3 un 6 stundu izturības sacensībās dalību ņems Latvijas čempioni

 
5.oktobris 2011 10:45

8. oktobrī Emburgā, karjeru “Akmenscūciņas” un “DSG karjeri” teritorijā norisināsies izturības sacensības “AutoEuro 6 H Kauss 2011” un “AutoEuro 3 H Kauss 2011”.

Kaut kas tāds Latvijā vēl nav redzēts - trasē vienkopus cīnīsies gan Latvijas čempioni motokrosā, endurokrosā, gan arī spēcīgākie kvadriciklisti un Latvijas čempioni rallija reidā, rallija karuselī. Interesantu pieskaņu piedos arī braucēji ar žigulīšiem.

Visa veida sporta automašīnas tiks sadalītas piecās klasēs - 2WD, 4WD, VAZ Historic Open, 4x4 T,N,R un trofi reida, kuri cīnīsies par “AutoEuro 6 H Kauss 2011” iegūšanu. Pilotu skaits ekipāžā no viens līdz četri.

Sacensībās “3 H kauss – 2011” motobraucēju komandā startēt varēs no diviem līdz trīs pilotiem, kur braucēji tiks sadalīti četrās klasēs - MX Open, MX Hobija, MX Rallija, Kvadri Open.

Šobrīd notiek aktīva dalībnieku pieteikšanās. Azartiskākie sportisti pat ir paspējuši aizbraukt un apskatīties izveidotās trases segumu, jo vārdi “dolomīta karjers” šķita kaut kas grūti pieņemams sacensību vietai. Pārliecinoties dzīvē, šaubas uzreiz zuda, un nu ir pārliecība, ka trase būs ļoti interesanta un sacensības aizraujošas. 

Savu dalību apstiprinājuši vieni no ātrākajiem Latvijas motokrosistiem un starptautisko pieredzi guvušie Latvijas čempioni – Pauls Jonass, Toms Macuks, Dāvis Ivanovs, Dāvis Līvs, kuri veido spēcīgas komandas, lai parādītu, kuri tad ir izturīgākie un ātrākie trīs stundu sacensībās.

Pēc ilgāka pārtraukuma savus “bobikus” no garāžām velk ārā arī “džipisti”. Cīņā iesaistīsies pat divi “OSCari”. Viens, kas izbaudījis Āfrikas tuksneša smiltis – komanda “Skoks & Piķis”, otrs, kas pabijis Argentīnā notikušajā maratonrallijā “Dakāra”. Komandā apvienojušies tādi spēcīgi braucēji kā Andris Feldmanis un Toms Brants. Interesants fakts, ka Igors Skoks, mainoties ar saviem komandas biedriem, trasē pārbaudīs pat divas automašīnas – “OSCar O3” un “Mitsubishi Pajero”, lai noskaidrotu, kura no tām ir ātrākā Latvijas ceļos.

Intriga - kas spēs nobraukt vairāk apļus – ātrie motokrosisti, kuri maiņas veiks varbūt ik pēc 30 minūtēm, vai enduro braucēji, kuri pieraduši braukt divu stundu sacensības, bet starp mašīnām - ko rādīs tuksnešu smiltis baudījušie “OSCari”, parastie “bobiki” un vecais labais “žigulītis”, saglabāsies līdz pat sacensību finišam. Visu izšķirs azarts, meistarība, pareiza komandas taktika.

Visu  sacensību nolikumi un pieteikšanās veidlapas, kā arī šobrīd pieteikušo komandu un dalībnieku saraksts atrodamas www.autoeuro.lv (sadaļā galerijas 24 Francija un Portugāle).
Uzziņas pa tālruni 26427833 (Iveta) vai rakstot info@autoeuro.lv.

Aicināti visi interesenti, kuriem ir vēlēšanās izbaudīt īstu izbraukšanās prieku! Pārsteigumu netrūks!

Tiekamies 8.oktobrī karjeru “Akmenscūciņas” un “DSG karjeri” sacensību trasē!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti