Iedzīvotāji sūdzas, ka uz Talsu šosejas Kauguros darbi nenotiek, bet bedres palikušas 1.daļa (+ VIDEO) 23

 
iAuto | 15.jūnijs 2022 8:23

Uz Talsu šosejas aiz Kauguriem uzsākti būvdarbi - izņemti bojātie asfalta gabali, taču izskatās, ka darbi apstājušies un remontvietās izveidojušās bedres, ko autovadītāji riskējot ar savu un citu braucēju dzīvībām cenšas apbraukt pa pretējo joslu.

Šajā ceļa posmā darbus veic "Monum" SIA pēc "Jūrmalas Ūdens" pasūtījuma.

iAuto redakcija saņema sekojošu atbildi:

"Sāks ceļa seguma atjaunošanu uz Talsu šosejas
Realizējot projekta “Jūrmalas ūdenssaimniecības attīstība IV kārta” būvdarbu līgumu uz Talsu šosejas darbu veicējs SIA “MONUM” šodien, 14. jūnijā, informēja: “Talsu šosejas seguma atjaunošanas darbi tiks uzsākti trešdien 15.06.202. Pēc Valsts ceļu atļaujas darbi tiks veikti pirmajos 500 m pēc pabeigšanas otrie 500 m.”
SIA “Jūrmalas ūdens” atvainojas par sagādātajām neērtībām gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem!"

Uzraksti savu pieredzi, ja Tev te ir nācies braukt!

 

 
Visi komentāri
 
Krokodils 15.jūnijs 2022 9:07
4 0 Atbildēt

Zīmes tak stāv!

Taspats uz dzintara tilta jau gandrīz gadu - nevis sataisa salaiduma vietas, bet uzliek zīmi i vsjo!

Sačakarē autiņu - pats vainīgs, brīdinošā zīme stāv!

Tikai Latvijā par pagaidu asfaltbetonu var būt pieblietētas šķembas(likumdošana to atļauj, kamēr oficiāli notiek būvdarbi, nav jābūt cietajam slānim) Arī uz ventspils šosejas, tā pagaidu paplatinātā josla ir loģiski tāda trepe izdangāta, ka nez ar ko tur var braukt... Kruziku tikai un ta uz 30...

Artūrs 15.jūnijs 2022 9:19
7 0 Atbildēt

Labdien.

Esmu Bigauņciema patstāvīgais iedzīvotājs un pa šo ceļa posmu braucu katru dienu.

Šajā ceļa posmā izzāģēja labu asfaltu, lai zem ceļa seguma izbūvētu siltumtrasi un siltumtrases kolektoru akas. Siltumtrases izbūves darbi norisinājās no marta pašām beigām līdz aprīļa beigām/ maija sākumam un kopš tā brīža tālāk nekas vairs netiek darīts. Būvdarbu vieta ir pamesta nu jau vismaz pusotru mēnesi. Parēzi video teicāt veidojas bīstamas situācijas, jo cilvēki cenšas apbraukt asfaltā izzāgētās bedres, kurām ir asas kantes, lai nesasistu mašīnu diskus, riepas un ritošo daļu !!! Pilnīga bezjēdzība ! P.S. tieši tāda pati situācija bija pagājušo gadu posmā no Jaunķemeriem līdz Bigauņciemam, pie jaunķemeru apļa, kur izbūvēja kanalizāciju zem ceļa seguma, vairākus mēnešus pēc komunikāciju izbūves darbiem autovadītāji brauca pa bedrainu grants ceļa posmu ar izgriestu asfaltu. Tas te tāds stils Jūrmalā ir pēdējos gados...

Vietējais 15.jūnijs 2022 9:22
1 0 Atbildēt

Šādi jau ceļš netiek taisīt vairāk kā mēnesi , katru dienu vairākas reizes braucu pa šo ceļu , šī mēneša laikā pateicoties Jūrmalai ,tagad atkal ir jābrauc uz servisu mainīt detaļas,jo sāk kkas grābēt apakšā

Dome 15.jūnijs 2022 9:26
0 2 Atbildēt

Jums tagad ir pieejams bezmaksas poligons sava auto nepilnību paātrinātai konstatēšanai. Ja auto pa mēnesi apakšā sāk grabēt, tad tas jau ir bijis ar vainu. Salabosiet auto kā nākas un tālāk brauksiet jau kā pienākas, droši un pārliecināti.

Edgars 15.jūnijs 2022 10:01
3 0 Atbildēt

Sveiki iAuto,

Varat man lūdzu paskaidrot, kāpēc Jūrmalā ir tik nenormāli daudz kanalizācijas akas?

Pirmais kas man ienāk ir tas ka nu Jūrmalā ir daudz privātmājas un daudzām ir pilsētas komunikācijas, bet es pats dzīvoju mārupē, kur ir stipri vairāk privātmājas un arī liels procents ir pieslēgts tieši pie pilsētas komunikācijām, bet tajā pašā laikā akas praktiski nav...

Man pat bija interesanti saskaitīt ja no Dzintariem līdz Kauguriem skaitīt akas man uz 500 apnika skaitīt

Un sliktākais ir tas ka viņas ir haotiski izmētatas uz šosejas, es vēl saprastu ja viņas ietu pa vidu un tu varētu neiebraukt tajās akās, bet nu izvairīties no visām akām un neiebraukt tajās ir vienkārši neiespējams. Es vēl neko neteiktu ja viņas būtu līdz ar asfaltu, bet realitātē ir tā, ka viņas ir stipri dziļāk zem asfalta, attiecīgi uzbraucot ir liela varbūtība vienkārši salocīt disku.

Butu ļoti pateicīgs par video skaidrojumu...

Paldies!

anonimikis 15.jūnijs 2022 10:25
8 3 Atbildēt

Jūrmalā daudz dirsēju. Katram pa akai.

msh 15.jūnijs 2022 17:06
1 0 Atbildēt

Akas ar laiku nogrimst to ielikšanas tehnoloģijas dēļ - lai paceltu vāku līdz vajadzīgajam līmenim, apakšā liek tā saucamās "tabletes", dzelzsbetona riņķus, bet tā kā tabletes precīzi līmenī noteikti sanāk ļoti reti, tad starp tableti [augšējo, ja ir vairākas] un akas vāku saliek "distancerus" - kādus nogrieztu bordu vai kauliņu gabalus, vai kas pie rokas gadās, lai dabūtu vajadzīgo augstumu, un lejot asfaltu spraugā starp tableti un vāku saber asfaltu. Attiecīgi laika gaitā zem regulāras slodzes distanceri izjūk un asfalts tiek sablietēts un vāks nogrimst.

iAuto 15.jūnijs 2022 23:15
0 0 Atbildēt

Tagad liek jaunās akas, tām nevajadzētu iegrimt, ja tehnoloģiski pareizi iestrādātas

msh 15.jūnijs 2022 23:54
0 0 Atbildēt

Kā tu zini?

iAuto 16.jūnijs 2022 7:39
0 0 Atbildēt

Redzu filmējot sižetus. No Jūrmalas domes līdz Baznīcas ielai visā posmā ir jaunās akas.

Krokodils 15.jūnijs 2022 10:25
1 0 Atbildēt

Interesanti, šodien tiesi YT iemeta šādu video, kur izskatās, ka ka romieši, taisīja daudz labākus un pardomātākus ceļus, ne kā mūsdienās(pēc 2000gadiem) taisa.

WALA 15.jūnijs 2022 12:04
0 0 Atbildēt

Cik atceros japāņi bija vēl tālāk "gājuši" ar to cik dažādas kārtas tika liktas ...

Dome 15.jūnijs 2022 12:19
2 11 Atbildēt

Ja ir bojāts asfalts - jums ir slikti. Izņem laukā bojāto, lai nelauž auto - atkal ir slikti! Jūs maz zināt, ko gribat?!?

VienTiesis 15.jūnijs 2022 13:23
0 0 Atbildēt

Monum!!! Īpašnieki un viņu radiņi.

He hee, naudas atmazgātāju kantoris. Ak, jā, reizēm arī kaut ko būvē... un protams konkursos ik pa brīdim vinnē.

ursus 15.jūnijs 2022 20:07
1 1 Atbildēt

iauto mārelim šis urlmalas posms NEINTRESĒ !

Bils 15.jūnijs 2022 20:21
0 0 Atbildēt

urlmala, labi teikts par Kauguriem!

Rr19 15.jūnijs 2022 21:43
0 0 Atbildēt

Līdz Daugmalei arī uzliets jauns segums, veči vakar vēl krāsoja līnijas, bet jau tālāk "spečuki" jau "iemēģina" nepārtrauktās līnijas. Ja kādreiz kaut ko uztaisa normālu, tad atrodas, kas sačakarē. Kādreiz jau vajag pakritizēt pašus ceļu lietotājus.

650 16.jūnijs 2022 1:41
1 0 Atbildēt

Lielisks materiāls.Paldies redaktoram par drosmi un uzņēmību.Jo nabaga autobraucējiem (diemžēl) NAV cita "mēēdija", kurš uzņemtos vismaz ik pa laikam nopublicēt tā saucamo Taisnību.Kura drošvien ir katram "sava".

Ja spriest pēc "domātāju" izdotās avīzes (kura mistiskā kārtā joprojām ik pa laikam turpina apmeklēt jūrmalnieku pastkastes) tad šos te "(ne)darbus" tika sludināts "pabeigt" akurāt līdz (šī paša Jaukā gada) 29.apr.Bet tālāk (prottams) seko parastais šajā (Kūrorta) jūrasmalā gadiem ilgi praktizētais "kūrorta" scenārijs.Pēc darbu piebeigšanas cūcība netiek sakārtota,samērā ilgu laiku tiek lauztas mašīnas un kratīti braucēju zobi.Sākumā būvbedres aizber ar meesliem, pēc tam šie paši caurumi tiek pa roku galam noasfaltēti.Pēc mēneša aizlāpītā vieta nosēžas un rezultātā šitādi cūkurakumi par sevi atgādina gadiem ilgi.Visa caurejošā Galvenā iela (prospekts) te sastāv no ielāpiem un ellē/dziļajā iekritušiem aku vākiem.Vienu izceļ divi citi iekrīt vēl dziļāk.Te nav tā, ka pa ieņemtajiem caurlaižu triljoniem kāds ko īpaši gludinās.

Vienīgā LValstī atlikusī sanatorijas tipa ārstniecības iestāde atrodas kāreiz uz šī newķemeru "ceļa".Kurš pirms nedaudz gadiem tika samērā kvalitatīvi noasfaltēts.Kāds gan "iespaids" par šo te Kūrortu pēc šo te (26gab!) bedru pārvarēšanas varētu rasties šīs te san-iestādes regulārajiem 300 atpūtniekiem un apm tikpat daudz darbiniekiem, neskaitot visādus apkalpojošos dienestus un sabiedrisko transportu.Vai šādi "darbi" (būtu) jāveic akurāt tieši sinhroni ar KūrotSezonas sākumu- nu prottams, kā gan citādi.Par to jebkurš var pārliecināties katru vasaru.Ieskaitot šo- kad tieši jūnijā tas pēkšņi notiek gan visa Strēlnieku prosp garumā, gan arī pie gadiem ilgi nereanimētā kanalizācijas/lietusūdens kolektora Mellužu estrādes tiešā tuvumā.

Vai sakārtot pilsētu ir "slikti"- to nevarētu apgalvot.Vai šos darbus (katru vasaru!) ir jāveic tieši (pilsētai svarīgajā) kūrotsezonas laikā- te nu gan ir kāda acīmredzama neatbilstība.Protams, ka aku vākus izcelt var tikai jūnijā.Jā.

Prottams, ka (primitīvai) šuvju aizdarei dzintara tiltā var "ieekonomēt" (katru gadu) pāris kravas assfalta.Uzliekot "50" un/vai cītīgi rakstot Avīzē, ka 22jā (jā) gadā (beidzooot) tiks uzsākts šīs krievulaika simboliskās atraugas kapremonts.Varbūt labāk būtu vispār to nojaukt nost.Tādējādi atbrīvotos līdzekļi kādam koncertam vai liekai puķudobei.Jā.

ps.,- (cerams), ka no šodienas tā saucamie svaigas pārtikas smaku saodušie "šoferi" pie K-guru jaunzceltā lielveikala pievērsīs savus maņuorgānus tā saucamajām "satiksmes org-izmaiņām".Ka nebūs (atkal) jāgatavo kārtējo skumjo reportāžu.Jo motorizētajiem ēdiena tīkotājiem tur (diemžēl) BŪS jāšķērso intensīvi lietojams trotuārs, kurš turklāt ir apvienots ar veloceliņu.Pie kam, tuvumā ir jau tā gaisu/maisošais luksofors (izgrieztuve no mazgātuves un "citiem" lielveikaliem). Tā ka var likt/likmes- cik gara būs izsalkušo nogriezties gribētāju rinda un kā viņiem tur veiksies (iepriekš neieplānotajos) joslumaiņas manevros.

Artūrs 16.jūnijs 2022 15:19
1 0 Atbildēt

Paldies i auto ! Pēc vakardienas publikācijas dotajā ceļa posmā sākusies darbība...Laiks rādīs imitē vai reāli pabeigs darbus...

650 16.jūnijs 2022 18:43
0 0 Atbildēt

Tur gan izskatās, ka pagaidām norit nevis ilgi gaidītā assfalta ieklāšana,bet vnk "darbības" ap kontrol-aku ievietošanu tajās pašās bedru vietās.Prottams, ka modernā technoloģija "paredz" kādu mēnesi kārtīgi izpakratīt zobus/piekares un tad atkal turpināt rakšanu.Luksofors arīdzan ir atgriezies,tā ka nefig nekur skriet.

iAuto 17.jūnijs 2022 2:24
0 0 Atbildēt

Aizbrauksim vēlreiz apskatīt

Jūrmalnieks 17.jūnijs 2022 10:55
1 0 Atbildēt

Vispār man kauns, ka esmu Jūrmalnieks... Nezinu nevienu citu 'kūrortpilsetu' visā Eiropā, kur ceļu stāvoklis būtu tik slikts!

Vienīgā pilsēta baltijā kur par iebraukšnau jamaksā, bet ceļi.... maigi sakot d***ā mati! Un nevajag braukt pa sānu ieliņām... Ta pati galvenā taisnā iela, kas iet cauri pilsetai- kā pa sašautu katrupeļu lauku, ta bedres ta iegrimušās akas.... Daudz kur segums nav mainīts kopš 90to beigām, tik uzpļockātas kaut kādas pļekas bedrīšu lapīšanas procesā un būs lab!

Un lielākais elektorāts turpina fanot un iebalsot esošo vadību ar Truksni, jo tas pirms velēšanam pacēla pašvaldību atbalstu pensionāriem, tiem ta labi sēžot savās četrās sienās... Bet pilsēta reāli slīkst sūdos un attīstība iet mīnusā! Pludmale arī kopš Truksnis valda ir vienkārši izpārdota kafejnīcu biznesmeņiem lai piķis kabatā ripo, bet pati skaistā pludmale/piekrastu zona nav kārtīgi sakārtota jau vismaz 10 gadus! Nu jau sak bīstami palikt ar basām kājam iet jo benčiku kalni ar citu miskasti ir ierasta lieta smiltīs.

(to pierāda zilā karoga neesamība Jūrmalā, jau TREŠO gadu) Ķip nav nauda pastiprinātajai uzturesanai.... Bet kur paliek caurlaižu ietirgojums, kuru varētu priekš tā novirzīt?!?!!

Nez, citas lielākas pilsetas bez 'kūrortpilsetas' statusa un bez iebraukšanas maksas ir daudz sakoptākas. Ir ko darīt, ir visādi bērnu laukumiņi un svēriņi, Jūrmala kā mēslu bedre, viena kafejnīcu iela, kāpas pa pusei izpārdotas, privatizētas, žogi salikti un netīrs jūras krasts.... nezinu ko tūristi te brauc un no kā te ķer kaifu.

felix65 17.jūnijs 2022 19:41
0 0 Atbildēt

Rēzeknē arī krutjaks- aizblieza apli pie Rēzekne II stacijas un Rīgas ielu- 2 infrastruktūrai ļoti svarīgus objektus. Ja uz apļa notiek kaut kāda darbības imitācija, tad Rīgas ielā ir gluhais. Mūžīgie korķi. "Zaļie", kur jūs esat, kad vajag celt haju par pašu sadomātajiem pasauli pazudinošajiem co2 izmešiem, vai arī paši esat no "Saskaņas" un sūkājat Piderasevičam?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

iAuto testē dinamisko Audi SQ8 Sportback e-tron (+ VIDEO)

Līdz ar modernizāciju e-tron ieguvis Q8 nosaukumu. Jaudīgajā SQ8 e-tron versijā tam ir 503 Zirgspēki. Lasīt vairāk

 

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 14

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti