RALLIJS LATVIJA organizatori atklāj rallija norises reģionus

 
9.septembris 2011 10:45

24. septembrī tiks dots starts Latvijas autorallija čempionāta noslēdzošajam posmam „Rallijs Latvija”, kurā tiks atrisinātas pēdējās cīņas par vietu sadalījumu čempionāta kopvērtējumā.

Kā pēdējos gados ierasts, „Rallijs Latvija” norisināsies gan Kuldīgas, gan Jūrmalas apkārtnē, taču organizatori padomājuši arī par dažiem jaunumiem.

„Rallijs Latvija” norisināsies jau četrpadsmito reizi un arī šogad daļa no rallija notiks Kuldīgas apkaimē. Rallija programmā atgriezīsies arī skatītāju iemīļotie ātrumposmi ar asfalta segumu Ķemeros, kā arī vairāki ātrumposmi Tukuma apkārtnē un viens ātrumposms Jūrmalas pilsētā.

Kopumā rallijs sastāvēs no 13 ātrumposmiem, no kuriem seši norisināsies pirmajā rallija dienā, 24. septembrī, bet septiņi otrajā dienā, 25. septembrī. „Pirmajā dienā skatītāji brīvi varēs redzēt četrus, bet mazliet pasteidzoties pat piecus ātrumposmus, turklāt dienas noslēdzošais ātrumposms norisināsies jau tumsā. Savukārt, rallija otrajā dienā iespējams paspēt pat uz sešiem ātrumposmiem,” stāsta „Rallijs Latvija” organizators Jānis Krastiņš.

Rallija organizatori arī aicina ikvienu autosporta entuziastu iemēģināt spēkus rallijsprinta Road ieskaitē, kas ir regularitātes brauciens ar standarta automašīnām. Road klases dalībniekiem būs arī iespēja regularitātes brauciena režīmā veikt arī divus lielā rallija ātrumposmus.

„Rallijs Latvija” laikā norisināsies cīņa ne vien par Latvijas autorallija čempionāta un Latvijas rallijsprinta čempionāta, bet arī NEZ un Baltijas Rallija Čempionāta ieskaites punktiem. Nakts ātrumposmā sportistiem būs iespēja cīnīties par „Neste” specbalvu, savukārt Jūrmalas ātrumposmā specbalvu piešķirs „Jūrmalas pilsētas dome”.

Foto: Z. Zālmans

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti