Brīvības ielā gājis bojā velosipēdists 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.jūnijs 2022 10:15

Vakar Latvijā reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 24 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.23 Rīgā, Brīvības gatvē, pēc policijā saņemtās sākotnējās informācijas kāds vīrietis braucis ar velosipēdu un pēkšņi nokritis. Velosipēda vadītājs gājis bojā. Valsts policija vēl skaidro precīzus notikušā apstākļus.

Trešdien 17 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, divi - Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji, pieci - velosipēdisti, bet viens - elektroskrejriteņa vadītājs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: piecus - Kurzemē, divus - Rīgas reģionā, bet vienu - Latgalē. Galvaspilsētā aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 222 protokoli: Rīgas reģionā sodīts 51 autovadītājs, Vidzemē - 83, Zemgalē - 42, Kurzemē - 31, bet Latgalē - 15 autovadītāji. Rīgā 12 un Vidzemē viens vadītājs sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 399 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
wons 16.jūnijs 2022 14:52
1 0 Atbildēt

Vajadzētu virs purčika un zoļika palidināties, tā pazemāk.

wons 16.jūnijs 2022 14:53
1 0 Atbildēt

Laikam ne tur ielidoju

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Koenigsegg Jesko uzstāda četrus pasaules rekordus (+ VIDEO) 2

Zviedru hiperauto ražotājs Koenigsegg atstājis kārtējos ierakstus Ginesa rekordu grāmatā – to paveicis modelis Jesko Absolut ar rūpnīcas testu pilotu Markusu Lundu pie stūres. Lasīt vairāk

 

Krosoveri, uzņēmēju izvēle Nr.1. (+ VIDEO)

Mobire Latvija pilna servisa noma Latvijā darbojas jau ceturto gadu. Vaicājām kāda tipa automašīnas šobrīd ir vispieprasītākās? Lasīt vairāk

 

Toyota pastāsta par jauno četrcilindru iekšdedzes dzinēju paaudzi 3

Toyota pastāsta par jauno četru cilindru iekšdedzes dzinēju paaudzi, atklājot, ka saimē ietilpst trīs dažādi dzinēji ar 1,5, 2,0 un 2,5 litru darba tilpumu, ko vēlāk varēs sastapt arī Subaru un Mazda automobiļos. Lasīt vairāk

 

Pludmales priekiem – itāļu kvadricikls greznā izpildījumā par 25 000 -35 000 eiro (+ FOTO) 2

Pateicoties uzņēmuma Castagna Milano pūliņiem, Fiat Topolino – automašīnas izskata kvadricikls, tagad būs pieejams arī greznā izpildījumā un divos variantos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti