„Rallijs Latvija” organizatori atklāj norises reģionus

 
13.septembris 2011 10:09

Jau 24. septembrī tiks dots starts Latvijas autorallija čempionāta noslēdzošajam posmam „Rallijs Latvija”, kurā tiks atrisinātas pēdējās cīņas par vietu sadalījumu čempionāta kopvērtējumā.

Kā pēdējos gados ierasts, „Rallijs Latvija” norisināsies gan Kuldīgas, gan Jūrmalas apkārtnē, taču organizatori padomājuši arī par dažiem jaunumiem.

„Rallijs Latvija” norisināsies jau četrpadsmito reizi un arī šogad daļa no rallija notiks Kuldīgas apkaimē. Rallija programmā atgriezīsies arī skatītāju iemīļotie ātrumposmi ar asfalta segumu Ķemeros, kā arī vairāki ātrumposmi Tukuma apkārtnē un viens ātrumposms Jūrmalas pilsētā.

Kopumā rallijs sastāvēs no 13 ātrumposmiem, no kuriem seši norisināsies pirmajā rallija dienā, 24. septembrī, bet septiņi otrajā dienā, 25. septembrī. „Pirmajā dienā skatītāji brīvi varēs redzēt četrus, bet mazliet pasteidzoties pat piecus ātrumposmus, turklāt dienas noslēdzošais ātrumposms norisināsies jau tumsā. Savukārt, rallija otrajā dienā iespējams paspēt pat uz sešiem ātrumposmiem,” stāsta „Rallijs Latvija” organizators Jānis Krastiņš.

Rallija organizatori arī aicina ikvienu autosporta entuziastu iemēģināt spēkus rallijsprinta Road ieskaitē, kas ir regularitātes brauciens ar standarta automašīnām. Road klases dalībniekiem būs arī iespēja regularitātes brauciena režīmā veikt arī divus lielā rallija ātrumposmus.

„Rallijs Latvija” laikā norisināsies cīņa ne vien par Latvijas autorallija čempionāta un Latvijas rallijsprinta čempionāta, bet arī NEZ un Baltijas Rallija Čempionāta ieskaites punktiem. Nakts ātrumposmā sportistiem būs iespēja cīnīties par „Neste” specbalvu, savukārt Jūrmalas ātrumposmā specbalvu piešķirs „Jūrmalas pilsētas dome”.

„Rallijs Latvija” atbalsta: „Jūrmalas pilsētas dome”, „Kuldīgas pilsētas dome”, „Hydroscand”, „Neste”, „Prodex” un „Ramirent”. Informatīvie atbalstītāji: „LNT”, „Tavs Auto”, „TV Net”, „Radio 101”. Rallija radio: „Kurzemes radio”
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti