Latvijā jauns autosporta portāls - GO4SPEED.LV 3

 
22.marts 2011 12:11

www.go4speed.lv, kas līdz šim piedāvāja foto un video no dažādiem autosporta notikumiem, maina savu darbību un kļūst par autosporta portālu www.go4speed.lv.

Turpmāk Go4speed.lv kļūst par interneta mediju, kas piedāvās oriģinālziņas, rakstus, foto un video apskatus no Latvijas, Baltijas un pasaules autosporta notikumiem.

Lai pilnvērtīgi būtu informēts par galvenajiem pašmāju un pasaules autosporta notikumiem, līdz šim līdzjutējam bija jābūt ekspertam, lai paturētu prātā visas interneta vietnes, jo Latvijā autosporta atspoguļošana tīšam vai nejauši ir sadrumstalojusies.

Aigars Tīdmanis, portāla vadītājs: ”Go4speed.lv mērķis ir kļūt par vietu, kur autosporta līdzjutējiem un autobraucējiem vienuviet apskatīt visus autosporta notikumus,  sākot no rallija līdz pa kartingam. Atspoguļojot maksimāli daudz notikumus gan ziņās, gan fotogrāfijās un video, ceram palielināt autosporta popularitāti Latvijā un attīstīt autosporta vidi kopumā.”

Jaunajā portālā informācija būs pieejama gan latviešu, gan angļu valodā, tādējādi padarot to saprotamu arī citvalstu apmeklētājiem, jo īpaši mūsu kaimiņiem - igauņiem un lietuviešiem, kas jau līdz šim izrādījuši lielu interesi par autosporta notikumiem Latvijā.

Portāls tapis sadarbībā ar Auto Stils rallija tehnika un oficiālo Subaru dīleri Latvijā – Ad Rem Auto.

 
Visi komentāri
 
282164. viesis 22.marts 2011 14:00
0 0 Atbildēt

video izcils :) malači

282166. viesis 22.marts 2011 22:28
0 0 Atbildēt

Skaniigs domeens :)

--------------------------------------

Visi Latvijas autoservisi

www.autoserviss24.lv

282204. viesis 27.marts 2011 16:12
0 0 Atbildēt

Tas tak Kristera SUBĀRIŅŠ :-)!

A_P

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti