Remontdarbu dēļ satiksme pa Jelgavas šoseju šogad abos virzienos ritēs pa vienu brauktuvi 5

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts ceļi | 15.aprīlis 2020 14:55

Rītdien, 16. aprīlī sākas segas pārbūves darbi uz Jelgavas šosejas (A8) kreisās brauktuves posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu (19,20.-29,95. km).

Šonedēļ braukšanas ātrums uz šīs brauktuves ierobežots līdz 70 km/h un vietām satiksmei slēgta viena josla. Aprīļa pēdējā nedēļā kreiso brauktuvi satiksmei plāno slēgt līdz pat būvdarbu sezonas beigām. Satiksme abos virzienos tiks organizēta pa labo brauktuvi.

Būvdarbi paredz brauktuves seguma reciklēšanu un iestrādāšanu jaunajos ceļa pamatos, pievienojot papildu akmens šķembas. Pamatus pārklās ar trim kārtām asfalta. Pārbūvēs tiltu pār Misu un atjaunos sabiedriskā transporta pieturvietas.   

Būvdarbus veic akciju sabiedrība A.C.B. par līgumcenu 10,16 miljoni eiro (ar PVN), ko finansē no valsts budžeta. Darbus plānots pabeigt nākamgad.

  

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dubis 15.aprīlis 2020 22:44
5 0 Atbildēt

Visiem tā gribētos, bet...2.maiņai vajag 2x vairāk cilvēku, a brīvu cilvēku un kas prot vismaz uz konkursa izsludināšanas laiku nebija, tagad bik savādāk. Tāpat, ja ātri saraus, tas nozīmē, ka vajadzēs vēl objektus kur strādāt, objektu līdz ar finansējuma samazināšanos nav palikuši vairāk, vismaz lielie. Plus, gandrīz vienmēr ātrāk, nozīmē dārgāk, pie zemākās cenas konkursiem šis nav reāli. Un no pasūtītāja puses neizdevīgi, ja kapeiku ieripina vienu, tad jādomā kā vairāk ar viņu izdarīt, nevis ātrāk notriekt... Nu tas tā, pārdomām.

iJuris 15.aprīlis 2020 21:28
3 8 Atbildēt

Viņi ar zobiem grauzīs veco asfaltu nost?

Nieka 10km nevar pa vasaru sataisīt. Atkal braukšana nekāda.

Bet nu labi, tas viens posms tiešām bēdīgā stāvoklī.

Vienkārši riebjas tie pārlieku garie termiņi, vasarā var strādāt 2ās maiņās, mierīgi no 5 līdz kāiem 21. Nav jau māju blakus kam traucēs.

Inormāciju arī līdz pēdējam turēja klusumā, ko tad pēķšņi tā attapās?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti