Autovadītāji sūdzas par pašvaldības policijas rīcību pirmssvētku vakarā 5

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 17.novembris 2019 1:59

Autovadītāji ir sarūgtināti par atbildīgo dienestu rīcību vakar, 16.novembra pievakarē Krasta ielā.

Autovadītājs, kurš uzņēmis attēlu, informē, ka pašvaldības policija vakar sodījusi visus, kas savas automašīnas bija atstājuši Krasta ielā, Vecrīgas tuvumā un devušies pastaigā vai apskatīt "Staro Rīga" objektus. Viņš ir sarūgtināts par atbildīgo dienestu rīcību, kas, acīmredzot savu solīto informēšanas kampaņu par plānotajiem satiksmes ierobežojumiem nebija veikuši pienācīgi augstā līmenī. 

Piebildīsim, ka atbildīgie dienesti medijus informēja 17.novembrī, brīdinot, ka gatavojoties valsts svētku pasākumiem Rīgas centrā sāksies būtiski satiksmes ierobežojumi.

Gatavojoties valsts svētku pasākumiem no šodienas sāksies būtiski satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā, tostarp būs slēgta 11.novembra krastmala un liegta iebraukšana Vecrīgas teritorijā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā. 

No šodienas plkst.10 līdz 19.novembra plkst.6 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un Poļu gātē, kā arī Bīskapa gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz ielai, kas atrodas paralēli krastmalai.

No šodienas plkst.17 līdz 18.novembra plkst.20 būs aizliegts apstāties un stāvēt Pils laukumā, kā arī no šodienas plkst.20 līdz 18.novembra plkst.15 būs liegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai, un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai. 

Ierobežojumi noteikti arī līdz 18.novembra plkst.11 ielā starp Herdera laukumu un Doma laukumu, kā arī Herdera laukumā. Vēl no plkst.20 līdz 18.novembra plkst.15.30 tiks ierobežota satiksme Bruņinieku ielas kreisajā pusē, posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, bet no plkst.20 līdz 18.novembra plkst.23 - Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Militārā policija un Valsts policija no šodienas plkst.8 līdz plkst.10 ierobežos un nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalā 150 metrus garā posmā no Miesnieku ielas virzienā uz Poļu gāti. 

Šodien no plkst.19 līdz plkst.21 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Dzelzceļa tiltam un satiksme šodien atsevišķos laika posmos būs slēgta arī Eksporta ielas posmā no Elizabetes ielas līdz 11.novembra krastmalai.

Šodienas Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai organizēs divvirzienu satiksmi.

Līdz 19.novembra plkst.6 slēgs arī smago transportlīdzekļu satiksmi Eksporta ielas posmā no Hanzas ielas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.janvāra ielai.

Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 80003600.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Esso 17.novembris 2019 17:13
17 2 Atbildēt

mīļā Latvija...tas saucas,sveiciens svētkos.

Šumba 17.novembris 2019 16:23
9 0 Atbildēt

B;utu priecājušies,- paši takš ausaini un burlaku vēlēja...

uupis 18.novembris 2019 11:39
9 7 Atbildēt

Ja cilvēks nesaprot ceļa zīmes un ignorē sabiedrisko kārtību, kā vēl rīkoties? Naudas sods manuprāt ir ļoti humāns soda veids, varbūt vainīgie vēlas, lai viņu auto tiek evakuēti un tad pārkāpēji brauktu mājās ar taksi un auto izpirkšanu veiktu tuvākajā darba dienā? Nu kā vēl paskaidrot cilvēkam kurš uzspļauj ceļa zīmēm un satiksmes noteikumiem?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti