Kā ātri nopelnīt sodu 40 eiro apmērā; Kas brauc pa sabiedriskā transporta joslām Rīgā? (+ VIDEO) 39

 
LTV Ziņu dienests | 12.oktobris 2023 10:18

Kam domātas sabiedriskā transporta joslas, kas drīkst tās izmantot, cik ir sods, ja to dara neatļauti.

 
Visi komentāri
 
WALA 12.oktobris 2023 10:29
2 1 Atbildēt

Par "īsi pirms krustojuma" drīkst iebraukt sab. trans. joslā ir absolūti  aplama informācija. Varētu jau nu arī aplamu info nesniegt ...

Bl*d 12.oktobris 2023 10:56
3 1 Atbildēt

Vells, šis ir kārtējais mušpapīrs, jo nepārzinot pilsētu, var ļoti ātri uzrauties. Nu vajag man, piemēram, pa labi uz Alfa centru nogriezties, bet iebraucu tajā joslā "vienu krustojumu" par ātru - sods 40, un, kā viņi saka, bez iespējas uz apžēlošanu.

WALA 12.oktobris 2023 11:02
0 2 Atbildēt

Nav tiesa ka bez apžēlošanas - jebkuru CP lēmumu var pārsūdzēt augstàk stāvošam, šajā situācijā iebrauci Alfā, pievieno teiksim pirkuma čeku savam soda apstrīdēšanas iesniegumam utml.

WALA 12.oktobris 2023 11:05
2 1 Atbildēt

Lai arī reizēm VP kadriem klibo zināšanas par CSN un CSL, tomēr uz ceļa es neesmu sastapies ar gadījumu, kad mani "drāž ne pa tēmu", lai arī protams sodīts es reāli varbūt esmu tikai 1 vai 2 reizes pa visu savu "karjeru".

iJuris 12.oktobris 2023 11:06
24 11 Atbildēt

Bet vai nav tā, ka ja pārkāpeji ir viens pēc otyra tad problēma ir sistēmā nevis cilvēkos?

Burta kalpi kuri neredz neko tālāk par savu likumu, likumam jābūt par labu iedzīvotājiem nevis lai likums būtu.

Tā pati Maskavas iela virziens prom no centra, autobuss reizi 40 minūtēs, bet sabiedriskā josla nu ļoti vajadzīga.

Tikuši pie drona tagad nu tik kārtos satiksmi, vismas tajos video ļoti uzskatāmi var redzēt, ka A josla lielākoties stāv tukša, bet mirstīgo josla stāv visi vienā rindā kā muļķi.

Atrisināt sastrēguma problēmu pamatā neviens jau neprot, tādēļ ļoti aktīvi cinās ar sekām.

0pis 12.oktobris 2023 11:19
0 1 Atbildēt

Un kā tas autobuss kursētu, ja sabjosla būtu pilna ar auto? Drīzāk jāprasa, lai autobuss kursētu biežāk.

uupis 12.oktobris 2023 11:30
10 16 Atbildēt

Aplami secinājumi!

Ir likums - tātad jāievēro!

Satiksmi organizē nevis likums bet pašvaldība un ja pašvaldība izdomāja ka tev jāsēž korķī tad tu arī sēdēsi. Ja tev nepatīk sēdēt tad vērsies pie pašvaldības nevis pārkāp likumu!

Ja netici, tad pamēģini atrast kurā likumā ir rakstīts ka uz planētas zeme, eoropas kontinenta valsts Latvija, galvaspilsētā Rīga, Maskavas ielā jābūt A joslai!

Savukārt policijas trūkums veicina NESODĀMĪBAS sajūtu likumpārkāpējos un par to liecina vairāku Valsts Policijas pienākumu delēgēšana Pašvaldības policijai, jo VP netiek galā - nespēj! Tāpēc PP arī kontrolē A joslu (LIKUMA IEVĒROŠANU)!

P.S. Nepārkāp un nebūs soda!

Sawron 12.oktobris 2023 14:33
4 2 Atbildēt

Vergadvēseles domāšana- Ir likums - tātad jāievēro!? Un tos likumus pieņem Dievs? Nē! Tie paši cilvji, kas tikuši pie varas un tagad izpaužas, lai arī nākamajās vēlēšanās saglabātu krēslu. Kādreiz paklausies radio tiešraidi no saeimas sēdes- vieni vienīgi likumu grozījumi dienaskartībā, jo smadzeņu pietrūkst, lai pieņemtu 1reiz, un to negrozītu. Un arī šeit-kā jau teikts bija-1reiz 40min. kursē autobuss, pārējie kā muļķi sēž, jo galvenais ir par velti vest bomžus un penšus,elektorātu, jo tie, kas nīkst korķī, par šiem idiotiem noteikti nebalsos...

uupis 12.oktobris 2023 16:07
0 6 Atbildēt

Jums ir zems IQ! Jūs neatšķirat 2 dažādas lietas un apgalvojat ka A josla tiek zīmēta uz kaut kāda likuma pamata kurā ir noteikts kurā vietā ir jābūt A joslai. Tieši tāpat var vainot likumu ka viņš tajā vai citā vietā ir iestādījis luksoforu kas ir bezjēdzīgi jo neviens tur nebrauc!

Ir vienkāršāk! Likumā ir paredzēts sods par pārkāmu! Tu izvēlējies pārkāpt - nu tad saņem paredzēto sodu!

iJuris 12.oktobris 2023 14:52
3 0 Atbildēt

Palaidi garām pašu svarīgāko. Tāpat kā liela daļa šo likumu sludinātāju.

Notiek cīņa ar sekām, nevis cēloni. Ja lielām ielām galā izveido pudeles korķi un tad saka ka autovadītāji slikti, nu ko var gribēt.

Un no otras puses, sabiedriskais nekādi nespēj apmierināt pat pusi no satiksmes dalībnieku vajadzībām taču nolikt kā vienīgais reālais transporta veids.

Tūlīt pabeigs 13. Janvāra un Ģenerāļa radziņa krastmalu. 

Būsim patīkami parsteigti kad posmu varēs izbraukt divreiz lenāk nekā iepriekš, jo izveidoti 4 jauni luksafori.

Jo citādāk būvēt nemāk, ne tiltu un tuneli gājiejiem nevar uztaisīt.

Bet luksaforus, tos lūdzu biezā slānī, tas nekas ka satiksmes plūsma paliek lēnāka.

Tiem kuri tūlīt gaudos ka tā jau visi ātri brauc, nesaprot ka svarīga ir ielas caurlaidība, it sevšķi tik lielas nozīmes ielai, taisns posms iebraucot no Salaspils puses līdz centram un tālāk jābūt ātrai satiksemi.

uupis 12.oktobris 2023 16:15
0 3 Atbildēt

Tātad tu iesaki atcelt sodu par braukšanu pa A joslu? Atcelt sodu par braukšanu pie sarkanā? Vai ko? Es tevi nesapratu tagad?

Es tev rakstīju ka ar satiksmes organizāciju nodarbojas pašvaldība un viņi izdomā vai te būs loksafors vai nebūs, vai te būs A josla vai nebūs, vai te atļaut vai aizliegt kreiso!

Likuma pārkāpums rada sekas - pārkāpi - saņem sodu! Bet ja tevi neapmierina Satiksmes organizācija tad uz priekšu - raksti iesniegumu pašvaldībai un pierādi ka lēmums par A joslu ir nepareizs nevis kā lauķis te mēģini stāstīt ka likums zīmē strīpiņas un joslas un tāpēc likums ir slikts un A josla ir slikta likuma sekas! Murgs kaut kāds...

Sawron 12.oktobris 2023 16:32
0 0 Atbildēt

''viņi izdomā vai te būs loksafors vai nebūs, vai te būs A josla vai nebūs, vai te atļaut vai aizliegt kreiso!''... Tur jau tā nelaime, ka tur neviens nedomā..tur strādā, lai novērstu pašu radīto haosu!

uupis 12.oktobris 2023 16:42
0 2 Atbildēt

Kurš to izdomā? Saeima? Likumdēvēji?

Vai tā ir cita organizācija?

Un kāpēc satiksmes organizācija Liepājā atšķiras no satiksmes organizācijas Rēzeknē vai Valmierā? Atšķirīgi likumi?

Sawron 12.oktobris 2023 17:09
0 0 Atbildēt

tu tikai savu tekstu proti izlasīt un saprast? Es rakstīju, ka tur VISPĀR NEDOMĀ!!! LASI 3.REIZES, ja nespēj sajēgt!

uupis 12.oktobris 2023 18:03
0 1 Atbildēt

Kur tas ir tur?

Saeimā, ko tu pieminēji, lai es apskatos kā tiek pieņemti likumi?

Jeb tu nemāki izteikties un gribi lai visi piefantazē ko tu domā!

Kur tas ir TUR NEVIENS NEDOMĀ???

iJuris 13.oktobris 2023 9:12
1 0 Atbildēt

Es iesaku tev izlasīt vēlreiz. Padomāt un izlasīt vēlreiz.

Nu davai tev skaidrāku piemēru, tādu klaji absurdu, taču lai vieglāk uztvert par ko runāju. Idomājies ielu, taisnu, smuku, tad zīmi tikai pa labi, a tur grāvis. Tu, kā loģiski domājošs cilvēks, ignorēsi zīmi, jeb brauksi grāvī? Ievērosi likumu tur kur tas ir absurdi piemērots?

Likums nevar būt ne labs ne slikts, viss atkarīgs no tā, kādu to rada un kā pielieto.

Piemēram, Mančesterā pilsētas centrā, stacijas tuvumā autobusu joslas ir pilnas ar autobusiem, vien pēc otra un pa virsu. Skaidrs ka tur auto nav jālien. Mums savukārt, nespēj atrisināt satiksmes problēmas un tikai taisa lielākus sastrēgumus, visu vainu veļot uz autovadītajiem.

Ar to pašu policijas dronu lai paskatās no augšas kā tie pudeles kakli veidojas. Daudzviet ar sīkām izmaiņām iegūtu daudz raitāku satiksmi.

uupis 13.oktobris 2023 9:24
0 1 Atbildēt

Kādas problēmas? Iekāp autobusā un nebūs jāsēž sastrēgumā!

Tālāk tavs teksts:"Burta kalpi kuri neredz neko tālāk par savu likumu, likumam jābūt par labu iedzīvotājiem nevis lai likums būtu." Kā pareizi jālasa šis teksts?

Tālāk tavs piemērs ar zīmi ir MELI - apzināti meli! Un tas apgāžas ar elementāru argumentu! Pirmkārt policists nesodīs par šādas zīmes pārkāmu un otrkārt ja pieļaujam tādu absurdu ka soda tad jebkura TIESA to atcels! Savukārt tu pamēģini man pierādīt kura tiesa tev atcels sodu par braukšanu pa A joslu?

Aizej pamacies bišķīt noteikumus pienapuika!

Turba 12.oktobris 2023 12:06
12 3 Atbildēt

No vienas puses tas drons jau ari nav tik slikts, ja satiec pogainos un vari pabazarēt ar šiem. Stulbi būtu, ja vienkārši uzliktu sodu (kā fotoradars).

Katrā ziņā hujzin, fiziska policija uz ceļiem ir ok, visi šitie foto radari fighviņzin, katrā ziņā es pārkāpju (ātrumu) katru dienu un vienmēr, problēmu tā īsti nekad nav bijis. Jā protams esmu dažkārt nedaudz par maz atmeties pie fotorada (parasti pēc spido ir ne mazāk par 100km/h, 90nieka zonā), ir sanācis nedaudz uzrauties uz 108, bet ok tur es pats vainīgs.

Sabtransporta joslu nevajadzētu aizņemt, tad sabiedriskais tur stabili iesprūdīs. Elektro auto arī aizliegs, tik līdz to būs vairāk, močiem būs atļauts, jo to nav daudz un tomēr arī veiklāki par automašīnām.

Bl*d 12.oktobris 2023 11:31
2 1 Atbildēt

Es atkal domāju, vai nebūtu iespējams izvietot kādas zīmes vai krāsojumu, lai tie, kam vajag nogriezties nekļūdītos tur kur nevajag. Varbūt tādas ir, tik es nezinu (skatam iAuto rakstu par zīmes maiņām bez brīdinājuma)

es 12.oktobris 2023 12:14
1 4 Atbildēt

Nupat topikā par iphoniem visi lielījās ka katram ir vismaz pa vienam!. A te, hujaks, ir aizmirsuši par navigāciju! Nu vienkārši smieklīgi. Kārtējās atrunas. Nav tāda vārda, neredzēju, ir - negribēju redzēt, joslu, pagriezienu, luksoforu.

es 12.oktobris 2023 12:17
1 6 Atbildēt

Arī tas tur pats redaktors pēķšņi vairs nezin, ka viņa iphonā ir navigācija, kas parāda ātruma limitus. Laikam man bija taisnība, ka privātie iphonisti vairāk par 10% no tā iespējām nezimanto.

Redzi 12.oktobris 2023 12:29
3 0 Atbildēt

tu esi aizmirsis, ka pastāv arī gados vecāki autobraucēji, mani ieskaitot, kas tādā dirsas caurumā kā navigācija, telefona ekrāns vai vāze skatīties neies principā tāpat kā glāstīt tos jaunmodīgos ekrānus - tam domāti sievietes pupi, ja arī to esi piemirsis.

es 12.oktobris 2023 12:35
1 4 Atbildēt

Ja tev ir vecums, kad tu ceļa sāc veikt nepamatotas darbības, tad vajadzētu stipri piedomāt vai nevajadzētu izbeigt autovadītāja gaitas. Vai kā minimums, konsultēties ar ģimenes ārstu par kādu uzmanību pastiprinošu medikamentu lietošanu.

tu 12.oktobris 2023 16:37
4 0 Atbildēt

Tu labāk uz ceļa un apkārt notiekošo skaties, kam tev tā waze? Galīgi debīls esi?

Japp 12.oktobris 2023 13:32
0 0 Atbildēt

Operatīvie arī drīkst braukt, bez bākugunīm...

650 12.oktobris 2023 13:44
3 0 Atbildēt

Noteikumi gan būtu jāievēro, bet neatceros tādu (ār kārtas) gadījumu, kad tie tur LOhi padiskutētu/Par! ierindas autobraucēju (sūrā)likteņa atvieglošanu.Vismaz beidzamajā varoņpiecgadē nē. Tā vietā Viņi ar sarkasstisku sejas izteiksmi vienkārši ņirdz/sejā.Burtiski par jebkuru tēmu, šis ieņirdziens ir nepārprotami sajūtams.

Neatceros arī, ka kāds tā dēvēto (neizskaitāmi daudzo) biedrību,pārtiju,līgu un/vai Associciāciju darboņiem vispār būt "ierosinājis" šādu padiskutēšanu (padiskutāciju) tieši "parasto" (loh)vadītāju interešu aizstāvībai.Kaut gan šo te "parasto" ikdienas satiksmē ir nezcik desmiti tūkstošu.

nomiks 12.oktobris 2023 14:44
0 0 Atbildēt

Es arī neatceros nevienu gadījumu, kad man policija būtu uzlikusi sodu bez iemesla. Ir bijuši gadījumi, kad emociju iespaidā gribas uzreiz strīdēties, rakstīt iesniegumu utt, bet tad pēc mirkļa saprotu, ka pats jau vainīgs vien esmu un līdz ar to arī jānes atbildība.

Ja vien ir iespēja un nepieciešamība, labprāt izmantoju A joslu, braucot ar moci vai EV. GAndrīz vienmēr, kad braucu no rīta uz centru, ne mazāk kā 5 neEV redzu braucam pa A joslu. Piemēram, uzbrauciens uz Akmens tilta no Mūkusalas ielas puses, vai, Kalpaka bulvāris (posmā starp Brīvības bulvāri un Valdemāra ielu)

MMX 12.oktobris 2023 14:54
3 0 Atbildēt

Es sabiedriskās joslas saprastu, ja sabiedriskā transporta kursēšanas biežums būtu tāds pat kā pirms Covid ierobežojumiem. 

Šobrīd sanāk šādi - sačakarējam satiksmi ar nebeidzamiem ierobežojumiem, apšaubāmām velojoslām un stabiņiem. Sabiedriskā transporta reisu skaitu samazinām, jo pats sabidedriskais vairs nevar izbraukt pa būvniecības un citu ierobežojumu radītajiem sastrēgumiem, attiecīgi nav kas ar to sabiedrisko brauc jo visi pārsēžas uz auto, un tad iepišam sabidriskā transporta joslas, jo redz tiem retajiem autobusiem vajag savu joslu, tai pat laikā nobremzējot visā pilsētā satiksmi un radot cilvēkiem vēlmi vispār pist prom no Rīgas. 

Šobrīd naturāli nav uzvaras Rīgā pārvietoties ne ar auto, ne sabidrisko, ne velo - visur viens vienīgs ņidaļots. Attiecīgi, ja cilvēkam lai tiktu uz darbu ir jājutas nožēlojami, tad vismaz viņs var justies nožēlojami sava auto ērtībās. Vai ne Rīgas Domes iemītnieki ar savu pilno stāvvlaukumu?

650 12.oktobris 2023 15:10
1 0 Atbildēt

Kā diez tiek plānota kustība pa "stabiņiem apbruņoto" Bruņinieku ielu, ja nu gadījumā tur izceltos kāds tā dēvētais "ārkārtas" gadījums?

Cilvēkam jājūtas Nozēlojami- bet tas taču ir tā dēvētais "mērķis"! Katrs pelna pēc savām spējām un/vai atbilstoši savam ieņemamajam postenim(amatam).Kam miljards/Par stabiņiem, kam pāris nabagtūkstoši "par konvencijas apstiprināšanu", kam vēl kauč ko.Iespējas ir, taču neba jau katram. Gandrīz kā tajos krieva laikos- kamu čo,kamu ņičo,kamu *uj čerez/pļečo.

MMX 12.oktobris 2023 17:07
4 0 Atbildēt

Šeit jau vairs nav problēma pat korupcijā - valsts un pašvaldību iestādes pateicoties visiem iepriekšējiem korupcijas, nolaidības un cita veida skandāliem ir tā sapisušās ar spēju uzņemties atbildību, plānot ilgtermiņā un loģiski domāt, ka vienkārši viss gala rezultāts ir pa lielam sūds. 

Tās pašas velojoslas - ideja nav nepareiza, bet kāpēc rezultāts sanāk čerez pēcpusi? Ja naudas nav normālam risinājumam, nu tad sakrājam un taisam normāli nevis vispirms sapišam satiksmi, saprotam ka sapisām satiksmi un panikā kaut ko labojam. Tās pašas Čaka ielas sabiedriskā joslas sākotnējā variantā - tā nav korupcija, tā ir vienkārša darīšana darīšanas pēc. Ienāca vadītājs, pateica ka kaut ko vajag, kaut ko arī uztaisījām. 

Citās jomās ir tieši tas pats - uzņēmumiem gadiem tiek vākta sīka un smalka statistika par dažādiem parametriem, taču ievāktos datus neviens nahuj neizmanto, jo savākts ir kaut kāds sūds. 

Slavenā konvencija arī kaut kāda mistiska figņa - atbalstītāji kliedz, ka tur tūlīt viss būs čikiniekā un vardarbība beigsies, tajā pašā laikā neviens nespēj pastāstīt kādas reformas tieši plānots veikt policijā un tieslietās. Es saprotu, ka visas NVO siekalojas gar minētā dokumenta 8. pantu, bet nu dāmas un kungi - noformējat tad vismaz domu līdz galam, lai neizskataties pēc alkatīgiem mudakiem.

Tas ko visi šie darboņi nesaprot, ir tas ka te nav Krievija un kaudzēm derīgo izrakteņu. Te nav bezgalīgas kases kur pasmelt lai sevi mūžīgi noturētu pie varas. Valsts vienā brīdī izbeigsies un priecīgā populācija dosies meklēt autorus

650 13.oktobris 2023 3:57
1 0 Atbildēt

Katrs,kuram šāda iespēja ir, šodien par kaut/ko siekalojas.Kovids pierādīja senseno zazvērestības teoriju- ar oponentu nevajag cīnīties, to vienkārši vaig ieinteresēt, iesaistīt/notiekošajā.Jā.

Tas tur murgojums/par tā dēvēto "satiksmes mierināšanu" pēc būtības ir galēja cinisma piemērs.Jebkādiem līdzekļiem jāuztiepj mākslīgi radītas neērtibas, savstarpēji jāsanaido atsevišķie satiksmes dalībnieku grupējumi, arvien plašāk jāizvērš nemitīga vainas apziņas kultivēšana.

Cilvēkam jājūtas "vainīgam" par dajebko- ka viņam iegadījušās darīšanas rīgā, ka viņš vispār kko "dara",vai ka "centrā" sēž viņa zobārsts un/vai advokāts. Pelnīt ar neierobežotas varas izrādīšanu pār "maksātājiem"- tas šodien ir teju ikkatra "darboņa" kvēlākais sapnis.

uupis 12.oktobris 2023 16:40
2 9 Atbildēt

Es nekādi nevaru saprast kāda skābputra ir galvās tiem lauķiem kuri domā ka satiksmes organizācija ir slikta likuma sekas?

Es nesapraotu kāpēc šie lauķi neprotestē pret vienvirziena ielām tur tak ar ir slikta likuma sekas - satiksme nenotiek 2 virzienos kā citās ielās!

Kāpēc neprotestē pret APSTĀTIES AIZLIEGTS ceļa zīmēm Brīvības ielā - tas tak ar ir nepareiza likuma sekas!

Pipec cik aprobežotam jābūt lai nesaprastu ka likums ir tikai INSTRUMENTS! Satiksmi organizē pielietojot ne jau visus likuma punktus vienlaicīgi. Satiksmi organizē izvēloties vienu vai citu satiksmes regulēšanas līdzekli - sākot ar A joslu un beidzot ar dubultām šņaucamām līnijām Brīvības ielas vidū!

0pis 12.oktobris 2023 18:32
2 1 Atbildēt

Vajag protestēt arī degvielas cenas un ka EV nevar nobraukt ar 1 uzlādi tikpar cik dīzelis ar vienu uzpildi. Un ka ceļazīme tiek nomainīta....bez BRĪDINĀJUMA!

Tā nevar 12.oktobris 2023 21:17
4 0 Atbildēt

Tā Rīgas dome nav aizrāvusies ar tām sabiedriskajām joslām!!!

Tur jau aizgājis bezjēdzībā - taisa jau kur galīgi nevajag, pilnīgi sačakarējot satiksmi pārējiem - puiši ir jau par traku!!!

uupis 13.oktobris 2023 9:31
0 0 Atbildēt

Visas iespējas - savāc parakstus un noprotestē - īzī.

Jeb nespēj?

ZZZZ 13.oktobris 2023 11:30
1 0 Atbildēt

Tak necepies par tiem lauķiem 😀 viņi iedomājās, ka pa A joslu brauc tikai autabuss vienreiz 40min🙈 Visi pasažieru pārvadātāji un speciālāks transports arī var to izmantot raitākai nokļūšanai mērķī galā. 

 Redz kāda jēga no tāda ilgi un dārgi mācīta csn apliecības turētāja. Šhit stundas ko viņi tur pildīja korķus un pudeles aizņemot ielas. Iedot viņiem, tiem lauķiem, to plastikātu un lai mācās paši uz savas ādas un makiem. Tukšākas ielas būtu.

Janka 13.oktobris 2023 15:03
0 0 Atbildēt

Droni ir, smagie kreisajā malēja ir, kā brauca tā brauc! Jau lepni pa Brīvībeni ar!

Latvietis 14.oktobris 2023 10:22
0 0 Atbildēt

Packet sodu sākot no 300€ un līdz 1000€ ja nesaproti kas ir sabiedriskā transporta josla tad maksā! Dauņi.

Meme 14.oktobris 2023 11:51
0 0 Atbildēt

Varēja pieļaut izņēmumus, īpaši tiem, kas griežas pa labi, vai pa kreisi,ka drīkst izmantot autobusa joslu, ja autobuss nav tuvumā. Jo jēga stāvēt garajā probkā vidus joslā, ja piem. labā josla ir brīva un vnk vari braukt pa to un beigās nogriezties pa labi, nevienam netraucējot. Citādi sanāk, ka brauc neīstajā joslā, pēc tam traucē citiem, kuri grib braukt taisni, jo viņiem aiz tevis tad ir jāgaida, īpaši, ja pēkšņi labajā pusē parādās sabiedriskais, kurš, piemēram, stājas pieturā savā joslā, b Tev aiz tās pieturas vajag pa labi, tad sanāk, ka man jāgaida, kamēr tas autobuss aizbrauks un tikai tad es varu griezties pa labi, bet līdz ar to gaida visa vidus josla. Tur kkas nav izdomāts līdz galam, tā drīz sanāks daudz avārijas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Fisker Ocean – par gandrīz 70 000 dolāru pirkto elektroauto noraksta neliela negadījuma dēļ 1

Elektriskā Fisker Ocean redzama neliela skramba, taču automašīnu salabot nevar un 69 000 dolāru vērtais pirkums jānoraksta. Lasīt vairāk

 

Kāpēc brauciens ar jauno elektrovilcienu daudziem izrādījies sāpīgs vai pat neiespējams? (+ VIDEO) 6

Vilcieni ir, peronu nav - ziemā pieredzētās grūtības nav vienīgais ar ko nākas saskarties tiem pasažieriem, kas vēlas izmantot jaunos vilcienus. Lasīt vairāk

 

Militāro mācību laikā vakar ceļu satiksmes negadījumā miris karavīrs 3

16. maijā, militāro mācību laikā ceļu satiksmes negadījumā, gūstot traumas, kas nav savietojamas ar dzīvību, miris Nacionālo bruņoto spēku karavīrs. Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts policija un Militārā policija. Pēc Nacionālo bruņoto spēku komandiera pavēles konkrēto militāro mācību norise pārtraukta. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO) 3

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti