Zina, ka būs kriminālatbildība, noņems mašīnu, taču brauc - 38 no brīvdienās aizturētiem dzērājšoferiem promiles pārsniegušas 1,5 21

 

Foto: iAuto.lv

LTV Ziņu dienests | 27.decembris 2023 8:34

Aizvadītājās svētku brīvdienās aizturēti 52 dzērājšoferi, intervijā LTV raidījumam "Rīta panorāma" teica Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis.

Viņš norādīja, ka svētku brīvdienās uz ceļiem notikuši trīs traģiski satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs personas.

Svētku laikā aizturēti 52 vadītāji, no kuriem 38 gadījumos reibums pārsniedza 1,5 promiles.

 
Visi komentāri
 
0pis 27.decembris 2023 9:08
2 0 Atbildēt

Ukraini būs jauns pievedums no Alkostānas 🙊

Klaunāde 27.decembris 2023 10:05
9 3 Atbildēt

Tā māžošanās ar šo auto vešanu uz Ukrainu ir jāizbeidz. 

Visi šie droti ir jāpārdod tepat Latvijā izsolē. Iegūto naudu tad var ziedot. 

Nu nevajag Ukraiņiem tās vecās grabažas.

uupis 27.decembris 2023 10:46
0 0 Atbildēt

Vajag, vajag! Ukraiņiem vajag visu - sākot ar vaska svecēm beidzot ar luksus auto! Šroti ir labi rezerves daļu donori!

650 27.decembris 2023 14:24
0 0 Atbildēt

Tie hlami ir apgānīti un tos vienkārši ir jāutilizē! Kopā ar visu iespējamo tajos iekšā esošo mantību.Uz Ukraīnu ir jāsūta jauni auto- paskat cik te daudzi diileri gaudo, ka Lohi tos nepērkot.

Paskat cik plači mums pārpildīti ar daudzmaz neapgānītiem lietotiem auto! Elektro,gibrid,oxdraiv,bolttaxi,citibēē- lūk TO mums ir jāeksportē uz ukariņiem.Vadi ir uz turieni jāvelk, kaujaslaukos uzlādes/izlādes punkti jāuzstāda.

BMW 27.decembris 2023 11:01
5 2 Atbildēt

Ne jau sodi attur pārkāpējus, bet soda neizbēgamība! Policistiem uz ceļa ir jābūt visu gadu, 24/7, tiem jābūt redzamiem, lai vis pamana un zina, ka viņi ir tepat blakus un paņems ciet, ja taisīs mēslus.

650 27.decembris 2023 14:28
1 0 Atbildēt

Nē, nav nekam nekur jābūt.Jo tad Reidi nebūs tik efektīvi (effektīgi). Ja no 52gab aizturētajiem 38gab ir virs 1.5pro, tas ir Labs rezultāts.Teicams! Prassās pēc tā dēvētās Prēēmijas šī te algo ritma izsrtrādātājiem.

650 27.decembris 2023 14:30
0 0 Atbildēt

Ja mums teju jebkurš svētku brīvdienās pa 700km nobraukušais LOHS ziņo/Par! NEVIENAS uzraugošās ekipāžas klātbūtni- tie tačuir lohi/galējie,drošvien paši bij piedzērušies un vienkakārši neko Neredzēja.

BMW 28.decembris 2023 8:37
0 0 Atbildēt

Poliči tak ar nav muļķi, saliek Waze, ka stāv uz šosejas, bet paši ir uz šosejai  paralēlā grants ceļa un ceļ nost visus gudriniekus, kas grib viņus apbraukt!

"algo ritms" 27.decembris 2023 17:10
0 0 Atbildēt

Alko ritms!

Jobo 27.decembris 2023 13:42
4 0 Atbildēt

Kovida laikā bērnam zeķes nevarēja nopirkt vai pagarinātāju, bet alkohola iegādei nebija nekādu ierobežojumu. Un tagad tik brīnās, ka tik daudz alkaholiķu sēžas pie stūres.

Nesaprotu kāpēc nevar dzert mājās? Un, ja tomēr grib braukt ciemos un dzert, nu tad citi cilvēki varētu nebūt tik vienaldzīgi un izsaukt taksi viesiem.

650 27.decembris 2023 14:15
0 0 Atbildēt

Kā Reaģēšanas Pārvaldes Ātrais ReAģents Juris Jančevskis (cik Ātri) reaģēja uz kravas busiņa vadītāja izvilkšanu no kabīnes un sekojošu viņa PUBLISKU piekaušanu uz Kārļa Ulmaņa lohGatves braucamās daļas.

Pirms pāris nedēļām, š.g. decembera Mēnesī.Gaišā dienas laikā, publiskā vietā, visas lohSabiedrības izbolīto acu priekšā (un/vai pakakaļā).

Vai šis gadījums ir iekļuvis Statistikā un (un/vai) ir konfiscēta (nosūtīta uz Ukraīnu) kauslīgajam BANDĪTAM piederošā a/m audi, kura kautiņa laikā bij publiski (demonstratīvi!) novietota uz augstākminētās Gatves BRAUCAMĀS (domājamās) daļas un (iespējams....) konkrēti traucēja tā dēvētajiem "pārējajiem" satiksmes Dalībniekiem (Lohiem).

KAD (un/vai mēs(Lohi) dzirdēsim kādu tādu tiešām cilvēcīgu Jančevska tā'Kunga kunga komentāru/Par!

KAD diez (un/vai??) būs sabiedrībai pieejams kāds tāds Juŗa Jančevska kunga "personīgais" komentārs par krieviski runājošās pusaudžu bandas (b*aģ/na*uj,etc..) publiski uzfilmēto publisko BANDĪTU massveida izdriftēšanu š.g.12. nov gaišā pēcpusdienas laikā uz Brīvības ielas, teju vai pašā rīgas valstspilsētas Serdē. Cik CSN pantu apakš punktus viņi (tie BANDĪTI)  pārkāpa un kāds bij sabiedrības apodraudējums un cik liela siekalu deva tika iespļauta pārējo (daudzmaz godīgo) satiksmes dalībnieku izbolītajās acīs.Kā jūtās augstākminētāis Jura Jančevska Kungs pēc šhitā te atklātā textā TERORA akta un/vai viņš ir kādu noSodījis/Par!

es 27.decembris 2023 14:27
3 1 Atbildēt

Tā ir tā saucamā letiņa nacionālā īpatnība! CP varētu sākt publicēt arī varoņu tautību.

msh 28.decembris 2023 0:08
1 1 Atbildēt

Nemurgo. Pie mūsdienu dzīves bezcerības tā ir ļoti daudzu tautu nacionālā īpašība. Es purnagrāmatā esmu iesekojis lapai "Reidas"; leišu līdzinieks mūsu "Sadursme" - katru dienu ir ziņas par aizturētiem dzērājšoferiem; pēdējā ko lasīju, šovakar - kaut kur, ja pateizi atceros, Telšu pusē 39 gadus veca sieviete ar 2,4 promilēm ielikusies grāvī.

es 28.decembris 2023 17:39
1 0 Atbildēt

Statistiku apskaties, pāķi! Latvija ir Nr.1 pasaulē alkohola patēriņā. Un tas rezultējās arī dzērājšoferos. Pie mūsu mazā CP skaita un viņu negribēšanas ķemmēt sādžas, tiek noķerti labi ja kādi 5% no visiem alkostūrētājiem.

msh 28.decembris 2023 18:49
0 1 Atbildēt

Nu idiots kas idiots Nevis pēc patēriņa, bet pēc pārdošanas. Tu laikam esi palaidis garām ka Latvijā ir lētākā šmiga Baltijas valstīs, kas attiecīgi noved pie tā ka mūsējo pārdošanas statistiku uzlabo kaimiņi, savējo pie viena pazeminot. Es, ja kas, dzīvoju Rucavā - un lai arī mūsu veikals nav tas lētākais, pat tagad, ziemas laikā, ir pilnīgi normāli vakarā aizejot uz veikalu, ieraudzīt pie veikala vismaz vienu mašīnu ar leišu numuriem. Pa vasaru nerunāsim - tad leiši to veikalu burtiski iznes - jā, protams, pamatā tie ir atpūtnieki atbraukuši no Papes vai Nidas iepirkties, bet pie tā, kādos apjomos viņi to alu pērk, ja robežas otrā pusē būtu lētāk, gan jau braucot arī būtu paņēmuši. Šito mans tēvs, kas tagad Kauņā dzīvo, arī ir pieminējis - ka tur šmiga un alus ir jūtami dārgāki kā te. Ak jā, vēl viena niansīte - leišos šmigu pārdod no 9-20, izņemot svētdienas, kad pārdot 10-15 - ja svētdienas pēcpusdienā gribas iedzert, tad ir tikai divi varianti - vai nu dārgs krogs, vai Latvija.

Par Igaunijas niansēm nezinu, bet platā gala iemītnieki purnagrāmatā komentē ka turienes veikalos igauņi dara to pašu.

es 28.decembris 2023 19:06
0 0 Atbildēt

Rīgas vienā miniMaximā stundas laikā nopērk vairāk šmigas kā tavā čuhņas bodē nedēļā. Statistiķis hrenovais!

es 28.decembris 2023 19:12
1 0 Atbildēt

Un ja ir grūti ar saprašanu, redzkur atkārtojums:

jauns.lv/raksts/zinas/...lideri-pasaule

Ne vārda par pārdošanas apjomu, kas ir pa visam citā statistikā, LOH!

Plus pie patēriņa vēl nāk klāt no ārzemēm ievestais alkohols, kas arī ir visai liela daļa.

msh 29.decembris 2023 8:02
0 0 Atbildēt

Beidz citus saukt savos vārdos Tu domā ka leiši šmigu nepērk arī tevis piesauktajās Maximās - nu Rīgas diez vai, bet Liepājas, Daugavpils vai Bauskas - ? Un par statistiku - tā jau pat nemaz nav statistika, bet "statistika", jo ir pētījums - ko tur pētīja, aptaujāja tūkstots cilvēkus, kā parasti? Man neviens neko neprasīja. Ar šādiem pētījumiem arī noskaidrojas ka Jenotība ir zajebis partija un citi pārsteidzoši  brīnumi...

Kanibaals 28.decembris 2023 23:07
0 0 Atbildēt

Dzīves bezcerība...muahahaha.

Kas tad vairs nesola sekta nokļūšanu paradīzē?

msh 29.decembris 2023 8:04
0 0 Atbildēt

Neesmu manījis ka kāds no pazīstamajiem alkāniem būtu kādā sektā vai draudzē - ticīgu cilvēku vidū gan ir gadījies satikt dažus cilvēkus kas pagātnē burtiski pisuši ogu gadu skaitu, kas rakstāms ar diviem cipariem,  no vietas...

Kanibaals 28.decembris 2023 23:05
0 0 Atbildēt

Saprast un piedot.

(c)pāķi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti