Naktī avārijā uz Tīnūžu-Kokneses šosejas gājis bojā autovadītājs 7

 

Foto: iAutolv

Nozare.lv | 16.oktobris 2024 9:34

Aizvadītajā naktī satiksmes negadījumā uz ceļa Tīnuži-Koknese gājis bojā autovadītājs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Plkst.2.52 Ogres novada Krapes pagastā notika vieglās automašīnas "Renault" un kravas transportlīdzekļa "Scania" sadursme. Tās rezultātā dzīvību zaudēja vieglā auto vadītājs. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un tiek skaidroti avārijas apstākļi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests izsaukumu uz šo negadījumu saņēma plkst.2.46. Ugunsdzēsēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no vieglās automašīnas atbrīvoja bojāgājušu cilvēku. Notikuma vietā tika atvienotas akumulatoru klemmes, sakārtota ceļa braucamā daļa un plkst.4.38 darbs ceļu satiksmes negadījumā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 162 ceļu satiksmes negadījumi, 11 avārijās cietuši kopskaitā 13 cilvēki, tostarp viens gājējs un trīs velosipēdisti.

Ceļu satiksmes jomā policija noformējusi 429 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 190 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un četrus par agresīvu braukšanu.

Pie stūres alkohola reibumā pieķerti seši autovadītāji, bet viens narkotisko vielu ietekmē - viens. Četri no apturētajiem dzērājšoferiem grādīgo dzērienu bija lietojuši lielā daudzumā - viņu organismā konstatētas vairāk nekā 1,5 promiles alkohola, par ko draud kriminālatbildība.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 16.oktobris 2024 9:41
0 2 Atbildēt

Autovadītājs vai lohs? Braucot aizmieg pie stūres un iemauc smagajā, īsti gudrs nav.

ZZZZ 16.oktobris 2024 9:55
2 0 Atbildēt

Būtu inteliģntā kruīzkontrole vai adaptīvā stūrēšana...rip.

WALA 16.oktobris 2024 11:42
0 3 Atbildēt

Un tā nepalīdzētu ne gramu !!!

:-) 16.oktobris 2024 13:37
0 1 Atbildēt

To pateica cilvēciņš, kuram nav sajēga no sistēmas darbības principa!

uupis 16.oktobris 2024 10:16
3 0 Atbildēt

Gribētos uzzināt kurš tad iebrauca pretējā joslā?

0pis 16.oktobris 2024 11:23
0 0 Atbildēt

Naktī cilvēkam būtu jāguļ, nevis kā dzīvniekam jāklejo apkārt. Trakas lietas nemierīgā passaulē.....

Pļurkt 16.oktobris 2024 14:52
0 0 Atbildēt

=================

Plkst.2.52 Ogres novada Krapes pagastā notika vieglās automašīnas "Renault" un kravas transportlīdzekļa "Scania" sadursme.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests izsaukumu uz šo negadījumu saņēma plkst.2.46

=================

Kurš dalbajobs šitos murgus sarakstīja????????????????????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ne tikai standarta modelis: Hyundai piesaka elektriskā Inster Cross modifikāciju (+ FOTO)

Hyundai dažādojis elektriskā mazauto Inster piedāvājumu ar Cross modeli, kas uz konveijera stāsies šī gada beigās. Lasīt vairāk

 

Jaunais Volfsburgas lepnums. Pirmā tikšanās ar Volkswagen Tayron (+VIDEO) 2

Volkswagen Tayron ir jaunākais papildinājums zīmola krosoveru klāstā. TV Autoziņas bija vieni no pirmajiem, kas Vācijā iepazinās ar jaunāko “T” modeli. Lasīt vairāk

 

GAC Aion V – Eiropas pirmizrāde Parīzē; Ķīnā no17 000 eiro, cik pie mums? (+ FOTO) 2

Līdz 750 km sniedzamība, dāsns aprīkojums, mazs patēriņš – 4,60 m garais ķīniešu krosovers paredzēts globālajam tirgum. Ķīnā tā cena sākas no atzīmes 17 000 eiro, bet pie mums? Lasīt vairāk

 

Piedošanas nebūs - puiši ar Audi vajā vadītāju, kas viņiem patraucēja (+ VIDEO) 12

Puiši, kas ar Audi pa kreiso malējo joslu aiztraucas milzu ātrumā, spiesti strauji bremzēt, izbraucot zaļajā zonā, jo viņiem patraucē cits Audi, kas iziet uz kravinieka apsteigšanu. Tālākajā vainīgais tiek vajāts, apstādinot visas maģistrāles kustību. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti