Neste noslēdz rallija sezonu ar ātrumposmu “Rallijs Latvija 2011”

 
20.septembris 2011 9:47

SIA “Neste Latvija” atbalstīs “Rallijs Latvija 2011”, izaicinot braucējus “Neste ātrumposmā”, kas norisināsies diennakts tumšajā laikā.

“Rallijs Latvija 2011” ir Latvijas čempionāta rallijā noslēdzošais posms. Tas norisināsies 24.-25. septembrī Jūrmalā, Tukumā un Kuldīgā. Rallija laikā Neste piedāvās arī īpašu cenu degvielai abās “Neste” degvielas uzpildes stacijās Jūrmalā, kā arī Tukumā un Kuldīgā.

“”Neste” vārds jau vairāk kā desmit gadus saistās ar ātrāko un sarežģītāko Pasaules čempionāta rallijā posmu uz grants ceļiem – Neste Oil Rally Finland. Arī Latvijā pēdējos gados ir attīstījusies kvalitatīva rallija braukšanas un tā apmeklēšanas kultūra. “Neste Latvija” noslēdz šī gada Latvijas rallija atbalsta sezonu, nodrošinot “Rallija Latvija” nakts ātrumposmu,” stāsta Artu Airiainens, “Neste Latvija” ģenerāldirektors.

Latvijas autorallija čempionāta noslēdzošais posms “Rallijs Latvija 2011” norisināsies Kuldīgas, Jūrmalas un Tukuma apkaimē 24.-25. septembrī. “Rallijs Latvija” norisināsies jau 14. reizi. Atšķirībā no citiem gadiem, kad tieši šai posmā norisinās godalgu sadale Latvijas čempionātā, tad šogad šo stafeti ir pārņēmis Baltijas rallija čempionāts, kura pēdējais posms ir tieši “Rallijs Latvija 2011”.

“Neste Latvija” ir viens no Latvijas čempionāta rallijā atbalstītājiem 2011.gada sezonā. Iepriekš “Neste Latvija” jau atbalstījusi ziemas ralliju un rallijsprintu “Sarma 2011”, “BTA Rally Talsi”, “Rally Latgale” un „Kurzemes Rally”.

Sīkāka informācija par „Rallijs Latvija 2011” www.autorally.lv. un tiešajā rallija pārraidēs „Kurzemes Radio”
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti