Mans TOP 2 auto dizains, kurš nenoveco - SAAB 95! Kurš ir Tavs? (+ VIDEO) 27

 
iAuto | 16.maijs 2020 10:35

Vienam patīk māte, otram meita, citam - kleita. Tāpat ir arī ar auto dizainu - viens uzskata, ka tikai BMW tas izdevies, otrs saka, ka visi Volkswagen ir vienādi, trešais domā, ka autobūves dizaina ziedu laiki palikuši pagātnē.

 

Atklāj komentāros savu viedokli, nosauc modeli vai vairākus, pamato, kas tieši Tev liekas vispievilcīgākais to dizainā.

Saab 9-5 otrā paaudze tika ražota no 2010.-2012.gadam. Motoru izvēlē bija četru un sešu cilindru benzīna un dīzeļa dzinēji ar 160-300 Zs jaudu, kurus varēja kombinēt ar sešu pārnesumu manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. 9-5 jaudīgākais variants 100 km/h sasniedza 6,9 sekundēs un varēja paātrināties līdz 250 km/h.

Foto: Ekrānbilde

Mitsubishi Galant 8. paaudze

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 16.maijs 2020 12:53
3 0 Atbildēt

Mārim - ķīnieši uztaisīja elektroauto uz nevis pirmās paaudzes 9-5 bāzes, bet gan uz otrās paaudzes 9-3. Tas nu tā. Bet par 9-5 NG piekrītu - vienu brīdi pat nopietni apsvēru tāda iegādi... tikai tas plastmasīgais salons un sakarīgu eksemplāru trūkums tirgū.

Zjebra 16.maijs 2020 21:35
3 3 Atbildēt

Saab dāžie uzskata par pievilcīgāku tikai tāpēc ka viņus pa pirktiem var saskaitit. Ja viņus butu tik daudz ka ford vai vw tad neka īpaša tur nebūtu. Starpcitu dzīvē neizkatas labi .

Lai saprastu cik labs dizains nokrasojet mašīnu sarkana zila vai dzeltena krasa .

Mans top 3

1. Alfa romeo 159/ Brera

2. Otras paaudzes Škoda Octavia

3. Pirmas paaudzes Mazda6, kaut gan mašīna pilnīgs sūds.

anonimikis 16.maijs 2020 12:26
1 0 Atbildēt

Westworld 3 bezpilotnieki ir smuki.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti