Nepareizi noslēgta satiksmes vidējā joslā, nav organizēta nogriešanās Rīgas - Jūrmalas šoseja 3 daļa (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 20.augusts 2024 16:59

iAutolv turpina vērtēt būvnieku darbu, izvietotās ceļa zīmes un norādes. Jūs sapratāt kā nogriezties uz lidostu?, bet uz Imantu?

 

Video 2. daļa 

iAutolv vērtē ceļa remontu posmu uz Rīgas - Jūrmalas šosejas, piedāvā diskusiju par atļauto braukšanas ātrumu, ceļazīmju izvietojumu, satiksmes situācijām un amatpersonu atbildību.

 
Video 1. daļa 

Rīgas - Jūrmalas šosejas remontu zonā uzstādīta ceļa zīme, kas ierobežo maksimālo ātrumu līdz 50 km/h, iAutolv uzskata, ka tas ir nepareizi, un, lūk, kādēļ.

Jāatzīst, ka objekts ir sarežģīts ar lielu esošās situācijas mainību un ar augstu satiksmes intensitāti.

Brīdinājuma zīmes par vidējās joslas slēgšanu

Bija jābūt vienpusīgām signālugunīm uz katra vadstatņa.

Brīdinājuma zīmes par vidējās joslas slēgšanu - labi, ka tās ir un turklāt abās pusēs (ja starp brauktuvēm ir sadalošā josla), bet reāli tās jau ir aiz noslēdzošajiem vadstatņiem un šādās situācijās sekundes ižšķir ir vai nav negadījums. Vēl pareizāk būtu uzlikt šo pašu zīmi vismaz 50 un, vai 100  metrus pirms slēgtās joslas ar attiecīgā attāluma papildzīmi.

Dzeltenās līnijas šeit viestu lielāku skaidrību par notiekošu, taču šī atkāpe ir saprotama ar to, ka notiek asfalta ieklāšanas vai frēzēšanas darbi.

To visu regulē speciāli Ministru kabineta noteikumi 421. Šeit >>

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
John 20.augusts 2024 19:32
6 0 Atbildēt

Kādiem plānprātiņiem ir jāsēž tajos augstajos amatos, kas to visu haosu saskaņoja un pieņēma un kuriem liekās, ka Rīgā remontdarbu laikā viss ir lieliski un viegli saprotams? Autovadītāji nelielās neērtības pacietīs.

BMW 21.augusts 2024 9:22
5 0 Atbildēt

To satiksmi organizē totāli plānprātiņi. Tur būtu jāsūta darba inspekcija, jo cilvēki sttrādā vidējā joslā pilnīgi neaizsargāti. Vācijā būtu nolikti priekš 3 kravas auto, lai neviens pat nelaimīgas sagadīšanās pēc nevarētu viņus sabraukt, bet te viss tikai uz dievpalīgu turās.

anonimikis 21.augusts 2024 14:45
5 0 Atbildēt

Vajadzēja slēgt to vienu virzienu ciet un lai Jūrmalas lohi brauc pa apvedceļu kamēr remonts. Tad nebūtu šitāda čakara.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti