepārliecinās ka busa šoferis PĀRKĀPS CSN 145. tad viņš tiks sabraukts un RS juristi ar putām uz lūpām mēģinās pierādīt kz vecmāmiņa ar stumjamiem ratiņiem vai neredzīgais ar baltu spieķi parādijās pēkšņi, kā tas bija ar Ērgļu ielas gadījumu.

Vernons 5.augusts 2019 8:13
1 15 Atbildēt

Paga, paga, vai gājējam nav jādod ceļš jebkuram auto, kuru 100 punkti nevarēs apturēt. Tevi jāsūta praksē vadīt autobusu pa Rīgas ielām, lai Tu sava darba augļus izjustu visā krāšņumā!

Vai Tu esi ierosinājis pilnveidot balto spieķi?

Vai Tu esi kādreiz palīdzējis vecam apjukušam cilvēkam pāriet ielu?

CSN 100. punkts: "... kuru spēja pamanīt..."! Lai spētu pamanīt ir jārada apstākļi! Kā tad ir ar tiem apstākļiem?

:-) 5.augusts 2019 8:51
0 0 Atbildēt

Nu šie abi izpildījās pēc pilnas programmas. Ja par neregulējamām gājēju pārejām, un nevēlēšanos pirms tām samazināt kustības ātrumu, tad risinājumu var kopēt no leišiem. Pat uz šosejām šie saliek ātrumvaļņus, nerunājot par apdzīvotām vietām.

Šoferis 5.augusts 2019 10:15
0 0 Atbildēt

Man arī bija līdzīgi kā tajā pirmajā video, puika lecienā ielika man labajā sānā un pārkūleņoja pāri kapotam. Kad izkāpu no mašīnas, lai pārliecinātos, vai nav ko salauzis no tā akrobātiskā lidojuma, šis paķēra savu riteni un laidās prom ko kājas nes!

Toreiz vēl bija spēkā vecie noteikumi, kad riteni bija jāstumj.

Haha 5.augusts 2019 14:57
1 0 Atbildēt

Nu tas pirmā vido varonis kā tāda stirna izleca no krūmiem un pat guļošais policists te neko nevar izglābt, ja riteņbraucējs idiots! 4x skatījos video, vai kaut kur varēja viņu redzēt, bet nekā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti