Preiļos iereibis vīrietis mēģina piekukuļot policistus un pretojas viņiem 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.oktobris 2018 11:01

Preiļos kāds iereibušais publiskā vietā mēģinājis piekukuļot policijas darbiniekus un arī pretojies viņiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Veicot ierasto patrulēšanu Preiļu parka teritorijā, policijas Preiļu iecirkņa policisti pamanījuši kādu aizdomīgu vīrieti. "Pienākot tuvāk, kļuva skaidrs, ka vīrietis sabiedriskā vietā lieto alkoholiskos dzērienus, turklāt, apskatot viņa personīgās mantas, noskaidrots, ka viņš pie sevis uzglabā cigaretes "NZ" bez Latvijas Republikas akcīzes marķējuma," notikušo aprakstīja Belova, piebilstot, ka vīrietim paskaidrots par atbildību par likumpārkāpumiem, kā arī sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Taču tā vietā, lai izpildītu policijas darbinieku prasības, 1986.gadā dzimušais likumsargiem piedāvājis kukuli desmit eiro apmērā, mēģinot izvairīties no protokola sastādīšanas. Pašlaik saistībā ar notikušo attiecībā pret viņu ir sākts kriminālprocess. Turklāt aizturēšanas laikā persona izradījusi fizisku pretošanos policijas darbiniekiem un, lai agresīvo vīrieti varētu nogādāt iecirknī, likumsargiem nācās pielietot arī speciālos līdzekļus.

Pašlaik izmeklēšana kriminālprocesā turpinās, tiek skaidroti notikušā apstākļi. Tāpat vīrietis var tikt saukts pie atbildības arī par pretošanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām.

Belova atgādināja, ka kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma, un par šādu noziedzīgu nodarījumu var sodīt pat ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem. Savukārt par pretošanos varas pārstāvim soda pat ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam.

Satiksmes negadījumos pirmdien cietuši pieci gājēji un velosipēdists

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši 16 cilvēki, no tiem arī pieci gājēji un viens velosipēdists, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pirmdien kopumā valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņi bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 34 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 15, Vidzemē - 12, Kurzemē - astoņi un Zemgalē - septiņi.

Alkohola reibumā pie stūres pieķerti 11 šoferi, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodu saņēmuši 123 autovadītāji.


 

 
Visi komentāri
 
GTD2 23.oktobris 2018 16:14
2 0 Atbildēt

vai tad 10 eiriki ir kukulis, no raksta var saprast ka nebaga policisti pretojas, lai nepienemtu to saucamo kukuli, tiesaam prelos varoniigi policisti

iciks 24.oktobris 2018 9:00
1 0 Atbildēt

Kāpēc šāds raksts ir IAUTO portālā?

Nemaz nešaubos, ka Madonā šajā pašā laikā policisti iejaucās ģimenes skandālā, bet Kandavā aizturēja puķudobju izmīdītāju. Kur raksti pa to?

Laris 25.oktobris 2018 1:56
0 0 Atbildēt

Vai tik tiešām vairs nav ko darīt citu kā rakstīt stulbības????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti