Remontdarbu dēļ satiksme pa Jelgavas šoseju šogad abos virzienos ritēs pa vienu brauktuvi 5

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Latvijas Valsts ceļi | 15.aprīlis 2020 14:55

Rītdien, 16. aprīlī sākas segas pārbūves darbi uz Jelgavas šosejas (A8) kreisās brauktuves posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu (19,20.-29,95. km).

Šonedēļ braukšanas ātrums uz šīs brauktuves ierobežots līdz 70 km/h un vietām satiksmei slēgta viena josla. Aprīļa pēdējā nedēļā kreiso brauktuvi satiksmei plāno slēgt līdz pat būvdarbu sezonas beigām. Satiksme abos virzienos tiks organizēta pa labo brauktuvi.

Būvdarbi paredz brauktuves seguma reciklēšanu un iestrādāšanu jaunajos ceļa pamatos, pievienojot papildu akmens šķembas. Pamatus pārklās ar trim kārtām asfalta. Pārbūvēs tiltu pār Misu un atjaunos sabiedriskā transporta pieturvietas.   

Būvdarbus veic akciju sabiedrība A.C.B. par līgumcenu 10,16 miljoni eiro (ar PVN), ko finansē no valsts budžeta. Darbus plānots pabeigt nākamgad.

  

 
Visi komentāri
 
Miezis 15.aprīlis 2020 17:55
0 7 Atbildēt

Vai tiešām to padsmit km posmiņu nav iespējams pabeigt līdz gada beigām?? Nav jau pilna rekonstrukcija utt., turklāt tikai 1 brauktuve nevis abas! Atkal atstās pusratā uz ziemu, tāpat kā jūrmaleni!

anonimikis 15.aprīlis 2020 18:59
0 0 Atbildēt

Kas ar medemciemu notiek, kad tur sāks darbus?

dubis 15.aprīlis 2020 21:02
0 0 Atbildēt

Laikam ap maiju, kad stabili virs +10 būs.

iJuris 15.aprīlis 2020 21:28
3 8 Atbildēt

Viņi ar zobiem grauzīs veco asfaltu nost?

Nieka 10km nevar pa vasaru sataisīt. Atkal braukšana nekāda.

Bet nu labi, tas viens posms tiešām bēdīgā stāvoklī.

Vienkārši riebjas tie pārlieku garie termiņi, vasarā var strādāt 2ās maiņās, mierīgi no 5 līdz kāiem 21. Nav jau māju blakus kam traucēs.

Inormāciju arī līdz pēdējam turēja klusumā, ko tad pēķšņi tā attapās?

dubis 15.aprīlis 2020 22:44
5 0 Atbildēt

Visiem tā gribētos, bet...2.maiņai vajag 2x vairāk cilvēku, a brīvu cilvēku un kas prot vismaz uz konkursa izsludināšanas laiku nebija, tagad bik savādāk. Tāpat, ja ātri saraus, tas nozīmē, ka vajadzēs vēl objektus kur strādāt, objektu līdz ar finansējuma samazināšanos nav palikuši vairāk, vismaz lielie. Plus, gandrīz vienmēr ātrāk, nozīmē dārgāk, pie zemākās cenas konkursiem šis nav reāli. Un no pasūtītāja puses neizdevīgi, ja kapeiku ieripina vienu, tad jādomā kā vairāk ar viņu izdarīt, nevis ātrāk notriekt... Nu tas tā, pārdomām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti