Jau otro gadu «Rally Talsi» būs Neste Oil ātrumposms

 
24.aprīlis 2012 12:11

SIA “Neste Latvija” (Neste Oil) atbalstīs “Rally Talsi 2012”, izaicinot braucējus Neste Oil ātrumposmā, kas ir tramplīniem bagātākais ātrumposms Talsu rallijā.

Neste Oil rallija laikā piedāvās arī īpašu cenu degvielai uzpildes stacijā Talsos. Ar “Rally Talsi” tradicionāli tiek iesākta Latvijas autorallija čempionāta vasaras sezona. Rallijs norisināsies šī gada 12.-13.maijā Talsu apkārtnē.

“Jau vairāk nekā desmit gadus Neste Oil atbalsta ātrāko un sarežģītāko Pasaules čempionāta rallijā posmu uz grants ceļiem – Neste Oil Rally Finland. Arī Latvijā ir attīstījusies kvalitatīva rallija kultūra. Neste Oil jau otro gadu pēc kārtas atbalsta ralliju, nodrošinot dalībniekus un apmeklētājus ar aizraujošiem ātrumposmiem. “Rally Talsi 2012” Neste Oil ātrumposmā ceram ieraudzīt tālus un skaistus lēcienus,” stāsta Artu Airiainens, SIA “Neste Latvija” ģenerāldirektors.

“Rally Talsi” jau ceturto gadu pēc kārtas ir zināms arī kā Čempionu rallijs. Tajā vienuviet sacentīsies seši rallija čempioni no piecām dažādām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Norvēģijas. Kā ierasts, rallija ātrumposmu kopējā distance būs nedaudz virs 100km, no tiem gandrīz 90% būs ātrumposmi ar grants segumu. Šogad ātrumposmu sarakstā plānots ieviest dažādus jaunumus un pārsteigumus, kas sacensības padarīs vēl aizraujošākas gan braucējiem, gan skatītājiem. Kā ierasts, notiks dažādas izklaides un vakara koncerts rallija apmeklētājiem.

Biļetes uz „Rally Talsi” no 27. aprīļa varēs iegādāties arī Neste Oil degvielas uzpildes stacijā Talsos, Dundagas ielā 1, Narvesen veikalā.

Plašāka informācija par „Rally Talsi 2012” www.rallytalsi.lv

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 1

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti