Šonedēļ Latvijas autosportā – drifts, trofireids un latvieši NEZ rallijkrosā

 
13.jūlijs 2012 12:21

Šajā nedēļas nogalē Latvijā paredzēti divi autosporta notikumi – Latvijas drifta čempionāta un kausa izcīņas posms Daugavpilī, kā arī Latvijas trofireidu čempionāta trešais posms „Virgas manevri”, kas notiks Liepājas puses Virgā.

Latvijas sportistu pulks spēkosies arī Lietuvā, kur Vilkiču trasē notiks Ziemeļeiropas rallijkrosa un kroskartu čempionāta posms.

Daugavpilī, kartodromā Blāzma, pulcēsies gan Latvijas Pro drifta čempionāta dalībnieki, gan Latvijas kausa ProAm un Street klašu pārstāvji. Drifts Daugavpilī strauji iemanto skatītāju atzinību un popularitāti, tāpēc noteikti kļūst arvien saistošāks arī vadošajiem Latvijas braucējiem. Sacīkste sāksies sestdien pl.14:00, bet jau piektdienas vakarā Daugavpils iedzīvotāji un viesi varēs vērot drifteru parādes braucienu pilsētas ielās.

Informācija: http://www.facebook.com/pages/Latvian-Drift-page/167663706654692

Trofireids „Virgas manevri” būs Latvijas trofireidu čempionāta trešais posms. Sestdien un svētdien Virgā un tās apkārtnē notiekošais posms pulcēs labākos trofireidu braucējus, savukārt skatītājiem būs iespēja vērot, kā ar vairāk vai mazāk pārbūvētiem apvidus automobiļiem iespējams izbraukt tur, kur „normāla cilvēka” prātā esošā fizika paredz bezcerīgi nogrimt.

Informācija: www.trofi.lv un www.4x4klubs.lv.

Latvijas sportistu pulks – kopumā 14 – nedēļas nogalē startēs NEZ rallijkrosa čempionāta trešajā posmā un NEZ kroskartu čempionāta otrajā posmā Lietuvā, Vilkiču trasē. Trase atrodas netālu no Klaipēdas. Mūsu sportisti cīnīsies salonautomašīnu klasēs NEZ 1600, NEZ 2000 un NEZ Open, kā arī kroskartu CK 125 un CK 650 kategorijās.

Informācija un tiešsaistes ziņas: www.autocross.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti