Svētdien Latvijas vasaras sprinta čempionāta posms

 
9.septembris 2011 12:36

Svētdien Smiltenē, sporta kompleksā Teperis tiks aizvadīts Latvijas vasaras autosprinta čempionāta piektais – priekšpēdējais – posms.

Nav izslēgts, ka pēc šīs sacīkstes būs noskaidrojies kāds no 2011. gada Latvijas čempioniem, lai gan nevienas klases līdera pārsvars nav pārāk liels. Šobrīd 1800 klases čempionāta vadībā atrodas Imants Firsts, 2500 klases līderis ir Jānis Ivanovskis, bet 2500+ ieskaitē vadībā atrodas Andris Slava.

Smiltenē sacīkste notiks sporta kompleksa Teperis kartinga trasē. Tā ne tikai būs mazāk „piebraukta” sacensību vieta kā pārējie posmi, bet arī izcelsies ar trases reljefu. Sacensību sākums tiem, kas cīņu vēlas baudīt skatītāju lomā, paredzēts svētdien, 11. septembrī pl.12:00. Savukārt sacīkstes dalībnieki pulcēsies trasē jau no 9:00, kad tiks aizvadīta reģistrācija un tehniskā pārbaude. Sacensību dalībnieku skaits var papildināties arī svētdienas rītā – sportisti var gan pieteikties internetā vasarassprints.lv, gan sacensību rītā sekretariātā.

Interesanti, ka visu trīs Latvijas čempionāta klašu līderu pārsvars pār sekotājiem šobrīd ir 14 punkti. Tomēr šis pārsvars ir mānīgs, jo no sezonas sešiem posmiem sportista čempionāta pozīciju veido piecu labāko posmu rezultāti. Atmetot sliktākos rezultātus kopvērtējuma līderi šobrīd zaudētu visai daudz punktu, respektīvi, tiem, kas sezonas laikā kļūdījušies, ar sliktākā rezultāta atmešanu ir iespēja šīs kļūdas dzēst. Tas, neapšaubāmi, saasinās cīņu kopvērtējumā, sevišķi, ja Smiltenē pie uzvarām netiks kopvērtējuma līderi.

Sīvākie Imanta Firsta konkurenti 1800 klasē ir pērnā gada čempions Jānis Skujiņš, kā arī iepriekšējā posmā uzvaru guvušais Modris Žentiņš. Jāni Ivanovski 2500 klasē apdraud komandas biedrs un novadnieks no Kuldīgas Aigars Tīdmanis. Savukārt 2500+ klasē Andris Slava aizvada dueli sezonas garumā ar Danielu Balto.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti