Policisti palīdz nelaimē nonākušai autovadītājai (+ VIDEO) 9

 
iAuto | 27.februāris 2018 15:12

22.februārī pulksten 18.40 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieku uz Slāvu apļa pamanīja automašīnu, kas bija apstājusies uz ceļa ar ieslēgtām avārijas gaismām. Policisti piestāja pie automašīnas un nolēma palīdzēt, lai aizstumtu auto uz vietu, kur drīkst stāvēt.

Nedaudz vēlāk, aprunājoties ar automašīnas īpašnieci, tika konstatēts, ka, iespējams, automašīnai beigusies degviela. Policisti automašīnas īpašnieci aizveda līdz tuvākajai degvielas uzpildes stacijai, kur sieviete iegādājās aptuveni piecus litrus degvielas. Tad policisti sievieti aizveda atpakaļ pie automašīnas un problēma tika atrisināta. Līdz ar degvielas ieliešanu bākā, auto uzreiz izdevās iedarbināt un jaunkundze varēja turpināt ceļu.

Paldies darbiniekiem, kuri ne tikai palīdzēja pārvietot auto, bet arī atrisināja problēmu.

 
Visi komentāri
 
Vernons 27.februāris 2018 16:25
4 8 Atbildēt

Nu protams visiem jāvēro "Distance''! Garantēt drošību laikam kaitīgi. Par degvielas trūkumu bākā pienāktos sods un ne jau mazs!

Bradypus 27.februāris 2018 20:25
2 1 Atbildēt

Pagaidām tāds, cik man zināms, ir vienīgi uz bāņiem, bet vispār vajadzētu jebkur, kur jāapstājas, pārkāpjot CSN.

Vernons 27.februāris 2018 20:47
2 1 Atbildēt

Uz Bāni vācieši ārstē skarbi! Ja apstājas smagais, izsauc degvielas vedēju un piepilda visas bākas, tas ir tuvu tonnai. Plus par to servisu atbilstošs rēķins. Man zināmi vairāki gadījumi, kad "ārstēja" krievu braucējus.

flirts 28.februāris 2018 17:53
0 0 Atbildēt

Bet jankundze taču... Kā būtu vecmāmiņai?

LMT 27.februāris 2018 17:28
3 4 Atbildēt

Miličus vajag sodīt par degvielas pildīšanu pārtikas traukā. Varēja uzspridzināt apkārtējos slāvus!

Edgars 27.februāris 2018 20:51
1 1 Atbildēt

Izkatas ka Latviesiem visur ir sudigi kur cilveks palidz cilvekam;(

Vernons 27.februāris 2018 20:57
2 0 Atbildēt

Ne viss sūdīgi ka palīdz, bet labi ka nebeidzās sūdīgi! Ar sadursmi!

wes 28.februāris 2018 14:14
2 1 Atbildēt

Šis gadījums tikai vēlreiz apliecina, ka babuļiem vadītāja apliecību drīkst izsniegt tikai pēc 2 gadu apmācībām! Tas ir vadīšanas prasmes iedīdītas līdz refleksu līmenim. Kā piemēram- prasmes apieties ar veļasmašīnu, gludekli, u.c. sadzīves lietām, ar kurām tās ''it kā'' prot apieties labāk par vīriešiem.

ro 1.marts 2018 9:50
0 0 Atbildēt

respect poličiem..vismaz šie darīja savu darbu pēc pareiziem principiem- to protect and serve, nevis tikkai iekasēt sodus, pildot kases aparāta funkciju..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti