Bija 90 km/h, tagad 70 km/h - policija atgādina, ka pie fotoradara uz Jūrmalu samazināts atļautais braukšanas ātrums 18

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.jūnijs 2019 9:08

Kopš vakardienas pie fotoradara uz Jūrmalas šosejas ir samazināts atļautais braukšanas ātrums, atgādina Valsts policija.

Saistībā ar ceļa rekonstrukcijas darbiem atļautais braukšanas ātrums šajā vietā ir samazināts no 90 uz 70 kilometriem stundā.

Policija atgādina, ka līdz ar šīm pārmaiņām ir veiktas izmaiņas arī stacionārā fotoradara uzstādījumos, un tas ķers pārkāpējus, kas pārsniedz ātrumu 70 km/h.
 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 9.jūnijs 2019 10:22
8 9 Atbildēt

es gan nebrīdinātu. Tas taču labs veids budžeta papildināsanai. Uz pamuļķu - ieraduma braucējiem - zīmju neskatītāju rēķina.

Bradypus 10.jūnijs 2019 16:22
3 0 Atbildēt

Neaizmirsti, ka tā var sabojāt policijas pozitīvo tēlu pamuļķu acīs. Vajag taču noturēt pārliecību, ka tas tiek darīts drošības vārdā.

650 9.jūnijs 2019 11:27
5 0 Atbildēt

Es per šo bŗidināju jau pirms 24h.Milcija lasa iA, tapc viņai kauns palika.Šis tomēr ir interesanti- gadsimta/darbi mums iesākās jau pirmdien, abet tas pašā darbu/epicentrā dislocētais Sūuds tika pārporgrammēts (?) tikai vēlā 5dienas vakarā.Tādējādi, Kārtība tika nodrošināta jau sestdienas naktī, kopā ar dažus km garo absolūtās bezjēgas vienas joslas norobežojumu pirms tās svarīgās vietas.Neskatoties uz runām par dārdzību strādāt naktīs un brīvdienās.

Cerams, ka vakar nebij pārāk gara rinda un ūdens virzienā traucošie sestdienas Lohi pilnā apmērā izmantoja iespēju papildināt krietni paputinātos Valsts Kases resursus.Šodien te superlabs laiks,pēc vakardienas lietus svaigs gaiss un ēnā +21. Kamēr nav saradušies pēcpusdienas mākoņi, iesaku "pasteigties".

Pļurkt 9.jūnijs 2019 15:16
1 5 Atbildēt

Dzer mazāk, vai vismaz ja jau dzer, tad uzkod!!

Pretīgi lasīt tavus vāvuļojumus.

650 9.jūnijs 2019 15:32
5 0 Atbildēt

Kas ir ,jau paspēji uzrauties ka ti dusmīgs?Nemiiz,līdz nākamajai Ta gan jau kko sagrabināsi. Nebūtu te manu vāvuļojumu,pats savos suudos noslīktu.

Pļurkt 9.jūnijs 2019 17:27
0 5 Atbildēt

Nemeklē vainu citos, ja pats esi apdirsies!!!!

"Es per šo bŗidināju jau pirms 24h.Milcija lasa iA, tapc viņai kauns palika."

=====

Kad izgulēsi savu dzērumu, tad iztulko CILVĒKU valodā!

650 9.jūnijs 2019 17:54
3 1 Atbildēt

Jā, dārgais, tā ir taisnība,Es par to vakar brīdināju precīzi augstākminētajā laika periodā.Šeit : iauto.lv/pie-stures/av...-daudz-cietuso

Te vakar pa visu dienu bija labi ja 5 komentāri, no kuriem 3 manējie- kas liecina. ka dzērumu būs gulējuši "pārējie".

To, ka pie vainas būtu tas dzērums- tas laikam ir tds tipisks šejienes pastāvīgo apmeklētāju/deģenerātu pieņēmums.Jo- mans situācijas redzējums izriet no tā, ka konkrēti Es starp visiem te klātesošajiem deģenerātiem esmu (visdrīzāk) kāreiz tas, kurš to minēto suudašoseju savā biogrāfijā lietojis visvairāk reižu-pilnīgi visos gada,diennakts un polistiskās situācijas laikos.Kā arī, savā nodokļumaksātāja biogrāfijā "pietiekoši" samaksājis par šo iespēju.Tieši tāpēc šeit izmantošu iespēju "uzprasīt" no pasākuma īstenotājiem un te arī turpmāko to "grand-remonta" laiku būs sastopams manis redzētais konkrētās situācijas apraksts.

Tā ka tu vari pasēdēt uz sava poda un ar savu "otru" podu padomāt- kā tas varēja sagadīties, ka minētā fotosuuda pārprogrammēšana notikusi akkurāt Piekdien vēlu vakarā (akurāt kad "grandiOzajam" ceļa remonta procesam tur gaidāms 2 brīvdienu pārtraukums un tieši pirms sestdienas atpūtnieku plūsmas +36 grādos) un KĀDĀ VEIDĀ konkrēti šis demagogu meesla pasaakums veicinās "kārtības ievērošanu"- kad tie tur uzrāvušies Lohi saņems savas 20/40,- kvītis tikai labi ja pēc 1 mēneša- kad viņi sen būs aizmirsuši, kur un kāpēc brauca vakardienas/8.jūnija datumā.Un kādā veidā atpūtnieku plūsmas kustību veicinās tur to pajoliņu "izplānotais" 2x5km trešās joslas formālais norobežojums- kur (pagaidām) nenotiek itin nekādi darbi un ja bija zināms, ka tuvākajās diennaktīs sagaidāma nevis remonta, bet gan tieši atpūtnieku kustības paranormālā aktivitāte.Sestdien "turp" un svētdienas vakarā masveidā "atpakaļ".Kas netic- aizbrauciet paskatīties, kas tur šovakar kāreiz tagad darīsies Rīgas virzienā.

kasinsh79 9.jūnijs 2019 11:58
13 7 Atbildēt

Omg, bet, nu, ātrums 70!!! Pipec, stulbums Polijā 100% identiskā vietā būtu min 90. Varbūt uzreiz uzlikt zīmi 50, varbūt 30? Jptvm

viencexperc 9.jūnijs 2019 12:56
11 6 Atbildēt

jā. Bet mēs neesam Polija. Polijā 93 % ir poļi.

Mēs neesam Lietuva, jo Lietuvā 86.7% ir lietuvieši

Mēs esam Latvija, kurā katrs ceturtais, un katrs otrais Rīdzinieks sapņo par tādu zemi:

650 9.jūnijs 2019 17:58
8 1 Atbildēt

Vairākums no mums ir ,lv-iski runajot,piradrdasi/pa/dzīvi - skaudīgi, nenovīdīgi un citam nelaimi vēloši.Tieši tāpēc latviešu izcelsmes Nelieši ir bijuši (un būs!) "pieprasīti" itin visos laikos.

SS 10.jūnijs 2019 21:46
1 4 Atbildēt

Kaut tu stulbais cirvi nosistos! Cerams tadi dauņi ka tu nav paspejuši saspwrmot tadas pašas sev lidzigas sievietes un sadzemdet nakamos debiliķus?! Bļa, sama,ina tāpec ka notiek rwmontdarbi! Bet ko tev KPV balsotajam saprast! Kaut tu iepistu mudak kadā celu remonta traktora un vel biki paraustitos pirms kedas atmestu!!!

kasinsh79 11.jūnijs 2019 9:55
1 0 Atbildēt

Kranken tev būs ar savu komentāru Stulbenis.

Kaugurietis 10.jūnijs 2019 6:35
2 0 Atbildēt

Vakar no rīta virzienā no Jūrmalas uz Rīgu, pie Piņķu pagrieziena pirms fotoradara ir uzstādīta 330 ceļa zīme "visi ierobežojumi beidzas". Tad nu sanāk ka tur var maukt ar 90 km/h, bet ja radars noregulēts uz 70 km/h ???

650 10.jūnijs 2019 11:37
4 0 Atbildēt

Tur ir divi atsevišķi radari.Katrs no kuriem kontrolē citu iecirkni un formāli atrodas citā vietā.Tas,ka jūrmalas virziena radars ir pārprogrammēts,nenozīmē ka rīgas virzienā nevarētu braukt uz 90.Tūlīt tur braukšu,novērtēšu.

ps- galvenais varas uzdevums ir Lohiem sajaukt galvu.Visu grandremonta nedēļu 90,brīvdienās 70,nākamnedeļ 50,bet otrā pusē visu laiku 90- jo 6km josla norobežota barjeru nozāģēšanai tuvāko pāris mēn laikā.Trīs metri dienā,uz novembri būs viss štokos.

ES 10.jūnijs 2019 8:49
0 10 Atbildēt

ja esi akls, stulbs vai vnk nekaunīgs un turpini braukt 90+ tad Tu esi pelnījis sodu no fotoradara!!!!

650 10.jūnijs 2019 18:11
2 0 Atbildēt

Jā, tur tā arī ir,ka Rīgas virzienu kontrolējošā radara zīme "fotoradars" šodien pa dienu bija apsegta ar mellu plēvi un pirms tā radara staba tiešām ir zīme "visi ierobežojumi" beidzas.Formāli šī visatļautības zīme tur darbojas kādus pārsimt metrus,jo turpat netālu aiz radara staba karājas jau nākamais "70". Tātad, tos pārsimt metrus varētu maukt uz 90, bet,kā novēroju, nesaprotamības apstākļos tur īsti neviens neriskēja un ātrāk par 80+ nebrauca.Kā jau sacīju iepriekš- viss 1:1 atbilst tā saucamajai "L-definīcijai".Pa nedēļu ļaužu masas formāli "pieradināt" pie pofiga 90, bet tieši naktī pirms Brīvdienām uzlikt 50.Tas ir Ok, uz to jābūt gataviem. Sekojiet likteņzīmēm.

Cita starpā, nevarētu noliegt to, ka darbi tiešām notiek.Swh rādio nupat 6:pm ziņo par kaut kādiem "izveidojušamies sastrēgumiem". Barjeras zāgētāji ir pavirzījušies par pārsimt metriem virzienā uz Jūrmalu un tie pamazām tuvojas trešās joslas norobežojuma sākumam.Šodien pa dienu tas "atlikušais" attālums starp jau Jūrmalas teritorijā sākošos to norobežojumu un to konkrēto zāģeru atrašanās vietu pie jaunceļamā zirgustaļļa bija palicis vairs nieka pāris+ km.Kosmosa laikmetā tas nav nekas.

Ozols 10.jūnijs 2019 23:22
0 0 Atbildēt

Ieliki video no krievijas tapec ka neproti citā valodā atrast avarijas un starpgadijumus? Ja labi grib var atrast šādus video arī citās valstīs.

Rr19 11.jūnijs 2019 15:18
0 0 Atbildēt

Biežāk vajag "Degpunktu" skatīties,pietiek ar pašmāju pajoliņiem,populāra kļuvusi mašīnu dedzināšana.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti