Publicēta «BTA Rally Talsi» pasākuma programma 1

 
21.aprīlis 2011 14:41

14. un 15.maijā Talsos norisināsies „BTA Rally Talsi”, kas jau iemantojis Čempionu rallija slavu. Talsos redzēsim Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Zviedrijas, Baltkrievijas un Baltijas čempionus, kā arī citus ātrākos braucējus.

Lai Talsu rallija apmeklējums būtu vēl interesantāks, arī šogad tiek veidota plaša izklaides programma tiem, kam „benzīns asinīs”.

Pirms rallija pirmās dienas ātrumposmiem Talsu iedzīvotāji un viesi Sauleskalna estrādē varēs vērot „Siltums Jums” Latvijas Spēkavīru Čempionāta elites posmu ar Raimondu Bergmani. Šoreiz spēkavīriem, papildus klasiskajām disciplīnām, būs jāveic arī vairāki ar ralliju saistīti uzdevumi, piemēram, jāpaceļ rallija auto.

Rallija tehnikas fanus šogad noteikti priecēs plašs servisa parks Talsu centrā pie lielveikala Maxima. Līdzās rallija servisa parkam būs izveidota OPENKART kartingu trase brīvā dabā, kur savus spēkus kartinga braukšanā varēs izmēģināt ikviens apmeklētājs. Paralēli šiem notikumiem risināsies radiovadāmo auto modelīšu drifta sacensības, kas būs Latvijas čempionāta 2. posms RC Driftā.

Kā ierasts, pēc pirmās dienas ātrumposmiem visi rallija līdzjutēji tiks gaidīti Sauleskalna estrādē uz vakara koncertu, kur šogad uzstāsies mūziķis Gustavo duetā ar ilggadējo kolēģi DJ Monsta. Aptuveni pusotru stundu ilgajā programmā tiks izpildītas dziesmas no albumiem „Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā” un „Trešā elpa”, no kurām daudzas jau iematojušas vietu mūzikas cienītāju sirdīs. Atšķirībā no mierīgajiem „Pilsētas portāla” koncertiem, šī uzstāšanās būs dinamiskāka, lai iederētos rallija atmosfērā.

Sīkāka pasākuma programma

Sestdiena, 14. maijs
9:00 – 15:00 „Situms Jums” Latvijas Spēkavīru čempionāta elites posms ar Raimondu Bergmani
9:00 - 17:00 Kartingu trase Talsu centrā pie veikala „Maxima”
9:00 – 21:00 „Latvijas Gumijlēcēju Kluba” atrakcijas Sauleskalna estrādē
10:00 – 17:00 RC Drifta Latvijas Čempionāta otrais posms Talsu centrā pie veikala „Maxima”
15:00 Rallija atklāšanas pasākums Sauleskalna estrādē
15:50 Ātrumposms 1000km.lv (5,1 km)
16:25 Ātrumposms LaKalme (13,05 km)
18:20 Pilsētas ātrumposms BTA1 (4,05 km)
18:35 Pilsētas ātrumposms BTA2 (4,05 km)
23:00 Gustavo un DJ Monsta koncerts Sauleskalna estrādē

Svētdiena, 15. maijs
9:00 - 17:00 Kartingu trase Talsu centrā pie veikala Maxima
09:55 Ātrumposms NESTE (5,68 km)
10:25 Ātrumposms Ātruma cilts (7,15 km)
10:50 Ātrumposms SkandiMotors (14,19 km)
12:55 Ātrumposms TV6 (6,0 km)
13:25 Ātrumposms SS9 Sukturi (18,61 km)
15:25 Ātrumposms TurtleWax (33,88 km)
18:30 Sacensību dalībnieku apbalvošana Sauleskalna estrādē

BTA Rally Talsi organizatori aicina rallija līdzjutējus sekot informācijai rallija oficiālajā mājaslapā www.rallytalsi.lv, lai uzzinātu aktuālāko informāciju par pasākumu.

„BTA Rally Talsi” norisināsies 14. un 15. maijā Talsos un Talsu apkārtnē. „BTA Rally Talsi” ir Latvijas rallija čempionāta 3. posms un Baltijas rallija čempionāta 1. posms. Rallija ģenerālsponsors ir AAS „BTA”. Sponsori – „Lakalme”, „Turtle Wax”, „Baltic TrailerService”, „Koger Vide”, „Neste” un „Ramirent”.

Foto: Go4Speed.lv
 

 
Visi komentāri
 
282654. viesis 1.maijs 2011 15:25
0 0 Atbildēt

Sūdīga, sūdīga, sūdīga

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti