Sabojā deputāta Kaimiņa "BMW", pats Kaimiņš to saista ar vēršanos pret plāniem dibināt partiju 9

 
Nozare.lv | 8.marts 2016 15:53

Pie frakcijām nepiederošais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš nodarītos postījumus savai automašīnai un kāpņutelpai saista ar vēršanos pret parlamentārieša plāniem dibināt jaunu partiju.

Kaimiņa automašīnai izsists aizmugurējais stikls, kā arī apskādēta transportlīdzekļa virsma, liecina sociālajā tīklā "facebook.com" publicētās fotogrāfijas. Deputāts skaidroja, ka sagriezts arī salons un postījumi veikti kāpņutelpā mājai, kurā Kaimiņam ir dzīvoklis - norauts ziņojuma dēlis un pastkaste.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Par notikušo sākts kriminālprocess, aģentūrai LETA norādīja parlamentārietis. Viņš norādīja, ka ir pieejami videoieraksti, kuros redzama postījumu nodarīšana, un ka vainīgie aiz sevis ir atstājuši pēdas. Deputāts gan norādīja, ka pašlaik jāļauj strādāt policijai.

Postījumi esot nodarīti 7.marta vakarā ap plkst.19, un pēc notikušā notikuma vietā ieradās policija un operatīvie darbinieki, kas ievāca informāciju nepieciešamo ekspertīžu veikšanai.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Kaimiņš norādīja, ka nevar izteikt versijas, kas tieši ir atbildīgs par postījumu veikšanu. Politiķis norādīja, ka nezina, vai notikušo var saistīt ar portāla "pietiek.com" "apmelojošo" publikāciju saistībā ar ģimeni un e-pasta saraksti ar portālu. Taču viņš visas šīs situācijas redz kā kompleksu vēršanos pret politiķi.

Kā ziņots, Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Kaimiņa automašīnas sabojāšanu.

"Saņēmu pasta sūtījumu, izdemolētu koridoru un sagrieztu salonu. Kas tālāk pietiek com? Interesanti. Vai kaku maisi būs?" sociālajā tīklā "Facebook" raksta deputāts.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Deputāta uzņemtajās fotogrāfijās redzams, ka automašīnai izsists logs un sabojāta virsbūve.

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA apstiprināja, ka policijā par faktu ir sākts kriminālprocess, bet aizdomās turēto šobrīd nav.

 
Visi komentāri
 
trakais_vells 8.marts 2016 16:11
8 5 Atbildēt

Ir tāds teiciens: suns zina, ko ēdis!

anonimikis 8.marts 2016 16:49
6 4 Atbildēt

izskatās, ka noparkots uz trotuāra.

solaris 9.marts 2016 1:31
1 0 Atbildēt

Izklausās ticami.

ess 8.marts 2016 19:40
7 8 Atbildēt

Tas āksts sevi sauc par politiķi ????

kaimiņa kaimiņš 8.marts 2016 22:14
3 2 Atbildēt

pats pārvilkās sapīpējies, da visu to sastrādāja...

kas cits atliek , ja neiet....

imzz 9.marts 2016 2:07
4 1 Atbildēt

Es brīnos par Kaimiņa faniem, kuri šo kadru uzskata bezmaz vai par Jūliju Cēzaru :)

pie kājas 9.marts 2016 16:48
0 1 Atbildēt

Artus nepadodies,tos sūdus jaucot viņi sāk arī smirdēt,dažš sūds kauc ūū,cits uz ķīnu,utt!

ak 10.marts 2016 8:33
0 1 Atbildēt

Nevienam nenovēlu, lai kāds sabojā viņa auto. Man Artuss neko sliktu nav nodarījis, varbūt pat tieši otrādi, ir ļāvis ieskatīties tur, kur sen vajadzēja piekārt kameru pastāvīgi. Bet tiem, kas priecājas par cita nelaimi, vajadzētu tiesības atņemt, nav vadītāja vārda cienīgi. Es vēl atceros laikus, kad auto bija vērtība, un man tā ir arī tagad. Nevis metāla klucis.

viks 23.marts 2016 23:31
0 0 Atbildēt

tasaksts ir vienigais kas ko dara vispar

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti