Uz Salu tilta pieaug avāriju skaits (+ VIDEO) 6

 
iAuto | 18.novembris 2018 9:47

Sieviete, kuras vadītā automašīna trešdien avarēja, uz jumta iegāžoties Salu tilta remonta joslā, ar galvas un krūškurvja sasitumiem nogādāta slimnīcā.

Darbu uzraugi neatzīst, ka avārijas cēlonis ir nepareizi izvietotas ceļa zīmes un brīdinājumi. Daudzi autovadītāji pārkāpj noteikumus, braucot pārāk ātri. Un tieši cilvēciskais faktors ir iemesls, kāpēc gandrīz par trešdaļu palielinājies avāriju skaits uz Salu tilta. 

 
Visi komentāri
 
Letiņš 19.novembris 2018 10:24
7 3 Atbildēt

Saliekiet zīmes saprotami!!! Jo ja viena zīme šķērsli liek apbraukt pa labi, otra celtnieku slinkuma pēc norāda pa kreisi.... tam pašam šķērslim.... Tad kāda te saprotama zīmju izlikšana???

didzisk 19.novembris 2018 11:34
9 0 Atbildēt

"Pārvietojamo fotoradaru nevar likt, pārkāpējus ķers tikai ar netrafarētām mašīnām". Ja satiksmē būtu redzama viena vai pārītis trafarētu mašīnu, nekādas ātrumsacīkstes nenotiktu. Bet pie mums tādu smalku lietu droši vien grūti iedomāties.

moka 19.novembris 2018 11:55
9 3 Atbildēt

vajag 10 reizes palielinat sodu par mobilo iericu lietosanu pie stures tad redzes visas celazimes un nebus vajadziba akli iebraukt pie apzisanas preteja josla un izraisit avarijas ar pretim braucoso a/m Par to vajadzetu padomat policim Krapsa k-gam.

juriz 20.novembris 2018 8:38
1 0 Atbildēt

Uz remonta laiku vajag visā garumā atstāt 2 joslas, un būs daudz labāk.

kasinsh79 20.novembris 2018 11:52
0 0 Atbildēt

Nedaudz haosa tur gan ir, nesen ar nogriešanās vietu uz Mūkusalas apli arī uztaisīja Tā dažu labu esmu manījis braucam pretī pa ceļa remontjoslu - cilvēks acīmredzami pretendē uz tikšanu lejā uz Mūkusalas apli

Walacc 21.novembris 2018 13:54
0 0 Atbildēt

manis pēc tur kaut uz 100 varētu braukt, ja vien uz ceļa sazīmētās lietas un saliktās zīmes būt tiešām jedzīgas un sastrēguma stundās ap 1/3 daļu nemēģinātu stumdīties pa joslām tikai tāpēc lai aizlīstu citiem priekšā ( t.i. visi tie kuriem nafig nevajag nekur nogriezties pa remontdarbu vietās). Un vēl varēja jau papūlēties drnaķīgās vietas vismaz nofrēzēt pirms ļaut kādam tur braukt, bet nē vajag gudri mulēt par pārāk lielu ātrumu remontdarbu vietās utt. Uztaisat normālu satiksmēs organizāciju un problēma - ātrums pats atkritīs, bet tik tālu jau mums galviņas nevelk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti