Avāriju risks mazināts, taču nav uzstādītas zīmes par satiksmes izmaiņām, jaunās grūti pamanīt. 7.oktobris (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 8.oktobris 2021 10:43

iAuto.lv skaidro kādas izmaiņas notikušas 7.oktobrī Jūrmalā, pārbūvētajā Baznīcas, R.Blaumaņa ielu un Dubultu prospekta krustojumā.

Dubultu satiksmes mezgls:

  • pasūtītājs Jūrmalas dome
  • būvprojektu izstrādāja un autoruzraudzību nodrošina SIA “JLD”
  • būvuzraudzību nodrošina SIA “Semita”
  • būvdarbus veic personu apvienība “Igate-Liktenis

Noskaties arī iAuto video, kā šajā vietā izskatījās 6.oktobrī 2021:

Saistītie raksti portālā iAuto:

 
Visi komentāri
 
imzz 8.oktobris 2021 13:38
2 0 Atbildēt

Viss ir labi, tikai tam stabam vajadzēja būt augstākam, tad būtu vieta vēl pāris zīmēm ;)

:-) 8.oktobris 2021 13:42
1 1 Atbildēt

Darbi rit savu gaitu, viss kārtībā. Zīmes var pamanīt ja skatās kustības virzienā! Ideālā variantā būtu bijis gan slēgt šo satiksmes mezglu līdz darbu beigšanai, bet dom'jaot par jūrmalniekiem, to saglabā atvērtu! Labāk gan būtu paziņojis, ka no šodienas 90 km/h uz Latviajas ceļiem, kaut gan dažam labam tas neko nonozīmē, spriežot pēc senākiem sižetiem! Šodien laba diena, valsts kase pildās, vismaz "jūrmalenes" fotoradars uzkarsis! Pirmdien būs karsta diena, daudz bilžuki jāapstrādā!

iAuto 8.oktobris 2021 14:14
1 2 Atbildēt

Būvobjektā ir arī nopietni Ministru kabineta noteikumu Nr.421 "Noteikumi par darba vietu aprīkošanu uz ceļiem" pārkāpumi, kas apdraud satiksmes drošību:

40. Aprīkojuma tehnisko līdzekļu uzstādīšana un demontāža notiek šādā kārtībā:

40.1. aprīkojot darba vietu, vispirms uzstāda ceļa zīmes, sākot ar tām, kas no darba vietas atrodas vistālāk, pēc tam uzstāda luksoforus, tad norobežojošos elementus un izveido ceļa horizontālos pagaidu apzīmējumus;

40.2. pēc darbu beigšanas vispirms likvidē ceļa horizontālos pagaidu apzīmējumus, tad demontē norobežojošos elementus, pēc tam luksoforus un ceļa zīmes;

40.3. pēc darbu beigšanas atjauno bijušo ceļa aprīkojumu un, ja nepieciešams, to koriģē atbilstoši jaunajiem apstākļiem.

650 8.oktobris 2021 14:30
0 0 Atbildēt

Ko tu gvelz, laikazīmju vērotāj,-te jau 6x iepriekš tika brīdināts, ka nupat tūliņ 110 tiks atcelts! Naktī šonakt tas jau bija novākts.Bet nav nekur nevienam zvanīts, ka radara pārprogrammēšana notiek sinhroni ar ceļazīmju demontāžu uzreiz no pirmās sekundes.Turklāt tu nemaz nevari apgalvot, vai vispār tas babītes bezīntanka radars šodien darbojas.Nākamā lohu klaigāšana būs par to, ka tas suuds pagriezts citā virzienā sakarā ar skijoringa sezonas beigām.

ps,- "domājot/par"(lohiem)- tas teicami atbilst, ka brauktuve pārdalīta ar dāsnu melzemes joslu (platumā teju kā aerodroms vai neitrālā zona uz savstarpēji naidīgu valstu robežām), bet maģiski zilais kvadrāts joprojām dižojas kā Gailis staba galā.

Kad tur bija reāli strādājoša gājēju pāreja, tad lūk pāris gadus nācās kladzināt, lai šajā nolādētajā vietā to suūda kvadrātu kāds sadomātu uzspraust.

Lidla banāns 8.oktobris 2021 14:37
0 0 Atbildēt

Pēdējā laikā iauto raksta pat vairāk par Jūrjmalas nedienām, kā par Krievijas automobilistu zajobiem. Fokusa maiņa?

iAuto 8.oktobris 2021 14:43
0 0 Atbildēt

Tik traki pārkāpumi attiecībā uz satiksmes drošību tika konstatēti tieši tagad, tāpēc arī vairāk par to!

Pareizi! 8.oktobris 2021 14:52
1 0 Atbildēt

Es arī saku, ka vajag močīt! Un nedod mierīgu snaušanu atbildīgajiem kretīniem....manā vecumā!

RLaguna 10.oktobris 2021 18:11
0 0 Atbildēt

Kādreiz noteikumos bija rakstīts ka vienviet nedrīkst būt vairāk par četrām ceļazīmēm.

650 11.oktobris 2021 1:24
0 0 Atbildēt

Labrīt, cien. ....,pilsētnieki un/vai pilsētnieces.Patiesā priekā (svētdien bija) novērojams, ka,neskatoties/uz visu iepriekš un augstāk minēto,pie Dubultu stacijas (komplektā ar tur ierasto 3krāsu semaforu) ir joprojām novērojams maģiskais zilais 4stūris.Kurš vēsta, ka tur (joprojām,iespējams, varbūt) ir t.s."gājēju pāreja".Tas nekas,ka horizontālā marķējuma (vairs?) nav ,un pa vidu starp joslām ir apm dažus m plata Melnzemes josla.Acīmredzot, tā projektēta (iespējams) varbūtējajai drosminieku pēdunospiedumu dokumentālai fiksācijai.Jā.

..bet Labā ziņa ir tā, ka ...(c)Parīze eksperimentēs ar skaņas radariem, lai sodītu pārāk trokšņainus transportlīdzekļus...par sensoru uzstādīšanas plānu tiks balsots 12.oktobrī, un divu mēnešu laikā pēc plāna apstiprināšanas tiks sniegti publiski komentāri...Medusa izmanto četrus mikrofonus un divas kameras...lai vadītājam(??..) varētu uzlikt naudas sodu...tiek lēsts, ka veselības izmaksas, ko rada skaņas piesārņojums, piemēram, slimības un hospitalizācija, Francijai varētu izmaksāt aptuveni 156 miljardus eiro gadā(...).. Šos pētījumus papildina Eiropas Vides aģentūras pētījums,kurā tika konstatēti 12 000 priekšlaicīgas nāves gadījumu, kas saistīti ar skaņas piesārņojumu visā Eiropā...Jā.

ZZZZ 11.oktobris 2021 10:18
0 0 Atbildēt

Skatāmies filmu Mērnieku laiki

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti