Drifta sezonas noslēgums jau 9.oktobrī Biķerniekos

 
29.septembris 2011 10:27

Drifta sezonas noslēgums ir pienācis. Jau 9.oktobrī Biķerniekos Drifta sezonas noslēgums un arī Biķernieku trases vasaras sezonas noslēgums.

Drifta sezona šogad tiks noslēgta ar Latvijas Drifta Kausa 5.posmu- tātad uz starta šoreiz redzēsim gan street klases braucējus, gan Pro amatierus, kas visu sezonu ir pārsteiguši ar lielo dalībnieku skaitu. Sezonas noslēgumā sagaidāms liels dalībnieku skaits, kā arī katram street braucējam un jaunajam interesentam lieliska iespēja izmēģināt spēkus tieši sezonas noslēdzošajās sacensībās.

Pro amatieru rindās būs ļoti aizraujošas cīņas, un interesanti pārsteigumi, jo šajā ieskaites klasē redzēsiet arī daudz Pro klases mašīnas, un būs īpašs pārsteigums, vienai no PRO skatītāju iemīļotākajām mašīnām šīs būs pēdējās sacensības.

Sacensības sāksies 14:00, ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

Šīs sacensības būs noslēdzošās sezonā, tādejādi tiks sadalīts kopvērtējuma pjedestāls. Pagaidām neko noteikt nav iespējams, jo par goda pjedestālu cīnās vairāki sportisti, un visizšķirošākās cīņas ir abās ieskaites starp 2 līdz 4 vietu.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un www.bilesuserviss.lv tikai 3,50 Ls. Bērniem līdz 10 g.v. , kā arī skolēniem līdz 5. klasei (ieskaitot) ieeja bez maksas. Skolēniem līdz 16 g.v. ieeja 2 ls. Iespējams iegādāties arī ģimenes biļeti 7 Ls, pensionāriem ieeja 1 Ls.

Vairāk informācijas www.lda.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti