Turpinās pieteikšanās Freko rallija supersprintam Smiltenē 19.maijā

 
8.maijs 2012 10:56

Šī gada rallija supersprinta sezona sāksies 19.maijā ar sacensībām Smiltenē, sporta kompleksā “Teperis”.


Foto: Dace Janova www.4rati.lv

Tāpat kā pagājušajā gadā, rallija supersprintā startēt var ikviens ar savu ielas vai sporta automašīnu, kas tiks iedalītas 8 ieskaites klasēs.

Trases, kas izveidota sporta kompleksa teritorijā, segumu veido 60% grants un 40% asfalta. Sacensību dalībniekiem katrs ātrumposms būs jāveic trīs reizes un viena ātrumposma garums būs līdz 3 km.

Kā sola “Tepera” trases saimnieks Vairis Tralla, lai padarītu braucējiem sacensību vēl aizraujošāku, trasē ir veikti vairāki uzlabojumi, tai skaitā,  iepriekšējo  ierasto trīs ātruma slāpētāju vietā tagad ir izveidoti papildus līkumi.

Līdz supersprinta sacensībām trase tiks pārbaudīta treniņu režīmā, lai atklātu iespējamās tās “vājās” vietas un uz 19.maiju “Tepera” trase būtu ideālā kārtībā.

Iepriekšējā pieteikšanās Freko rallija supersprintam notiek elektroniskā veidā interneta vietnē www.4rati.lv . Te, sadaļā „Supersprints”, ir publicēti arī sacensības oficiālie dokumenti.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti