Kā ātri nopelnīt sodu 40 eiro apmērā; Kas brauc pa sabiedriskā transporta joslām Rīgā? (+ VIDEO) 39

 
LTV Ziņu dienests | 12.oktobris 2023 10:18

Kam domātas sabiedriskā transporta joslas, kas drīkst tās izmantot, cik ir sods, ja to dara neatļauti.

 
39 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iJuris 12.oktobris 2023 11:06
24 11 Atbildēt

Bet vai nav tā, ka ja pārkāpeji ir viens pēc otyra tad problēma ir sistēmā nevis cilvēkos?

Burta kalpi kuri neredz neko tālāk par savu likumu, likumam jābūt par labu iedzīvotājiem nevis lai likums būtu.

Tā pati Maskavas iela virziens prom no centra, autobuss reizi 40 minūtēs, bet sabiedriskā josla nu ļoti vajadzīga.

Tikuši pie drona tagad nu tik kārtos satiksmi, vismas tajos video ļoti uzskatāmi var redzēt, ka A josla lielākoties stāv tukša, bet mirstīgo josla stāv visi vienā rindā kā muļķi.

Atrisināt sastrēguma problēmu pamatā neviens jau neprot, tādēļ ļoti aktīvi cinās ar sekām.

Turba 12.oktobris 2023 12:06
12 3 Atbildēt

No vienas puses tas drons jau ari nav tik slikts, ja satiec pogainos un vari pabazarēt ar šiem. Stulbi būtu, ja vienkārši uzliktu sodu (kā fotoradars).

Katrā ziņā hujzin, fiziska policija uz ceļiem ir ok, visi šitie foto radari fighviņzin, katrā ziņā es pārkāpju (ātrumu) katru dienu un vienmēr, problēmu tā īsti nekad nav bijis. Jā protams esmu dažkārt nedaudz par maz atmeties pie fotorada (parasti pēc spido ir ne mazāk par 100km/h, 90nieka zonā), ir sanācis nedaudz uzrauties uz 108, bet ok tur es pats vainīgs.

Sabtransporta joslu nevajadzētu aizņemt, tad sabiedriskais tur stabili iesprūdīs. Elektro auto arī aizliegs, tik līdz to būs vairāk, močiem būs atļauts, jo to nav daudz un tomēr arī veiklāki par automašīnām.

uupis 12.oktobris 2023 11:30
10 16 Atbildēt

Aplami secinājumi!

Ir likums - tātad jāievēro!

Satiksmi organizē nevis likums bet pašvaldība un ja pašvaldība izdomāja ka tev jāsēž korķī tad tu arī sēdēsi. Ja tev nepatīk sēdēt tad vērsies pie pašvaldības nevis pārkāp likumu!

Ja netici, tad pamēģini atrast kurā likumā ir rakstīts ka uz planētas zeme, eoropas kontinenta valsts Latvija, galvaspilsētā Rīga, Maskavas ielā jābūt A joslai!

Savukārt policijas trūkums veicina NESODĀMĪBAS sajūtu likumpārkāpējos un par to liecina vairāku Valsts Policijas pienākumu delēgēšana Pašvaldības policijai, jo VP netiek galā - nespēj! Tāpēc PP arī kontrolē A joslu (LIKUMA IEVĒROŠANU)!

P.S. Nepārkāp un nebūs soda!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO) 1

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 6

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti